Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo duże, grałem w wiele gier i serwerów tego typu.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Hubcyk urodził się w Rzymie, od dziecka marzył by stać się dobrym wojownikiem. Dniami trenował i trenował swoje umiejętności i każdego dnia stawał się coraz silniejszy. Tak to się odbywało do dziś.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Rycerz.

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gralem w gothica i gta sa w rpg ogarniam te occ ic itp

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Arti pochodzil z niderlandow . Byl on MPCikiem i lubił handlowac z innymi ludzmi. Fascynowal sie wenecja .

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Górnik-Handlarz

Opublikowano

SlaySlay i loot5 przyjęci na budowniczych ! :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

A to już dawno czyż nie ? :0

Tak jestes przyjęty...

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Podania na WL:

-Loot5 jak sam napisałeś że doświadczenia nie masz, ale twoje podanie po prostu ...

Jedno z najlepszych. Z ogromną chęcią zapraszam cię na serwer. Po prostu nie ma co gadać.

-Kryzcho90 podanie jest dobre, ale wojna. Nie wiem co z tobą zrobić. Podanie mi się

podoba więc gdyby nie ta wojna był bym pewien, a tak mam wątpliwości.

Co prawda widzę po podaniu że się wysiliłeś więc masz tego plusa którego większość nie ma.

Dlatego witam cię na serwerze.

-RaczoWDK podanie nie ciekawe. Znów kolejny piszę o tym co powszechne, rodzicie cię nie wychowali,

zostałeś złodziejem, i pewnego dnia wpadłeś. Jakie to typowe... Niestety nie.

-SlaySlay to już twoje drugie podanie, i w tym też są błędy, lecz tym razem gramatyczne.

Radził bym ci poćwiczyć tworzenie dialogów, bo to właśnie tam było tych błędów najwięcej.

Widzę mocną poprawę między tamtym a tym podaniem, oraz to jakoś tak mi się spodobało.

Mogę z uśmiechem na ustach powiedzieć:

- Witamy w naszych progach Slay.

-mikusiotta słabe. Znów zemsta, śmierć ojca. Ja naprawdę nie toleruje takich rzeczy.

Podanie bardzo słabe. Żeby się na WL dostać to poprawione przez ciebie podanie będzie mnie musiało zwalić z nóg.

-kotkowski widzę że poprawiłeś podanie, ale znów napisałeś tą samą historie, i znów cudownie zdrowiejesz.

NIE!!!

-dawidino98 twoja postać lubiła "bawić się w górnika"? Dźwinie to brzmi, podanie też takie sobie. Do poprawy.

-Hubcik99 nie napisałeś nic o postaci, tylko to że od małego trenował. Poszedłeś na łatwiznę miałeś napisać

krótką historię postaci, a nie że trenował na 3 zdania. Nie bez możliwości poprawy.

-ZiZuu podanie jak wyżej na odpie***l. " był MPCikiem" co to ma znaczyć? Podanie dziwne, napisane 2 zdania, i jeden równoważnik.

Na nie bez możliwości poprawy.

Stan osób na WL z dnia 27.10.12:

1. Sweetgrove

2. nivo

3. hilfi1998

4. GoToHeven123

5. Dumian

6. AzurekGT

7. Lisek071

8. LordadekX

9. hophop8

10. Pan Frau

11. Dubeltuwka

12. asdek171

13. gacol12

14. wujekstaszek123

15. WielkiPosejdon

16. MinecraftMiSi

17. Vadness

18. Chris4132

19. ReQuderines

20. kamisti

21. nibyogar

22. karbonek3b

23. Alek12333

24. Myszek1pl

25. dqq123

26. wujekwifi

27. GrzybciO

Sprawdzane przezemnie (do potwierdezenia):

28. pakerek

29. Chost

30. Eveer55

31. szyszuPL

32. olop19

33. Pinecha

34. Loot5

35. Krzycho90

36. SlaySlay

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem na wielu serwerach Minecraft RPG oraz na co dzień mam styczność z tego typu grami. RPG najbardziej mnie interesuję, dlatego też grywam na tego typu serwerach.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W rodzinie, do której należał dawidino98, każdy mężczyzna z pokolenia na pokolenie był górnikiem. Dawidino98 buntował się, ponieważ chciał zostać obrońcą biednych i słabych, lecz rodziny to nie obchodziło. Ojciec jego ciężko zachorował. Była to nieuleczalna choroba, tak więc Dawid musiał opiekować się resztą rodziny. Musiał on być odpowiedzialny za rodzinę w czasie, gdy jego ojciec był niezdolny do pracy. Dawid ciężko zaczął pracować w kopalni. Kopał dniami i nocami, aż zdołał wyżywić rodzinę. Wracając z kopalni podbiegł do niego doręczyciel i wręczył mu list, w którym jego tata napisał, że jest z niego dumny, że zajął się rodziną, jak należy. Dawid poczuł się do odpowiedzialności i postanowił zostać górnikiem. Po kilku latach urodziła mu się zgraja dzieci, tak więc musiał mieć większe zarobki. Zatrudnił się u kowala, który był poważanym mistrzem. Z początku Dawid był uczniem, lecz po dłuższym czasie stał się kowalem. Nocami pracował w kopalni, a za dnia w kuźni. Dawid stał się poważanym obywatelem Rzymu. Tak oto rodzina Dawida stała się bogata i szanowana.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Opowieść mówi sama za siebie. Dawid jest dobrym górnikiem oraz kowalem.

Podanie zostało naprawione co do szczegółu. Zmieniona została treść historii oraz profesji. Mam nadzieję, że teraz przypadnie w gusta.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: 2 lata

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI Wladca oferuje Het'owi okazję aby odpokutować za swoje grzechy. Aby to zrobić, musi on wyruszyć do Ziemi Świętej i wyeliminować wszystkich ludzi, którzy przyczynili się do rozpowszechniania okrucieństw i przemocy zapoczątkowanych przez Trzecią Krucjate. Jeśli mu się uda, Sinan, będzie mógł zapoczątkować okres pokoju w obrębie tego regionu.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :MPCik,Zabojca

Opublikowano

kotkowski poprosze Błogosławieństwo :D

Błogosławie Ci! :D

Podania na WL:

-Loot5 jak sam napisałeś że doświadczenia nie masz, ale twoje podanie po prostu ...

Jedno z najlepszych. Z ogromną chęcią zapraszam cię na serwer. Po prostu nie ma co gadać.

-Kryzcho90 podanie jest dobre, ale wojna. Nie wiem co z tobą zrobić. Podanie mi się

podoba więc gdyby nie ta wojna był bym pewien, a tak mam wątpliwości.

Co prawda widzę po podaniu że się wysiliłeś więc masz tego plusa którego większość nie ma.

Dlatego witam cię na serwerze.

-RaczoWDK podanie nie ciekawe. Znów kolejny piszę o tym co powszechne, rodzicie cię nie wychowali,

zostałeś złodziejem, i pewnego dnia wpadłeś. Jakie to typowe... Niestety nie.

-SlaySlay to już twoje drugie podanie, i w tym też są błędy, lecz tym razem gramatyczne.

Radził bym ci poćwiczyć tworzenie dialogów, bo to właśnie tam było tych błędów najwięcej.

Widzę mocną poprawę między tamtym a tym podaniem, oraz to jakoś tak mi się spodobało.

Mogę z uśmiechem na ustach powiedzieć:

- Witamy w naszych progach Slay.

-mikusiotta słabe. Znów zemsta, śmierć ojca. Ja naprawdę nie toleruje takich rzeczy.

Podanie bardzo słabe. Żeby się na WL dostać to poprawione przez ciebie podanie będzie mnie musiało zwalić z nóg.

-kotkowski widzę że poprawiłeś podanie, ale znów napisałeś tą samą historie, i znów cudownie zdrowiejesz.

NIE!!!

-dawidino98 twoja postać lubiła "bawić się w górnika"? Dźwinie to brzmi, podanie też takie sobie. Do poprawy.

-Hubcik99 nie napisałeś nic o postaci, tylko to że od małego trenował. Poszedłeś na łatwiznę miałeś napisać

krótką historię postaci, a nie że trenował na 3 zdania. Nie bez możliwości poprawy.

-ZiZuu podanie jak wyżej na odpie***l. " był MPCikiem" co to ma znaczyć? Podanie dziwne, napisane 2 zdania, i jeden równoważnik.

Na nie bez możliwości poprawy.

Stan osób na WL z dnia 27.10.12:

1. Sweetgrove

2. nivo

3. hilfi1998

4. GoToHeven123

5. Dumian

6. AzurekGT

7. Lisek071

8. LordadekX

9. hophop8

10. Pan Frau

11. Dubeltuwka

12. asdek171

13. gacol12

14. wujekstaszek123

15. WielkiPosejdon

16. MinecraftMiSi

17. Vadness

18. Chris4132

19. ReQuderines

20. kamisti

21. nibyogar

22. karbonek3b

23. Alek12333

24. Myszek1pl

25. dqq123

26. wujekwifi

27. GrzybciO

Sprawdzane przezemnie (do potwierdezenia):

28. pakerek

29. Chost

30. Eveer55

31. szyszuPL

32. olop19

33. Pinecha

34. Loot5

35. Krzycho90

36. SlaySlay

Pytanie, co ci nie pasuje w ,,nagłym ozdrowieniu"? :P

Codziennie wiele się słyszy o cudownych ozdrowieniach przez modlitwę

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up

Można poprawiać

@kamitsi

wujekstaszek powiedział że mnie przyjmuje, a z tego co widzę jesteś władcą wenecji, więc co masz do Rzymu? :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo duże. Przeszedłem całą serię Gothic, a także Fallouta 3 i Morrowind. Teraz próbuje ze Skyrimem. : D

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI: Gdy był bardzo młody, jego dom został spalony, a rodzice ukrzyżowani, ponieważ ludzie sądzili że są opętani ze względu na dziwne rzeczy które przeprowadzali na zwierzętach ze swojej farmy. Naszego bohatera oszczędzono i sprzedano bogatemu szlachcicowi z Rzymu jako niewolnika. Był bity i źle przez niego traktowany. Gdy właściciela nie było w domu chłopiec potajemnie ćwiczył stolarke w swojej kryjówce w której się chował gdy właściciel wracał do domu pijany, bo jego wielkim marzeniem było zostanie czeladnikiem stolarza. Gdy pewnej zimy pewien średnio zamożny stolarz zobaczył chłopca, który był ubrany niestosownie do pogody i z dużą ilością siniaków na twarzy, zrobiło mu się go żal. Postanowił odkupić go od właściciela. Na początku niezgodził się, aż po długiej negocjacji ku zdziwieniu chłopca zgodził się! Stolarz zabrał go do domu, solidnie nakarmił i napoił, a także dał mu jego własny pokój. Już pierwszego dnia stolarz zauważył, że chłopiec ma wielki talent stolarski. Gdy miał 14 lat jego mistrz pasował go na czeladnika. Tutaj zaczęła się jego przygoda do sławy i bogactwa!

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA: Główna: Czeladnik Poboczna: Łucznik

Miasto: Wenecja

Gram pod nickiem: ADAHO

Opublikowano

Kotkowski ja cie na biskupa rzymu przyjąłęm :) Ale na wl osobno musisz się dostać...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Looknijcie na moje podanie. Poprawiłem.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

@up

Można poprawiać

@kamitsi

wujekstaszek powiedział że mnie przyjmuje, a z tego co widzę jesteś władcą wenecji, więc co masz do Rzymu? :P

Co z tego że wujekstaszek powiedział? Na razie podania sprawdzam ja, on, i ktoś jeszcze, nie ma ma tu znaczenia kto jest władcą Rzymu, a kto Wenecji. Może wyjść że ani ja, ani wujek nie będziemy sprawdzać podań na WL, lecz jeszcze ktoś inny. Więc nie bierz do siebie tego że ja cię nie przyjąłem, albo że wujekstaszek cię przyjął, bo jeszcze żaden z nas nie został wybrany.

Opublikowano

jak nie kamisti ? Ostatni mi na pw wiadomość od daniela przyszła:

Witajcie !

Wy trzej dobrze się spisaliście jeśli chodzi o sprawdzanie podań,

więc postanowiłem podzielić was na zadania.

GoToHeaven123 - Podania na WL

Wujekstaszek123 - Podania na generała,władcę itp.

Kamisti - Sporządzenie listy osób dodanych na WL i lista osób zajmująch jakieś posady.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Podania na WL:

-dawidino98 w podaniu widać znaczną poprawę, widzę że bardzo ci zależy na serwerze.

Jednak widzę kilka niedomówień, z początku twoja postać nazywa się dawidino98, co jest dziwnym imieniem,

ale już później piszesz już normalnie Dawid, więc mogę to przepuścić.

Na zakończenie dodam że facetom dzieci się nie rodzą. Podsumowując zapraszam na serwer.

-MisiekKOMA twoje podanie brzmi dziwnie, niczym skopiowany fragment jakiejś mitologi.

Ponadto nic nie mówi ono o historii twojej postaci.

--ADAHO- twoje podanie nawet mnie wciągnęło, jest ciekawe. Bardzo chętnie zobaczę jak rozwijasz swój talent w Wenecji.

Jednym słowem witam cię w moim mieście.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Całkiem spore, grałem w wiele gier RPG

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI: W mieście zwanym Sycylia żył chłopiec o imieniu hedzik. Wybuchła wojna pomiędzy Sycylią a Dislandem. Tylko on przetrwał. Postanowił wuryszyć w podróż w poszukiwaniu sojuszników, a po drodze zahaczył o miasto...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Czeladnik,Farmer

Nick w grze: hedzik11

48493277998663850365.jpg
Opublikowano

jak nie kamisti ? Ostatni mi na pw wiadomość od daniela przyszła:

Witajcie !

Wy trzej dobrze się spisaliście jeśli chodzi o sprawdzanie podań,

więc postanowiłem podzielić was na zadania.

GoToHeaven123 - Podania na WL

Wujekstaszek123 - Podania na generała,władcę itp.

Kamisti - Sporządzenie listy osób dodanych na WL i lista osób zajmująch jakieś posady.

Dlaczego taka wiadomość przyszła do ciebie na PW, a nie w temacie? Oraz dlaczego tylko ty takową dostałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...