Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, chyba rezygnuje z tego serwera jak nie mogę się dowiedzieć czy dostałem się do White List .

893961446222509646083.png

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie znalazłem twojego podania nigdzie... Napisz tutaj jeszcze raz.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Duże grałem w różne gierki rpg wiem co to jest itp :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :W Rzymie żylł pewien chłopiec,lubiał bardzo strzelać z łuku lecz kiedy miał 10 lat zaatakowali na jego małą chatkę. Wenecja nie miała litości nad wioską zabijali każdego na kogo się natknęli i tak oto młody Łucznik postanowił zaplanować na nich zemstę !

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Łucznik,Farmer

Nick w grze: Kosa001

Miasto:Rzym

Podoba się historia mojej postaci ?

a2485abb618250159ec457427e489129.jpg

Kliknij to ciebie nie kosztuje nic a mi dużo daje!

Opublikowano

@up

Zaskakująca gramatyka, bezsensowne podanie. Wenecja mordowała ich wioske? wtf o co w tym "czymś" chodzi?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak zabijali każdego kogo spotkali to jakim cudem przeżył ? Zjechana historia totalnie....

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

chyba nie ma z nim kontaktu :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Dostałeś się chyba :D (Tak wynika z tekstu.Jakby co proszę mnie sprostować). MPCik jest typowym użytkownikiem MPC który czerpie radość z kopania... :D Czyli będziesz mógł(a nawet musiał) kopać.

Ja bardzo lubię siedzieć dużo czasu, gdy gram w MC w kopalniach. Jest to moja powinność wręcz bym powiedział.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Sorry że mnie tak długo nie było i jeszcze też mnie z tydzień nie będzie, ale komputer mi się rozwalił, więc sobie nowego kupiłem. I małe sprostowanie wujek władcą Wenecji jestem ja a mój nick z mc to Vernirn.

Opublikowano

poprawione :C jakby ktoś jeszcze miał inny nick niż na mpc to pisać :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Gvynblyde: Zaskoczyłeś mnie. Jedyne porządne naprawde podanie od kilku stron. Oczywiście wchodzisz :D.

Zipek001: Bez-na-dzie-ja. Jak można napisać "lubiał"?! Popraw to i ma być dobrze bo drugiej szansy nie dostaniesz!!!

Przypominam, że poprawy piszemy do mnie na PW!!!

Tu macie opisane,jak będę oceniać błędy w podaniach:

-duże (oczojebne), takie jak "lóbie" itp.: 2 i podanie do poprawy (oczywiście ortów, co nie), 4 i całkowicie do poprawy i 6 to wylecenie bez możliwości poprawy.

-średnie, takie jak "Weneci": 3 to poprawa ortów, 5 to od nowa, a 7 to bez możliwości poprawy

-małe, coś typu zamiast "rozwalą" to "rozwalo(ł)":3 do poprawy ortów, 6 od nowa i 8 bez możliwości poprawy.

Językowe:

-W zależności od kontekstu może być różnie, ale np: "pojedyŃczy", zamiast "pojedyNczy" itp. Są dość często popełniane w internecie, więc nie będę, aż tak srogi: 3 poprawa, 7 od nowa, 10 bez możliwości poprawy. Językowymi błędami są również zdania, które mają złą składnie (czyt. brzmią, jakby kto nasrał do mixera i wymixował.

Interpunkcja:

No i tu jest problem. Każdy przktycznie robi w ch...j błędów interpunkcyjny (tj. ogonki u "ą", "ę" oraz brak przecinków,kropek i złe spójniki)

Tu będę srogi, bo mnie to denerwuje, jak ktoś pisze wszystko jednym ciągiem, nie stawiając nawet kropki lub przecinka.

- "ogonki"- 2 to poprawa, 3- od nowa, a 5 to bez możliwoście poprawy.

- źle postawione przecinki i kropki lub ich brak- 3 poprawa, 4 od nowa i 6 bez możliwości poprawy.

-złe spojniki- 1 poprawa ich, 2 od nowa i 4 bez możliwości poprawy.

MAM NADZIEJĘ, ŻE KAŻDY ZASTOSUJĘ SIĘ DO TYCH ZASAD!!! DZIAŁAJĄ ONE OD TERAZ I MOGĄ CZASEM ULEC ZMIANIE POD WPŁYWEM WASZYM, LUB KOGOŚ WPŁYWOWEGO.

Przepraszam za wszelkie, błedy itp., ale to pisane na szybko, zresztą to nie podanie, co nie?

PRZYPOMINAM, ŻE SZUKAM KSIĘDZY DO WENECJI!!!

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Jeżeli chodzi o RolePlaying, czyli odgrywanie jakiejś postaci - i love it! Szczerze mówiąc, robię to prawie w każdej grze, gdzie się da ;) W tytułów RPG grałem kilka - Diablo, The Elder Scrolls: Morrowind, Oblivion, Skyrim. Inne nie przypadły mi do gustu :<

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Dadax urodził się w wiosce bandytów nieopodal Turynu. Był przez nich wychowywany, i szkolony - jak kraść, jak zabijać bezszelestnie, jak zacierać po sobie ślady, i jak uciekać gdy zostanie się wykrytym. Gdy już osiągnął wiek dziewiętnastu lat, dostał swe pierwsze i proste zadanie - miał ukraść jabłka ze straganu. Pobiegł więc tam, a dzięki umiejętnościom które poznał w wiosce zrobił to szybko. Wrócił z jabłkami do wioski, a on postanowił, iż nie będzie przerywać swej kariery zawodowego złodzieja. Przez kilka lat kradł, zabijał, włamywał się do domów, i z tego żył w sercu miasta. Lecz przyszła mu na myśl ochota na wyruszenie w drogę, by zdobyć większy zarobek. A więc rozpoczął swą wędrówkę o 17:35...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Złodziejaszek oraz górnik.

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna pisac tutaj podaine skoro administracja ma wszystkich w dupie... to jest temat raczej do zamkniecia, poniewaz server nie istnieje, nie istnial i isniec nie bedzie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Serwer wygląda interesująco i tak jak kolega skuszę się i napisze podanko

Imię:Patryk

Doświadczenie:Bardzo dobre myślę

Dlaczego ja?:Bo lubię ogarniać ludzi i serwery pomagać, rozbudowywać, i rozkręcać:

Co mogę dać:No cóż tyle ile mogę jeśli dostane Admina/Moda To postaram się dopracowywać w raz z ekipą serwer do "perfekt

Prawda: To wątpie, że mam szanse, żeby moje podanie zostało przyjęte. Lecz nie chodzi w podaniu, żeby wybrać kogoś kto nie ogarnia tylko tego co naprawde pomoże

Admini, jak uważacie, że ktoś dużo pomoże i ogarnia to wiećcie, że warto mu dać szanse.

Pozdrawiam wszystkie podania i graczy, i myśle, że dostaniecie szanse żeby mnieć na tym serwie Moda/Adma

Opublikowano

Student.... Złożyłes podanie na wl ? W Prezentacji wyraźnie pisze ! "ABY DOSTAĆ FUNKCJE MUSISZ Być PRZYJĘTY NA WL !"

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Posejdon slay slay chce iść do ciebie na budowniczego... Zgadasz się ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Czy naprawde nikt nie chce być Generałem w Mediolanie ??? (zarządcą targu też ??) :unsure:

To zbyt wielka odpowiedzialność którą możnowładcy próbują zrzucić na ramiona prostych ludzi :D :P

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gralem i gram na Wielu Rpgach i umiem sie zachowac w takiej rozgrywce

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W Mediolanie pewien bardzo mądry i bystry Albicoolvod postanowił wykorzystać swoje zdolności dla swoich korzyści okradając mieszkańców i chowając się w swoich podziemnych norach

:)

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Złodziejaszek, Górnik

Od siebie : Mam 13 lat jestem po mutacji uwielbiam tego typu serwer w przyszlosci chce zostac informatykiem pisze na szybko mam nadzieje ze bez bledow... Mam nadzieje ze sie nie zawiodę na tym serwerze jak na większości

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Posejdnoku mój ty... Conan10 ma być generałem w mediolanie :) Tylko czekam aż mi Heaven potwierdzi czy jest na wl już...

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...