Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podanie na administratora/moda by wojwym

Nick:wojwym

Imię na serwie:Hektor

Nazwisko na serwie:Rammus

Zaawansowanie obycia w komendach:Owszem jest , miałem pare adminów na różnych serwerach i kiedyś prowadziłem z kolegą własny serwer FB.

Znajomość zasad RPG na wysokim poziomie : jest

Porozumiewanie się z graczami : Jestem bardzo rozmówną i miłą osobą gotową do wszelkiej pomocy.

Wymagalny minimalny wiek : jest , lecz mam mało lat! To tylko 18

Komunikatory:SKYPE i GG

Dziękuje za wysłuchanie

@edit na potrzeby zmiany zawartości.

Opublikowano

Nick w grze: albercik113

Imię w grze: Axel

Nazwisko w grze: Darkie

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Axel Darkie urodził się w małym miasteczku o nazwie Larona. Jego ojciec był kowalem, a matka szewcem. Bardzo lubił bawić się ze swoimi kolegami. Kiedy dorósł, jego życie zmieniło się. Znajomi bez żadnego powodu odwrócili się od niego. Najbliźsi zmarli na panującą tam chorobę. Na jego szczęscie wyjechał wtedy na podróż po kraju.

Axel podczas jednego ze swoich spacerów po mieście, myślał o swojej przyszłości. Jego życie nie było wtedy tak beztroskie jak za życia rodziców. Zdawało mu się, że jest sam na tym świecie.

Kiedy przeszedł sporo kilometrów znalazł dziwny, opuszczony budynek. Strasznie go korciło, żeby tam wejść, lecz rozsądek podpowiadał, żeby odejść. Jednak odwaga zwyciężyła.

Axel trochę niepewnie wszedł do starej chaty. Wszystko dookoła było tak zakurzone. Gdy wszedł dalej zaczał słyszeć dziwne dźwięki.

Nagle Axel usłyszał głos jakiegoś starca. "Uciekaj. Uciekaj!" słyszał Axel. Nigdzie nikogo nie było. Bał się. Pomyślał sobie:

-Po co ja tu wchodziłem???

Nagle ktoś mocno uderzył go czymś twardym w tył głowy. 13-letni Axel stracił przytomność.

Gdy się przebudził zobaczył, że jest na granicach państw Ewen i Grecia.

Ten sam głos, który słyszał w budynku powiedział:

-Teraz musisz wybrać, gdzie się podziejesz.

...

Znajomość zasad RPG: Dawno nie grałem na takim serwerze, ale powinienem ogarnąć.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Wiele czasu szukałem właśnie takiego serwera i mam nadzieję, że będzie... fajnie.

Opublikowano

6 z Polaczka w Gimnazjum, ale jestem skromny wielmożny

Jest się czym chwalić, tylko jak się to ma do minecrafta??

Polska jak mniemam nie istniała w czasach starożytności ;*.

PS: Przymiotniki piszemy z małej, a "Polaczka", jak mniemam pochodzi (w Twoim przypadku) od "polskiego". Coś mi tu śmierdzi ta Twoja 6.

@UP Start, ehh Damian napisał że na 100% nie wystartuje o 16,ponieważ ma coś jeszcze do zrobienia.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Tak będzie w grze naprawiał bugi. Człowieku, pluginy się robi w konsoli, a że jak zauważyłeś tylko on to potrafi, nikogo innego nie ma.

Opublikowano

Nick w grze:Muniek

Imię w grze:Kartus

Nazwisko w grze:Junior

Wiek (prawdziwy):13 wiosen.

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Kartus Junior syn Kartusa seniora był górnikiem. Pewnego dnia Kartus poszedł z ojcem do kopalni aby wykopać węgiel. Niestety, kiedy kopali tunel, w pewnym momencie sufit zaczął się zawalać. Oboje szybko zaczęli uciekać. Lecz Kartus senior był już stary i nie nadążał za swoim synem. Kiedy kartus junior to zauważył prędko pobiegł pomóc ojcu. Lecz gdy chciał po niego wrócić pomiędzy nimi zawalił się sufit i ich odizolował. Kartus junior po wydostaniu się z kopalni nie miał się gdzie podziać, więc poszedł drogą na zachód. Po drodze zauważył znak a na nim kierunek do miasta Ewen. Kartus zaczął podążać w strone miasta gdzie chciał zacząć nowe życie.

Znajomość zasad RPG:6/10

Dlaczego chciałbyś zagrać na naszym serwerze?:Zaciekawiła mnie historia serwera

Po raz drugi proszę o dodanie do WL.

7952e489457bfd8aab9189a50218baa5.jpg

Opublikowano

Craapsi , albercik113Przyjęty

Valie (nuda) MrSqBanyPL (same podstawowe informacje, jak się nazywa itd. chciałbym wiedzieć jaka była twoja postać, jak się czuła na tym świecie)

Sqart (co to za ch*jstwo, trolling, bez możliwości poprawy)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jak wygląda większość podań:

Jestem Terjcusz. Jestem Gladiatorem.Wierze w _____ (tu wstaw boga).Uciekłem z____ ( tu wymyśl nazwe).

Kali jeść , Kali pić...

nie wbije bo po podaniach , błędach w nich i znakach interpunkcyjnych średnia wieku serva nie wynosi powyżej 11 .

"Valie - Wyznawał boga wojny. Uwielbiał swoją rodzinę, miał dzieci i żonę. Był, przed wieloma laty bogatym kupcem ale pewnego dnia bandyci napadli na jego karawane.. Potem, Grecy nie wiadomo za co zabili jego rodzinę. On musiał, niestety uciec. I zaczął, kopać jak zwykły kopacz. I tak żył."

Jakaś pierwsza historia nie wiem nawet kogo (chyba z 16 strony) . Beka w chuj .

Po chuj przecinek po "Potem" po cholere przecinek po "musiał" , "zaczął" ?!?!?!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

WTF, spotkałem tutaj prawie każdego z innego servera, lecz nie podam nazwy bo byla by to reklama. Te osoby się pewnie domyślą

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Craapsi , albercik113Przyjęty

Valie (nuda) MrSqBanyPL (same podstawowe informacje, jak się nazywa itd. chciałbym wiedzieć jaka była twoja postać, jak się czuła na tym świecie)

Sqart (co to za ch*jstwo, trolling, bez możliwości poprawy)

Jak chcesz coś dopiszę: Konfucjusz był spokojnym i lubianym człowiekiem, łatwo nawiązywał znajomości. Nikt nie miał żalu, że np. coś źle zrobił. Był dumny z tego co robił i jak robił, więc z tego powodu, gdziekolwiek by nie był, czuł się swojo, nieobco innymisłowy jak u siebie w domu.

Opublikowano

@up usuń tego posta, ponieważ twoje podanie jest zrobione na odpierdziel, kompletnie nie przemyślane. Ty serio myślałeś, że dasz rade wbić na serva? Niezły żart.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@up popieram.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

CZY WY DO CHOLERY JASNEJ NIE POTRAFICIE ZROZUMIEĆ??!! JAK PISZE 10 ZDAŃ TO NAPISZ TE 10 ZDAŃ A NIE 3 ZDANIA, PO KTÓRYCH SIĘ GÓWNO DOWIEMY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...