Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zielony przycisk "Lubię to"

Własnie ten przycisk :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale co ?

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

PODANIA DO WL , admina i szefa gondolierów

Nik: najlepiej Tomisz997 a jeśli nie to Tomisz

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Uwielbiam Gothica, Fable i T.E.S

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Prawdziwy asasyn z dawnego rodu .

Przykrywka jest praca przy gondolach.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA :łucznik złodziej

MIKROFON:W kamerze creativa bdb

STAŻ: Byłem operatorem na wielu serwerach zarówno poważnych jak i takich sezonowych niestety mniemam kontaktów do byłych szefów.

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: lubię gry , muzykę i budyń (taki mały żarcik na rozluźnienie)

DLACZEGO JA : Gdyż mam doświadczenie i brakuje mi dobrych serwerów tego typu .

CO ZROBISZ DLA SERWERA: Wszystko co blendę mógł w miarę możliwości.

MIASTO:Wenecja

POSADA:Szef gondolierów

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy można być jednoczesnie adminem i szefem gondolierów :D Z tego co wiem H@ To bóg a Admini to anioły,

demony itp

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy można być jednoczesnie adminem i szefem gondolierów :D Z tego co wiem H@ To bóg a Admini to anioły,

demony itp

To w razie nie dostania op

Opublikowano

To po co ci admin ? Nie zostaw pare rang dla innych graczy. Jedną wybierz.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

NICK: Impax

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Jakiekolwiek posiadam, grałem w wiele gier RPG i myślę że jest wystarczające.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Impax jako dziecko wychowywany był w szlachetnej rodzinie, wiódł bogate i beztroskie życie nie martwiąc sie o nic. Jego ojciec był najlepszym przyjacielem Króla Godeperta jak i jego prawą ręką, jego matka zmarła podczas porodu. Lecz pewnego dnia jego życia staneło do góry nogami. Król został otruty, a ojciec oskarżony o sabotaż, pod pretekstem przejęcia władzy nad państwem, nastepnie został stracony. W jednej chwili młody chłopak stracił wszystko, zmuszony żyć na własna rękę w wieku 17 lat zaczął pracować w kopalni, aby mieć z czego życ.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik-główna, Giermek-poboczna.

Opublikowano

Doświadczenie w grach RPG : ogromne codziennie gram w jakąś :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Był sobie raz budowniczy o imieniu Kacper.

Pomyślał sobie tak czemu nie ma w okolicy jakiegoś miasteczka.Wiec zebrał ludzi z wioski i zaczęli budować miasteczko.Powoli budowali i budowali aż miast zrobiło się ta wielkie że budowniczy się rozpłakał i dał na imię temu miastu Wenecja-miasto zakochanych.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Profesja główna

-Łucznik-Strzelec-

Strzelec Wyborowy

Pobczna

Profesja poboczna

-Górnik

Opublikowano

jak można być naraz szefem gondolierów adminem i asasynem ???

jeżeli tak umiesz to jesteś nadzdolny

chodzi oto iż wybrałem klasę złodziej i łucznik o ile się nie myle i Historia postaci wymyślona dała asasyna jako wymyślona część do histori

A tam są dwa podania na admina lub gościa od gądoli zależy co się uda a ja jestem zdolny uciagnoł bym jeszcze jakiegoś księdza czy coś haha

Przepraszam za nieliczne błędy w wypowiedzi na górze .

Opublikowano

@2up twoje podanie wygląda jakybś je w kosiarce zmiksował....

@up Te "nieliczne " zmieniłbym na "liczne"

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja się tylko podaniami na rangi zajmuje :D Od tego jest kamisti chyba

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

ja tu pisze posta na 2 dni :) Bo tak mało do roboty mam :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up co to ma być ? To się wypełnia :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Całkiem spore, 4 lata w 4Story, rok w Runes of Magic tyleż samo w World of Warcraft, grałem na wielu serwerach mc, tez zapowiada się bardzo ciekawo jakoż jestem wielkim fanem serii Assassin's Creed, przeszedŁem "trylogię Ezio".

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Ezio Auditore da Firenze [OlsenCraft] przyszedł na świat we Florencji, jego rodzicami byli bogaci kupce, miał on starszego oraz młodszego brata. Dorastał ucząc się u samego Leonarda da Vinci, uczył się u niego tych samych nudnych rzeczy których uczą w dzisiejszych szkołach, lecz go ciągło do czegoś zupełnie innego. Wolał nocami skakać po dachach, wdrapywać się na najwyższe budynki w mieście. Często pomagał ojcu roznosząc listy do jego klientów, gdy pewwnego dnia wrócił do domu, zastał zszokowaną matkę oraz służącą, dowiedział się że zabrali jego ojca oraz braci do więzienia, poszedł się z nimi spotkać, ojciec powiedział mu że ma poszukać ukrytego przejścia w jego pokoju, zrobił to co rozkazał mu ojciec, wziął wszystko z tajemniczego pokoju, następnego dnia poszedł na egzekucję swojej rodziny z nadzieją na ułaskawienie jej... Teraz jego zadaniem jest zemsta!

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :złodziejaszek, łucznik.

I jak co uważacie?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Wujcio podpowiedz twojemu koledze z teamu od WL, że ja w grze chciałbym mieć nick Remus.

Chodzi mi o to, że ja mam nick dawidino98 w ogryginalnym mc, ale chciałbym w grze się zwać Remus.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

No i co że podobne, bo idealnie takie same nie jest, jest dużo różnic, ja przynajmniej się postarałem napisałem coś ciekawego a nie "yyyyy?" jak duża ilość graczy, jakbyś grał w assassyna, to byś zauważył dużo różnic, więc cicho siedź

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Gram w assasyna i jestem wielkim fanem serii, i mówie to szczerze: Fabułę w całości zrzyłeś z gry, przykro mi :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...