Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Duamian

Imię w grze: Haleios

Nazwisko w grze: Avaren

Wiek (prawdziwy:( 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek:

Haleios pochodził z bardzo biednej rodziny.Był starszym bratem bliźniaków Dusiosa i Riaosa. Żaden z Nich nigdy nie poznał swojego ojca, ponieważ ich matka była kurtyzaną.

Nienawidziła się za to co robi , ale bardzo kochała swoją rodzinę i musiała ją utrzymać.Klientów przyjmowała w swoim jedno pokojowym mieszkaniu w którym żyła wraz z dziećmi.

Bracia nie raz byli świadkami bicia i poniżania swej matki. Tak mijały lata. Ich matka starzała się i zarabiała coraz mniej.Pewnego razu zatrzymał się u niej pewien bogaty szlachcic.

Robił jej rzeczy okropne , a dojrzały już Haleios nie mógł przyglądać się bezczynnie.Wraz z braćmi brutalnie go pobił .Już następnego dnia cała horda Tureckich strażników weszła do ich domu i zabiła ich matkę , pod pretekstem głoszenia herezji i bycia czarownicą.Haleios,Dusios i Riaos byli od tego momentu poszukwiani w całym Konstantynopolu.

Niestety Turkom udało się schwytać Dusiosa.Torturowali go ale ten nie wydał swoich braci i zginał. Zrozpaczony Haleios nie wiedział co począć.Nie miał pieniędzy na jedzenie i na dłuższą metę nie mógł wyżyć z samych kradzieży.Bezradni bracia poszli upić się do Tawerny.Widząc ich pewien tajemniczy człowiek spytał się czy nie potrzebują pomocy.

Zaproponował im żeglugę pod piracką banderą.Bez wahania się zgodzili.Już następnego dnia wypłynęli z Konstantynopolu na niebezpieczne tereny Morza Egejskiego.

Rabowali i zabijali , jak ich matka nienawidzili się za to co robią. Po paru latach niebezpiecznej żeglugi ich statek został zaatakowany przez ogromną flotę Turecką.

Bronili się dzielnie lecz jedna z kul armatnich trafiła prosto w biednego Riaosa. Statek zatonął. Haleios cudem uszedł z życiem.Był świetnym pływakiem i przepłynął ponad 20 km do wyspy należącej do Grecii.Na lądzie znalazł go pewien rybak.Nakarmił,ubrał i przeniósł do swej chatki bezsilnego Haleiosa.Gdy nasz bohater wyzdrowiał pomagał rybakowi w codziennych zajęciach. Łowił ryby , pomagał na jego polu.Często malutką wioskę napadali dzicy tubylcy z południa wyspy.Dlatego rybak dał Haleiosowi skórzane uzbrojenie i solidnie wykonany miecz.Tak mijały kolejne lata ,a naszemu Haleiosowi dobrze się żyło na tej wyspie. Mimo że ma już 35 lat czuje że to najlepsze momenty jego życia.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów:(

Tak grałem na wielu takich serwerach ,ogarniam czat i zasady.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Chciałbym zagrać na tym serwerze bo uważam, że ma wielki potencjał do bycia jednym z lepszych serwerów RP

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o dodanie mi Domu na serwer, jestem Zielarzem i potrzebowałbym domu gdzie mógłbym chodować swoje rośliny i tworzyć eliksiry. Wybrałem ten domek:

http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=20120930182741.png&res=landing

Prosiłbym o stawienie przy drzwiach tabliczki, że to chata Marco Johnson'a Miejskiego Zielarza. Także prosiłbym o to, abym maił dostęp do otwierania drzwi, skrzynek, piecy i innych rzeczy w moim domu. Zauważyłem, że w domu nie ma jednej skrzyni, prosiłbym o naprawienie tego.

http://img207.imageshack.us/edit_preview.php?l=img207/7340/20120930182750.png&action=rotate

Jeszcze potrzebowałbym miejsca na chodowanie roślin i tworzenia mikstur leczniczych. Proponowałbym zrobić dziurę w tym miejscu gdzie chodowałbym brodawki i tworzył mikstury.

http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=20120930182804.png&res=landing

To chyba tyle, jeszcze raz proszę o dodanie mi tego domku.

Opublikowano

Witam, gram na tym serwerze pod nickiem Vernirn, jestem szefem rzemieślników w Grecii, oraz prosiłbym o przyznanie mi tego domku:

20120930185008.png

i w miarę możliwości prosił bym o podstawowe wyposażenie dla rzemieślnika (crafting, jakaś skrzynia etc.).

Z góry Dziękuję i Pozdrawiam Vernirn.

Opublikowano

Nick w grze:Darkloid

Imię w grze:Diego

Nazwisko w grze:Mauretanio

Wiek (prawdziwy):12

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Nazywam się Diego Mauretanio prowadzę mały sklepik z alchemią pewnego razu napadli na mnie złodzieje.

Zostałem pokaleczony i trafiłem do szpitala.

W końcu wróciłem i zamierzam się zemścić

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):9/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ lubię rpg

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

Opublikowano

Nick w grze:Darkloid

Imię w grze:Diego

Nazwisko w grze:Mauretanio

Wiek (prawdziwy):12

Biografia postaci ------> (minimum 10 zdań) <--------- Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Nazywam się Diego Mauretanio prowadzę mały sklepik z alchemią pewnego razu napadli na mnie złodzieje.

Zostałem pokaleczony i trafiłem do szpitala.

W końcu wróciłem i zamierzam się zemścić

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):9/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ lubię rpg

historia za krótka, Min. 10 zdań musi być.

Opublikowano

@2UP

CZŁOWIEKU CZYTAJ WYRAZNIE! Podanie jest... ehh, mysle, ze niektórzy ludzie mają IQ poniżej 50

ej no sorry może i mam IQ poniżej 50 ale co mam czytać? niczego o moim podaniu nie widziałem....

Opublikowano

Nie przyjęci:

Darkloid (CHyba sobie żartujesz, bez możliwości poprawy)

GitMajonez (Nudne jakaś walka, do poprawy)

Przyjęci:

Mrostry0407

Demar1911

Duamian

Opublikowano

Duamian przyjęty

Demar nie. Wojsko, wojna.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nick w grze: Valie

Imię w grze: Diego

Nazwisko w grze: Opatra

Wiek (prawdziwy): 15, jestem miły/ogarnięty + mam mutację.

Biografia postaci: Valie - Wyznawał boga wojny. Uwielbiał swoją rodzinę, miał dzieci i żonę. Był, przed wieloma laty bogatym kupcem ale pewnego dnia bandyci napadli na jego karawane.. Potem, Grecy nie wiadomo za co zabili jego rodzinę. On musiał, niestety uciec. I zaczął, kopać jak zwykły kopacz. I tak żył.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Nie nie gralem na takich serwerach znajomosc RPG 2/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Pierwszy raz, widzę taki serwer z Starożytnością tzn. Grecją itp. Chciałbym, bardzo zagrać na waszym Serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: Craapsi

Imię w grze: Utern

Nazwisko w grze: Cerk

Wiek (prawdziwy): 12

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.: Witajcie.

Jestem Utern, syn kowala Eldera i szwaczki Mermidy.

Kiedy miałem 15 lat zamordowali mi rodziców.

Wychowywała mnie grecka rodzina.

Od razu kiedy ukończyłem 18 lat zacząłem szukać człowieka, który zabił moją rodzinę, aby się zemścić.

Kiedy miałem 31 lat znalazłem go i zabiłem.

Osoba, która widziała jak to zrobiłem powiedziała straży kto i co zrobił.

Kilka dni później zaczęli mnie szukać, a 3 tygodnie później mnie złapali.

Kiedy byliśmy już przed miastem na karawane napadli bandyci i mnie porwali.

Drugiej nocy uciekłem do Greckiej miejscowości Knossus

I tak zaczęła się moja historia.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Znam zasady serweru RPG. Grałem na kilku takich serwerach i ogarniam czaty.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Chciałbym zagrać na serwerze, ponieważ zainteresowała mnie tematyka.

Opublikowano

Przerwa techniczna do jutra (godzina 16:00)

Lista do zrobienia:

-Czaty lokalne OOC, IC, limit widoczności (25 kratek)

-Spolszczenie AuthMe

-Poprawa Cuboida globalnego

-Poprawa oraz spolszczenie pluginu LWC

-Poprawki związane z permissions

Poszukujemy administratora !

Co wymagamy ?

Zaawansowanego obycia w komendach, znajomości zasad rpg na wysokim poziomie, dobre poruzumiewanie się z graczami oraz cierpliwość.

Wymagany minimalny wiek: 14 lat

Komunikator: Gadu Gadu

Opublikowano

Szukamy TECHNIKA! Wynagrodzenie to ranga TECHNIK (czyli op) dobrodziejstwo w IC.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...