Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu bezsensowne ? Ludzie piszą w doświadczeniu rpg że grają w lola :D To ich wyprowadzam z błędu...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podanie WL:

Nick: SzymPOL

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Jeżeli liczymy gry SP+MMO (AC - przeszedłem wszystkie części, gothic, wiedźmin, WOW, warcraft, i wiele więcej) to dość spore, a jak bez (tylko serwery mc RPG) to tylko spore.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Był sobie pewien młodzieniec, który zapragnął poznać świat. Wyjechał w tym celu do Italii (dokładniej Wenecji), a że tak mu się spodobało to miasto postanowił zostać na dłużej. Niestety niezbyt mu się wiodło... Przygarnął go pewnien rzemieślnik, który nauczył go sztuki wykuwania zbroi i broni. Od tej pory postanowił, że w przyszłości, będzie pomagał wojownikom na froncie naprawiając broń i uzbrojenie.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : górnik - kowal

Jeżeli dalej aktualne.

Podanie Admin/Mod:

MIKROFON: Jest. :)

STAŻ: Byłem moderatorem na kilku serwerach (niestety część z nich upadła z powodu kłopotów finansowych) Komendy wystarczy sobie przypomnieć.

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem miły, odpowiedzialny i pomocny. Nie było ze mną problemów (nie dawałem itemów itp.).

DLACZEGO JA : Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera (skłonić graczy do regulaminowego grania). Zamierzam stanąć po stronie prawa i nie zawacham się ukarać graczy, którzy będą je łamać.

CO ZROBISZ DLA SERWERA: Jeżeli pomoc na serwerze się liczy to na razie to + skłonię kolegów do gry na serwerze. Jak na razie nie zarabiam i nie mogę pomóc finansowo.

P.S. w podaniu o Admina, czy jest możliwość złożenia podania na moderatora, zamiast wyższej rangi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba można :D Ogólnie nie mam do ciebie zastrzeżeń i jeśli cie przyjmą na wl to prosze bardzo :P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

dawidino98: Dobra historia, ale wiesz, że będziesz musiał na serwerze MPCikiem i kowalem, żeby ci się nie znudziło, co nie...

tsdek: Dobra to ty jesteś ojcem czy dzieckiem, bo 2 postacie opisujesz... Do poprawy i ma być to DOBRE!!!

DaMMiANoo: Troszke błędów, np. "żyłem w arystokratycznej rodzinie. Zgineli tam moi rodzice." (chyba tak to było napisane). Przedłuż jeszczetroche i będzie lepiej.

szymond00: Według mnie podanie dobre. Wiem, że nie decyduję o tym, ale na moda byś się pewnie nadał.

Przypominam o poprawach!!! Pisać mi na PW!!!

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Szukam ludzi, którzy będą chcieli ze mną władać nad ludnością Chrześcijańską w Wenecji!!! (czyt. "być księdzem") Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi. Pisać na PW!!!

Opublikowano

Szymond przyjęty na moda (próbnie)

Heaven możesz być albo biskupem albo adminem.... Nie można sprawować dwóch funkcji, bo admini to tak jakby aniołowie :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Baaardzo długo ;3

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Pewnego dnia w Wenecji urodził się chłopiec, któremu dano na imię Skc_Hunter. Chłopak ten wyrósł na wysokiego, silnego i przystojnego mężczyzne. Wyruszył w podróż, by zarobić piedziądze dla rodziny. Wędrował po Włoszech, pracował na budowach przy np. Bazylikę San Simpliciano w Mediolanie, czy też Katedrze Santa Maria del Fiore we Florencji. Po zarobieniu wystarczającej ilości piedzniędzy wrócił do Wenecji, która została zniszczona, gdy go nie było. Postanowił zebrać się ze "starymi znajomymy" i odbudować potężną Wenecje.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Główna: Farmer Poboczna: Łucznik

Miasto: Wenecja :)

Sry ;3

Opublikowano

Prostak wez to oddubluj :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@UP

Niech on to lepiej naprawi, bo do dupy jest ta historia. Kur... opuścił Wenecje, szlajał się, nie mógł trafić i wrócił. Bez sensu to jest. Szczerze mówiąc to gówno wiem o jego postaci :/

STARAĆ SIĘ, BO WKOŃCU ZABRONIE POPRAWIAĆ I TYLE BĘDZIE!!!

Opublikowano

Mała rada dla niektórych ludzi.. Zanim napiszecie post sprawdźcie pisownię ze słownikiem ortograficznym, bo czasami nie mogę czytać waszych postów.. np. "katedże", "zabujców", "Bazylie" (tu chodziło raczej o bazylikę, niż o przyprawę(roślinkę)).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

czy jest jakaś planowana data premiery owego serwera?

( @offtopic: pierwszy na 12 stronie :D )

Opublikowano

Ej heaven robimy selekcje ortograficzną ? od 3 błędów w podaniu na wl koleś odpada. Co ty na to ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

No cóż.. Mam słabość do Italii i Minecraftowego RPG więc skuszę się na zagranie na tym właśnie serverze i z niecierpliwością będę czekał.Ale do rzeczy:

Podanie do WhiteList

Doświadczenie w grach RPG: Średnie- Grałem w parę gier typu MMORPG, kilka Zwykłych RPG itp. ( Gry RPG pisane też się liczą :P? w każdym bądź razie nie zaliczam ich {bez skojarzeń} do gier RPG w podaniu):P

Historia postaci: jest rodowitym Wenecjanem(wenecjaninem? nie mam pojęcia :P) , jego ojciec był dość bogatą osobistością ale rzadko widywał się z synem toteż młody Michael znudzony życiem w którym miał wszystko podstawiane pod nos uciekł pewnej wiosny z domu na poszukiwanie różnych przygód.Było to kiedy miał 15 wiosen . Podczas swojego dość długiego żywota zwiedził dość dokładnie kraje na wschód i południe od Italii. Uczył się w wielu szkołach, a uczył się zabijać,kraść,pisać,Strzelać z wielu rodzajów broni zasięgowych jak i walczyć najróżniejszą lekką bronią wręcz. Podczas jego wypraw jeden z jego "kolegów" nadał mu przydomek Gvynblyde (co znaczy: Biały wilk). Po blisko 14 latach błąkania się i podróżowania po świecie postanowił wrócić do swojego kraju i wrócić do swojego ukochanego miasta-Wenecji. W jego zamiarach był ustatkowanie się (o ile ktoś taki będzie się w stanie ustatkować) pomaganie wielmożnym i w końcu ponowne życie w dostatku i pławieniu się we władzy (oczywiście nie jawnej tylko skryto-doradczej jeśli można w tym przypadku użyć takiego neologizmu)

Zawód: Strzelec,złodziejaszek

Nick: Gvynblyde

Opublikowano

hmmm skompletuje przez weekend bo narazie nie mam czasu.... W piątek mam olimpiade.

@2up myśle że RPG pisane liczy sie podwójnie :D Sam mam zamiar pograć z kumplami ale narazie zbieramy ekipę...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Wenecja

Władca - Vernirn (Kamisti)

Biskup - GoToHeaven123

Generał - AzurekGT

Budowniczy - Loot5

*POSZUKIWANY* ZARZĄDCA GONDOLIERÓW

Rzym

Władca - Karbonek3b

Biskup(papież) - kotkowski

Generał - sweetgrove12

Budowniczy - Lisek071

*Zarządca Koloseum* - Alek1233

*POSZUKIWANY* ZARZĄDCA HIPODROMU

Turyn

Władca - Kaer (wujekstaszek123)

Generał - Grzybek

POSZUKIWANY BUDOWNICZY

Mediolan

Władca - Lysy22xd (Wielki Posejdon)

POSZUKIWANY GENERAŁ

Budowniczy - SlaySlay

*POSZUKIWANY* ZARZĄDCA TARGU

Modowie/Admini

(nie wiem czy zakres moich obowiązków ale pisze)

Jedyny chętny to szymond00 który wydaje się w miare ogarnięty... Zgłosił się na moda.

Ja jestem na tak, i gdyby zależało by to odemnie to bym go przyjoł :D

Reszta jest wolna ! Zgłaszać się !

Przepraszam z góry za wszelakie pomyłki/pominęte osoby.... Jakbyście zauważyli błąd pisać na pw.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

dawidino98: Dobra historia, ale wiesz, że będziesz musiał na serwerze MPCikiem i kowalem, żeby ci się nie znudziło, co nie...

tsdek: Dobra to ty jesteś ojcem czy dzieckiem, bo 2 postacie opisujesz... Do poprawy i ma być to DOBRE!!!

DaMMiANoo: Troszke błędów, np. "żyłem w arystokratycznej rodzinie. Zgineli tam moi rodzice." (chyba tak to było napisane). Przedłuż jeszczetroche i będzie lepiej.

szymond00: Według mnie podanie dobre. Wiem, że nie decyduję o tym, ale na moda byś się pewnie nadał.

Przypominam o poprawach!!! Pisać mi na PW!!!

Hmm...czyli dostałem się? Czy nie? I co to jest ten MPCik?

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Dostałeś się chyba :D (Tak wynika z tekstu.Jakby co proszę mnie sprostować). MPCik jest typowym użytkownikiem MPC który czerpie radość z kopania... :D Czyli będziesz mógł(a nawet musiał) kopać.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

czekaj na heavena.. ja nie zprawdzam podań na wl..,..

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...