Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daniel jak będziesz miał czas to uzupełnij te miasta bo już wszyscy raczej są dobrani :) Bo chcemy jasność ;d

Opublikowano

No siema.

Mogę teraz na kompa. Znów potem mnie nie będzie długo, więc piszę:

TheRadekXD: Powinieneś ogarniać renesans z AC, ale ta historia to dla mnie za mało. Rozwiń.

Blue_Destroyerr: To robione chyba na odpier...l. Sorki nie. Nie wiem nawet czy z możliwością poprawy/

patryg1995: Fajnie, że twoja postać ma 2000 lat, co nie? Popraw.

bartusxx9: Troche popraw bo nie wiadomo nic właściwie o twej postaci.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Przepraszam że ja nic nie pisze w tym temacie ale mogę się spytać czy wkońcu jestem na White list?

893961446222509646083.png

Opublikowano

Panowie ja was przepraszam, ale jak już piszecie te podania, to sprawdzcie kiedy trwał renesans, i nie dopisujcie idiotycznych historii! Renesans we Włoszech trwa od 2 połowy XV wieku do końca XVI wieku, więc nie wypisujcie takich paradoksów! Do tego kilka uwag:

-Brutus zył w I wieku p.n.e. W 44 p.n.e. uczestniczył w spisku mającym na celu zabicie Juliusza Cezara

-Rzym przestał być królestwem po 509 roku p.n.e i stał się republiką

-Akcja gry rozgrywa się około 2000 lat po bitwie pod Platejami

-Rycerze byli jeszcze w wielu krajach podczas gdy we Włoszech trwał renesans, gdyż moda rozchodziła się troszkę powoli na resztę krajów europejskich

No sory ja pisze o histori swojej postaci a to że Ty sobie bierzesz z życia to mnie nic nie obchodzi więc sie nie czepaj do histori mojej postaci :)

Opublikowano

Historia postać mieszkającej i żyjącej w renesansie :D

(To tak jakbyś napisał że :

Kowalski urodził się w 1920roku i był kominiarzem, po czym w 2524 przciscił komin królowej angli :P)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Podanie wl:

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Skyrim,LoL(Leauge of Legends),Metin2,Gothic

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W Rzymie urodziła się Damiana, Była Blondynką z niebieskimi oczami. Kiedy się urodziła była chora na raka piersi ale na całe szczęście udało jej się wyzdrowieć.

7 lat później postanowiła pomagać ojcu który jest kowalem, podawała mu metal a on kuł z nich różne badziewia których nikt nie kupował, ale mimo to mieli dużo pieniędzy

z tego powodu że matka Damiany pracowała jako służąca u Bogatego Kupca. Kupiec ten płacił jej dużo pieniędzy dlatego mieli na jedzenie i wode.

11 lat później Damiana postanowiła się wyprowadzić od rodziców, mówiła że już jest na tyle dojrzała że może już mieszkać sama.

Zanim wyprowadziła się rodzice dali jej dużo pieniędzy na utrzymanie domu. mineło 5 lat Damiana poszła do sklepu ale wtedy znalazła jakiegoś mężczyzne. Mężczyzna ten ma na imię Ryder.

Kobieta spytała się czy Ryder chce z nią zamieszkać.

Zgodził się. Mineły 2 lata Ryderowi wygodnie się mieszka u Damiany a,kobieta się ucieszyła że Ryder z nią zamieszkał bo była samotna.

Damiana uczyła później Rydera różnych przydatnych umiejętności aż wkońcu nauczył się wszystkich podstaw i nauczył się też korzystania z motyki.

Potem Damiana wysłała go do rycerza który nauczył rydera władać mieczem, Ryderowi tak dobrze to szło że rycerz mianował go na swojego giermka.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Łucznik,Farmer,Handlarz

Moj nick na mc:meomerlin

Prosze o Pozytywne rozpatrzenie tego podania Dziekuje Pozdrawiam.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: bardzo, bardzo duże! uwielbitam takie

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Żona Elena z domu Forthe (45) – arystokratka odpowiadająca za zarządzanie majątkiem męża podczas jego nieobecności.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Barbarzyća - pobocz. Górnik.

Na twoim miejscu bym to przedłużył

Nick w grze: Giper

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Doświadczenie mam średnie ponieważ dopiero zaczynam swą przygodę z RPG :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI Giper – wódz spartański z przełomu XV i XVI w. dowódca w bitwie pod Platejami, pretendent do korony królewskiej Rzymu po śmierci Brutusa.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :GŁÓWNA -

Górnik-

Kowal

POBOCZNA -

Złodziejaszek-Barbarzyńca-

Zabójca

Czy w prezce widzisz żeby było miasto sparta ??

Bo ja nie

Uczeń
Opublikowano

Nick: NMF1

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Duże i chętnie wczuję się w atmosferę

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Nazywam się NMF (to nie jest skrót :P),

urodziłem się w Wenecji i

dorastałem jako wyrzutek i stałem się wyrzutkiem...

Nie byłem zbyt bogaty, lecz świetnie się skradałem co dało

mi możliwość przeżycia w miejskiej puszczy.

Moja rodzina była zbyt zajęta sobą żeby się mną zająć,

Jedyne co mi po niej zostało to

biała szata z czerwonym krzyżem.

Świetnie pływam i walczę a także

potrafię się posługiwać łukiem, co daje mi lekką przewagę nad zwykłymi

strażnikami ubranymi w skórzane tuniki a czasami poradzę sobie nawet

z żelaznymi napierśnikami a używając

dobrego łuku, potrafię przebić

potężną diamentową zbroję.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Główna: Złodziejaszek

Poboczna: Łucznik

Miasto: Wenecja

Cel: obrona słabszych i uwolnienie potrzebujących od każdego tyrana

(nie licząc tych licznych kradzieży moja postać jest po stronie dobra)

Motto: Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone.

proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

(Florencja to była literówka :P)

Opublikowano

@patryg1995 Skoro mamy nawiązywać do historii renesansu, i piszesz wydarzenia historyczne w podaniu, to pisz to z sensem i pokaż, że czegoś się na historii nauczyłeś, bo chronolgii uczą się osoby w czwartej klasie podstawówki, więc ufam, że umiesz sobie zdać sprawę, iż człowiek nie może żyć 2000 lat.

Opublikowano

Slender, niezly pomysl na reklame. Wchodzisz po kolei w kazdy temat piszac cos bez sensu, a w Twoim profilu IP do serwera.

wchodzę w każdy temat i czytam i piszę co według mnie.. a te ip co tam są tu już off od dawna , zapomniałem usunąć .. ;d

szit.jpg

Co ci szkodzi? Daj Lubie to !!

Opublikowano

Historia postać mieszkającej i żyjącej w renesansie :D

(To tak jakbyś napisał że :

Kowalski urodził się w 1920roku i był kominiarzem, po czym w 2524 przciscił komin królowej angli :P)

WZÓR PODANIA DO WL:

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Masz tutaj coś napisane że ma żyć w renesanie ? Bo ja nie ;)

Wielki Posejdon:

Czy w prezce widzisz żeby było miasto sparta ??

Bo ja nie.

A po co mam widzieć chyba piszę historie swojej postaci.

I jak nie masz nic sensownego do napisania to nie cytuj moich postów bo jak ma je jakiś frajer cytować to to jest chyba jakaś porażka.

Opublikowano

Czytaj prezentacje nie tylko wzór podania na wl...

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

NICK:

Quai

13 (za 2 miesiące 14)

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:

Grałem w wiele gier typu RPG i również na serwerach RP/RPG. Mogę powiedzieć, że jestem w miarę doświadczony w tych sprawach.

Marco za młodu szkolił się w walce. Jego ojciec uczył go posługiwać się mieczem. W wolnym czasie lubił pisać i podziwiać piękne krajobrazy. W wieku 17 lat Marco postanowił dojść do wojska w Wenecji.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do

wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Giermek i Pisarz (Jeżeli nie mogę pisarza to prosiłbym o Łucznika)

Opublikowano

Shark pisarza to ci muszą nadać :D Nie wiem kto władcą wenecji jest, ale albo alex albo posejdon...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

meomerlin: Troche zagmawtana ta historia, nie ogarniam o co chodzi. Napisz bardziej zrozumiale i mnie poinformuj na PW, że poprawiłaś (KAŻDY MA TAK TERAZ ROBIĆ!!!)

NMF: Pożądna historia opisująca twą postać, jak dla mnie spx. Życzę miłego mordowania strażników w Wenecji :D.

Shark11: Jest dobrze, ale za krórko, napisz na PW gdzy poprawisz.

Upraszam was o to, by każdy, kto poprawia podanie na W-L pisał mi na PW wiadomość z podaniem, ale żeby też napisał ją w temacie!!! I jeszcze jedno, jeśli nie przeczytał ktoś prezki, to niech nawet nie próbuje pisać. Bez jej przeczytania dobrego podania nie napiszecie!!!

GoToHeaven123

Do niedzieli mnie na kompie nie będzie!!!

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...