Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez ostatnie 3 dni rozmyślam co się stało z Marvel , czy ktoś może mi to wyjaśnić? Czemu gildia się rozpadała.

Opublikowano

czy ktos moze mi wyjasnic jakim cudem wychodzac z miasta sptawdzam czy nie ma thiefa pakuje towar ide na spota dropic itemy i nagle w polowie drogi gdzie nie expi sie na privach dopadaja mnie theify gracze ? sam kumpel sie zdziwil nikt tam nie dropi itemow nikt tam nie chodzi a ci wpadaja na skinach i jeb z dzidy rozwalaja i kradna calu towar bylu to 2x ci sami gracze warki raz podjebali mi rano (1 spot) 2 raz wieczorem (calkiem inny spot inna droga)

Edge-1.png
Opublikowano

czy ktos moze mi wyjasnic jakim cudem wychodzac z miasta sptawdzam czy nie ma thiefa pakuje towar ide na spota dropic itemy i nagle w polowie drogi gdzie nie expi sie na privach dopadaja mnie theify gracze ? sam kumpel sie zdziwil nikt tam nie dropi itemow nikt tam nie chodzi a ci wpadaja na skinach i jeb z dzidy rozwalaja i kradna calu towar bylu to 2x ci sami gracze warki raz podjebali mi rano (1 spot) 2 raz wieczorem (calkiem inny spot inna droga)

A po co maja stac w thief siut pod trader shopem? Kazdy kto tam stoi, nawet trader, moze byc szpiegiem ;]

Opublikowano

Przez ostatnie 3 dni rozmyślam co się stało z Marvel , czy ktoś może mi to wyjaśnić? Czemu gildia się rozpadała.

Gildia sie rozpadla bo byla dowodzona przez polaczka. Dzieci chcialy miec jangan, przejeli pomimo prosb unii, zeby nie atakowali i przez to cala unia przegrala.

Swoją drogą nie wiem czemu gracie na tym syfi, ktorego ownerem jest rumun.

A no zapomnialbym... na playsro jest tez korupcja.

Opublikowano

Gildia sie rozpadla bo byla dowodzona przez polaczka. Dzieci chcialy miec jangan, przejeli pomimo prosb unii, zeby nie atakowali i przez to cala unia przegrala.

Swoją drogą nie wiem czemu gracie na tym syfi, ktorego ownerem jest rumun.

A no zapomnialbym... na playsro jest tez korupcja.

Konto zalozone dzisiaj, zero pojecia i bzdury... haters gonna hate :)

Opublikowano

Konto zalozone dzisiaj, zero pojecia i bzdury... haters gonna hate :)

A jaki jest sens zakładania konta na forum dla dzieciaków? Czytałem sobie te pierdoły, które wypisujecie na temat tego servera i mi się śmiać chce.

Zero pojęcia.. dobre sobie. Grałem na tym syfie od początku i żałuje każdej sekundy tam spędzonej. Mój nick: 1_3_3_7

Bzdury? Kurwa gościu, wyłącz czasem tego bota to może będziesz wiedział co się dzieje.

Opublikowano

Przepraszam ze pytam ale tutaj pisze ze do wyboru sa 3 serwery ja pobralem clienta i jest tylko 1, ten apollo. Wszyscy tak maja?

Rekrut
Opublikowano

A jaki jest sens zakładania konta na forum dla dzieciaków? Czytałem sobie te pierdoły, które wypisujecie na temat tego servera i mi się śmiać chce.

Zero pojęcia.. dobre sobie. Grałem na tym syfie od początku i żałuje każdej sekundy tam spędzonej. Mój nick: 1_3_3_7

Bzdury? Kurwa gościu, wyłącz czasem tego bota to może będziesz wiedział co się dzieje.

Lol? Gościu jeśli to ty jesteś prawdziwym 1_3_3_7 to pamiętam, że na forum spamowałeś GM'ów, ponieważ twoje śmieszne goldfarmy zostały zbanowane. Tak samo było i w grze, każdy twój global to narzekanie na zbanowanie twoich goldfarm. Jakiś report na goldfarmy to komentarz, że ich nie zbanują bo to "turki" i tylko normalnych graczy banują także nie wiem kto tu bzdury wygaduje. Może i administracja servera miała wpadki popełniała błędy itd... Ale ty jesteś idealny i nie popełniłeś żadnego błedu? Nie sądze. Samemu nieraz się dziwiłem jak znajomych zbanowali, chociaż nie byli afk i nie mieli goldfarm ale to już sprawa administracji. Od siebie mogę powiedzieć, iż server trzyma się w miare dobrze jest z kim pograć itd. Nawet CHN chary mają lekki spokój ze spotami i niedługo będą zwiększać spawn rate.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

i będzie jeszcze jedna zmiana, a mianowicie odpalone więcej niz 2 silki będą żarły max dużo neta, co przyczyni się do dc i gfy nie będą mogły logować się automatycznie. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Pewnie że się się podoba bo widać że serwer nastawiony jest na jakość co za tym idzie trzyma swoja ilość graczy i jest ok a jednocześnie swoją polityka zapobiegają powstawaniu syfu i można sobie pograć fajnie.

Opublikowano

kolejne gf party dziś zostało zbanowane, a do kolekcji 2 główne chary oraz jeden staller. dzięki za ss'y ! :)

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...