Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ma byc przyklad jak dziecko nie potrafi uzyc opcji "edytuj", uzywac slownika i poprawnie skonstruowac zdania.

Drogie dzieci, jezeli macie juz cos pisac to zastanowcie sie 2-3 razy jak to chcecie napisac, potem sprawdzcie to kolejne 2-3 razy i dopiero wyslijcie.... Czy to takie trudne?!

Za brak polskich znakow bardzo przepraszam, ale aktualnie moj komputer jest nie do uzytku.

Pozdrawiam, SzymPOL.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nick: sirmaniaq

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Grałęm już wiele rpg i nieraz byłem najlepszym zabójcą na serwerach

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W pewnej nieznanej wsi żył sobie chłopiec o imieniu sirmaniaq. Pewnego dnia ich wieś została najechana przez bandytów. Sirmaniaq przeżył jako jedyny przysiągł sobie zabić wszystkich bandytów.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Złodziejaszek, Górnik

Opublikowano

Dymek.... Tak trudno o odrobinę orginalności ? Całość zrzżnięta z "Zwiadowcy".

1.W jakim miescie żył will ?

2. I gdzie masz napisane że istnieje takie stowarzyszenie jak Zwiadowcy ? Do tego królewscy :P Arulenu tu nie ma(czy jak tam sie ta pseudo-brytania nazywa).

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

A skąd ja mam to wiedzieć ? Pytaj sie daniela :D I jak już to powinnien dzisiaj ruszyć(jest 25...) Ale myśle że przed grudniem nie ruszy :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Trochę możemy poczuć się zawiedzeni takim "olaniem" ze strony Administracji, bo ino rozumiem, mogła to być tylko taka luźno rzucona data. No, ale wypadało by poinformować czekających "Poczekacie trochę dłużej, bo coś tam", tymczasem Administracja milczy.

Opublikowano

Kużwa Pon Spadaj i nie spamuj mi tu ! Chcesz złożyć podanie to masz wzór na 1 stronie...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ale go nie ma ! :D To i tak jest duży projekt.. Daj im czasu...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

keerok- dobrze, zabawnie i pomysłowom tylko przedłuż, że wkońcu uciekłeś i opisz krótko jakieś, które zmieniło ciebie i atleif - masz błąd językowy na początku popraw (swemu komu? czemu?, celownik źle odmieniony).

RESZTA...DO...POPRAWY...!!!

Poprawy piszemy mi na PW.

Przypominam, że szukam księdzy do Wenecji!!!

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Skoro zostałem przyjęty to teraz chciałbym się zgłosić na generała Turynu.

MIKROFON: tak

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem osobą która ma dużo czasu i pasjonuje się Minecraftem, obecnie nie posiadam premium ale w okresie świąt siew niego zaopatrzę, mam dużo czasu i chęci.

DLACZEGO JA : myślę że byłbym idealnym generałem Turynu i rządził z wujkiemstaszkiem :D

MIASTO : TURYN

Opublikowano
Sorry że pisze ale jakbyś nie zauważył to ja już jestem przyjęty na generała Turynu :)

To najwyraźniej administracja nie raczyła tego zaktualizować w głównym poście.

Rozumiem i przepraszam.

Opublikowano

Najnowsza rozspiska... Główny post nie jest aktualizowany więc pisze to tutaj...

Wenecja

Władca - Vernirn (Kamisti)

Biskup - GoToHeaven123

Generał - AzurekGT

Budowniczy - Loot5

*POSZUKIWANY* ZARZĄDCA GONDOLIERÓW

Rzym

Władca - Karbonek3b

Biskup(papież) - kotkowski

Generał - sweetgrove12

Budowniczy - Lisek071

*Zarządca Koloseum* - Alek1233

*Zarządca Hipodromu* - Keerok

Turyn

Władca - Kaer (wujekstaszek123)

Generał - Grzybek

POSZUKIWANY BUDOWNICZY

Mediolan

Władca - Lysy22xd (Wielki Posejdon)

POSZUKIWANY GENERAŁ

Budowniczy - SlaySlay

*POSZUKIWANY* ZARZĄDCA TARGU

Modowie/Admini

(nie wiem czy zakres moich obowiązków ale pisze)

Jedyny chętny to szymond00 który wydaje się w miare ogarnięty... Zgłosił się na moda.

Ja jestem na tak, i gdyby zależało by to odemnie to bym go przyjoł :D

Reszta jest wolna ! Zgłaszać się !

Przepraszam z góry za wszelakie pomyłki/pominęte osoby.... Jakbyście zauważyli błąd pisać na pw.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

NICK: Seba01375

DOŚWIADCZNIE W GRACH RPG: Grałem na wielu serwerach minecraft typu RPG oraz wiele gier typu Wiedźmin 1 i 2, TES Skyrim, Sacred 2, Gothic 1,2,3 oraz Arcania i wiele, wiele innych

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI: Seba01375 urodził się w Rzymie a gdy był mały wzięto go w niewole. Przez wiele dni podróżował z swymi "kradziejami" (nie wiedziałem jak to napisać xD). Pewnego razu zawitali w Madrycie. Gdy "kradzieje" poszli na bazar kupić jedzenie i zaopatrzenie by wyruszyć w dalszą droge Seba uciekł. Od tamtej pory mieszka w Madrycie i nie zamierza się z tamtąd wynieść

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA: Górnik, barbarzyńca

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Administracja już od tygodnia mnie ignoruje na gg, więc swój pomysł przedstawię wszystkim.

Chciałbym stworzyć inkwizycję. Zajmowała by się ona:

- Poszukiwaniem heretyków, czarodziei oraz innych, których służba nie jest przymilna Bogu. Sprawdzaniem księży, gdyż nadgorliwość to pierwszy stopień do bluźnierstwa. - To w ramach RP.

- Pilnowaniem RP na czacie. Organizacja questów dla danej grupy. - To są rzeczy, które wpadły mi na razie do głowy, jeśli chodzi o OOc.

Aby zostać inkwizytorem, trzeba na początku dostać święcenia kapłańskie od jakiegoś biskupa, następnie przejść morderczy okres próbny.

*Jest to tylko główny zarys, bo coraz bardziej zastanawiam się Czy administracja po prostu nie olała tego serwera? ;D

Opublikowano

Zarządca hipodromu.

MIKROFON: tak, wraz ze Skype oraz TeamSpeak

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: jestem aktywnym graczem z ambitnymi pomysłami, odpowiedzialny w tym, co robi

DLACZEGO JA: myślę, żebym sie nadawał, a tak poza tym nikt inny się nie zgłosił :D

MIASTO: Rzym

Opublikowano

przyjęty jutro dodam.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...