Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się doczekać startu serwera! :)

Aha, nie wiem czy mówiłem, ale mój nick na MC brzmi dawidino98.

Chciałbym, aby na tym serwerze zamienić go na Vagante.

Czy już wiadomo na oko, jak długo jeszcze do serwera odpalenia?

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawid... Masz premium ? Jak tak to aby mieć inny nick to musisz na piracie jechać... Inne opcji nie ma..

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna pisac tutaj podaine skoro administracja ma wszystkich w dupie... to jest temat raczej do zamkniecia, poniewaz server nie istnieje, nie istnial i isniec nie bedzie

Tego nie wież i narazie się nie dowiesz

Opublikowano

dadax1: Dobra historia, przyjęty, ale musisz poprawić błedy interpunkcyjne (przed "i" nie stawiamy przecinka)

albicoolvod: Za mało. Więcej napisz. Brak kropek.

Jeśli administracja w ciągu 3 dni nie raczy sie odezwać, to chyba zaczne walić ten serwer...

PRZYPOMINAM O PISAMIU POPRAW NA PW. Jesli kogos ominelem i nie sprawdzilem podania takze prosze o pisanie na PW. Sorki za wszelakie bledy, pisane na szybko

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

NICK: Atleif

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Duże, począwszy na takich rpg'ach jak Baldur's Gate, NWN, po wszystkie części gothic'a, na serii TES kończąc. Oczywiście jeśli chodzi tylko o gry komputerowe.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

"Powiadają, że przyszedł gór. Mówią że towarzyszyła mu wataha wilków czarnych jak noc. Ponoć ma misję, którą ma wypełnić na chwałę swemu Bogowi.

Ludzie plotom różne bzdury, a to jedne z największych...

Prawda jest o wiele bardziej pospolita i nieciekawa. Atleif był łowcą, poszukiwaczem. Podczas pracy będąc w podróży jego nieprzyjaciele go odnaleźli i wrobili w przestępstwo. Teraz po 5 latach powraca, jako nowy człowiek. Nie ma już on rodziny, która i tak go nie kochała. Nie ma on już nic, wszystko sąsiedzi rozkradli. Pozostał tylko kij wędrowca i nadzieja, która umiera ostatnia...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA : łucznik, złodziejaszek

*Mam nadzieję, że uświadczę tutaj prawdziwego RPG, z odgrywaniem postaci i całym innym tym ustrojstwem*
Opublikowano

@UP jedno z lepszych podań :D Ale do mojego sie nie umywa :P Cytat

"Kaer był chłopem. Wychował się w chłopskiej rodzinie. Chciał zostać chłopem. Gdy dorósł to został chłopem."

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Ma ktoś kontakt z szefem. Mam parę pomysłów, które mogliby nasi Admini wprowadzić, oraz coś wyjątkowego.

No, ale koniec czczego gadania, daj mi Pan swoje GG.

Opublikowano

NICK: Keerok

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Średnie, nie pogrywam w gry RPG, ale wiem o co chodzi.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI

Nazywam się Keerok. Pochodzę z obrzydliwie bogatej rodziny, mógłym być najlepszym wojownikiem w królestwie. Ale nie jestem. Dlaczego? Rodzice zbyt się o mnie troszczą, twierdzą

że to nie jest jeszcze ten wiek, ale kiedyś się wymknę z domu...

Jak powiedziałem, tak zrobiłem. Pod nieobecność rodziców wymknąłem się z domu bez niczego, bez ubrań, żywności a co najważniejsze pieniędzy, bo chciałem życ jak normalny człowiek...

Od tego czasu jestem mieszkańcem nowego miasta we Włoszech i żyję jak każdy inny mieszczanin.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA : giermek, górnik

Opublikowano

@Spamer Spamowanie nie jest w dobrym stylu, co więcej jest niezgodne z regulaminem. Gdybym już na samym początku mojej historii z serwerem, zraziłbym do siebie graczy swoim postępowaniem, na 100% gra nie miała by wtedy żadnego sensu. ;-)

@Keerok Moim skromnym zdaniem historia twej postaci nie jest powalająca... Według mnie nie możesz pisać, że byłbyś najlepszym wojownikiem itd. Bo to podchodzi trochę pod PG, równie dobrze mógłbym napisać - Byłbym najlepszym czarodziejem, który jednym "fireball'em" mógłby zburzyć pół Mediolanu.

Opublikowano

Mediolan to i bez fireballa można zjechać :D Wystarczy jakiś jedny zbrojny albo coś takiego....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem w wiele gier RPG, nie tylko na serwerach minecraft

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W ubogiej rodzinie, w Wenecji żył chłoiec o imieniu Verex. Matka zmarła, gdy miał 8 lat. Ojciec jego drwalem, który wychowywał samotnie swojego syna. Pewnego razu poszedl Verex do lasu szukać grzybów na obiad. Gdy wracał zobaczył dom stojący w płomieniach. W pewnym momencie został uderzony czymś twardym w głowę i stracił przytomność. Obudził się w jaskini, gdzie słyszał rozmowę bandytów.

- Zabijmy go!

W tym momencie jego Ojciec zabił bandytów siekierą i pośpieszył na pomoc synowi.

-Uciekaj, to miejsce za niedługo eksploduje.

Verex z tatą uciekali do wyjścia. Gdy nagle rozległo się głośne "bum" i skała przygniotła noge ojca.

-Synu uciekaj ,nie przejmuj się mną!

-Nigdy, uratuję cię - Verex chwycił w dłoń kilof i rozwalił kamień.

Uciekli razem, a gdy Verex miał 21 lat przeprowadził się z Ojcem do centrum Wenecji.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Drwal, Górnik

Mój nick: VerexPL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe co takiego eksplodowało w jaskini... Czarny proch ? Toż to drogie było....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

JUTRO ? Jak na swięta odpalą to będzie dobrze :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ojć. w takim razie sory :D Nie sądze aby serwer jutro wyszedł, ale kto tam to wie...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo Duże, ponieważ grałem na wielu serverach MineCraft (W tej chwili gram w AC II)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Will został sierotą, po małej bitwie z bandytami, Jego ojciec, Dawid , był dowódcą I Kochorty ,I Legionu. Wędrował on do swej żony, która właśnie rodziła Willa.Zmarła przy porodzie.

Will dorastał w miejskim sierocińcu. Został on Królewskim Zwiadowcom a szkolony był przez Halta.Will został Zwiadowcom i żył długo i szczęśliwie.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Główna: Łucznik-Strzelec=Strzelec Wyborowy Poboczna: Giermek-Wojownik=Rycerz

Mój nick w MineCraft: dymek12

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo Duże, ponieważ grałem na wielu serverach MineCraft (W tej chwili gram w AC II)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Will został sierotą, po małej bitwie z bandytami, Jego ojciec, Dawid , był dowódcą I Kochorty ,I Legionu. Wędrował on do swej żony, która właśnie rodziła Willa.Zmarła przy porodzie.

Will dorastał w miejskim sierocińcu. Został on Królewskim Zwiadowcom a szkolony był przez Halta.Will został Zwiadowcom i żył długo i szczęśliwie.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Główna: Łucznik-Strzelec=Strzelec Wyborowy Poboczna: Giermek-Wojownik=Rycerz

Mój nick w MineCrafcie: dymek12

Poprawa*

Sorry Nick to : dymek12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...