Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dzięki już wiem co się dzieje, to co poprzednio ten sam bug, nie można nic wykonać zaraz to naprawię.

PS. DZIAŁA

Opublikowano

Nick w grze: GitMajonez

Imię w grze: Wilhelm

Nazwisko w grze: Ternes

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Nazywam się Wilhelm Ternes. Moi rodzice to Steve oraz Natalie Ternes. Urodziłem się w małym mieście Ekros nieopodal Grecji. Gdy skończyłem 16 lat zacząłem uczęszczać do szkoły łucznistwa - szkoliłem się tam przez 2 lata. Po 4 latach przyszły wieści, że na miasto wkrótce napadnie wróg. Gdy się o tym dowiedziałem natychmiast udałem się do armii i zostałęm zwerbowany do obrony przed natarciem wroga. Przed walka zostałem wyszkolony do walki mieczem oraz sztyletem. Mój wierny przyjaciel Sergiusz, który był alchemikiem i lekarzem dostarczył mi wiele przydatnych mikstur. Po 4 dniach armina wroga przebiłą się prz mury miasta i wtargnęła do środka niszcząc wszystko na swojej drodze. Walczyliśmy aż do samego końca. Niestety miasto zostało przejęte przez wroga i wraz z grupką żołnierzy zostaliśmy niewolnikami. Jednak po pewnym czasie postanowiliśmy odbić nasze rodzinne miasto i udało nam się dzięki mojemu planu, nad którym rozmyślałem podczs niewolnictwa. U mieszkańców miasta zdobyłem szacunek. Stałem się dosyć sławny w tamtym regionie. A moje czyny były rozpowiadane na cały świat.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):

9/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Ponieważ grałęm na wielu takich serverach, dobrze czuje się w takich klimatach i twierdze, że ten server ma potencjał.

Opublikowano

Stwierdzam jedno. Jak mam grać na serwie, który całą mape ma zablokowana i wpadlem do dziury, z ktorej wysjc nie wyjde bez rozwalenia bloku?

Opublikowano

@UP

To nie jest survival, tutaj grasz w miescie, czlowieku. Role playing, tj. RPG ale pojęcia są stamtąd, jak wpadłeś do takiej dziury to na /do musisz odegrać że masz zlamana noge czy cos....

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@UP

To nie jest survival, tutaj grasz w miescie, czlowieku. Role playing, tj. RPG ale pojęcia są stamtąd, jak wpadłeś do takiej dziury to na /do musisz odegrać że masz zlamana noge czy cos....

gram z dobre 15 minut. Inni sobie graja a ja mam czekac na "laskawego, ktory tez mi nie ma jak pomoc" tak?

Proszę admina o transfer do miasta.

Opublikowano

Nick w grze: Savander

Imię w grze: Valhalla

Nazwisko w grze: Killer

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Gladiator, który miał po co żyć, miał żone i dzieci. Lecz... Zły władca zaatakował jego kraine mężczyzn wzięto do niewoli, kobiety zgwałcono i zabito ich dzieci został okaleczone na całe życie Spartacus Król własnej krainy musiał od teraz sam walczyć o to, by przeżyć i znów sprawiedliwie sądzić i towarzyszyć swoim rodakom. Nie wierzył w nic oprócz sprawiedliwości miecza i wiedzy własnej. Przetrwał ale walczył dalej o życie na arenie, walczą ze swoimi poddanymi, lecz nie mieli mu tego za złe bo ktoś musi zginąć by ktoś inny mógł przeżyć. Pokonując ostatniego na którego mówiono Rzeźnik Melhior uzyskał wolność. Nie wiedział co dalej stanie się z jego losem...

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 6

Opublikowano

@ Poczekajmy na testera -,-

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

Przerwa techniczna do godziny 18:00

W razie problemów gg: 6611255

Zarządców odpowiednich profesji a szczególnie GÓRNCITWA prosze o kontakt gg.

Opublikowano

Nie przyjęty:

GitMajonez (już gdzieś widziałem podobne podanie, wojna)

Demar1911 (źle i dziwnie napisane, młodzieżowym slangiem)

MlodyMajonez (nudna historia)

Savander (brak wojen, elfów, różdżek, dalej nie czytam ,wystarczyło poczytać regulamin, brak możliwości poprawy)

Przyjęty:

Fleven

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nie przyjęty:

GitMajonez (już gdzieś widziałem podobne podanie, wojna)

Demar1911 (źle i dziwnie napisane, młodzieżowym slangiem)

MlodyMajonez (nudna historia)

Savander (brak wojen, elfów, różdżek, dalej nie czytam ,wystarczyło poczytać regulamin, brak możliwości poprawy)

Przyjęty:

Fleven

Co z tego, że widziałeś podobną historię? Że jest podobna to nie znaczy od razu, że się odgapiłem od kogoś i pozamieniałem niektóre treści. Może w mojej opowieści jest jakaś wojna, ale bardzo łatwo jest to wyeliminować z historii. Na pewno nie ma możliwości ponownego napisania podania?

Opublikowano

Jak jest dużo błędów to już świadczy o tym że się nie ,,ogarnia" zasad rpg i nie ma możliwości poprawy

A jeśli jest mało błędów np. wojna to można poprawić

SERWER ON !KONIEC PRZERWY LOKALNE CZATY BĘDĄ JUTRO (dopiero dziś zacznę pracę w konfiguracji znalazłem plugin.)

KONIEC PRZERWY TECHNICZNEJ SERWER ON ZAPRASZAMY

s28.mineserv.eu:25997

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...