Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda mi jest jednej rzeczy. Bo w guild były osoby z którymi można było normalnie pogadać, żartować itp.

Teraz wszyscy gdzieś się porozrzucają.

Sam nie wiem gdzie dołączyć jeszcze. Bo jest wiele gildii.

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że kwestie tego co się stało z Marvel - pora już zakończyć? Wiadomo, stało się to co się stało, nikt tego nie odwróci, ale ileż można ciągnąć ten sam temat w różne sposoby odpowiedzi robiąc lekki spam. Myślę, iż autorowie wystarczy samo wsparcie na ts, jak Qu będzie gdzieś na ts, to lepiej wbić i pogadać niż wypłakiwać się na klawie w postach. Przecież jest to temat o serwerze, a za niedlugo 5-8 stron to będzie "no szkoda że tak wyszło". Grałem, robiłem różne wypady z Qu, napisałem że mi szkoda i starczy. Każdy powinien raz coś się wypowiedzieć i dosyć. Piszcie raczej już może o nowej gildi, co kto robi, etc.. nie wiem kiedy dadzą 3k slotów bo z wbijaniem to jak Magic Pop.

Opublikowano

Bez obrazy ale do chuja to Wy tworzyliście tą gildię. "Dzieciarnia"? Nie mieliście problemu jak na ts'ie siedział typ ,który piszczał jak panienka.

Chciałem dojść do gildii następnego dnia po otworzeniu serwera odpowiedź? FULL . No sorry ale jak się bierze wszystkich oby tylko % leciał i żeby gildia full od polaków była to nie moja wina. Ja po samym nicku bym wyjebał połowe graczy.

BTW. Czy raty SOX zostały podniesione ? Jeżeli nie to dzisiaj mam dobry dzień z jednego spota 6 soxów : )).

Opublikowano

dziala tu jakis bocik ? bo szukam nowego servera

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Bez obrazy ale do chuja to Wy tworzyliście tą gildię. "Dzieciarnia"? Nie mieliście problemu jak na ts'ie siedział typ ,który piszczał jak panienka.

Chciałem dojść do gildii następnego dnia po otworzeniu serwera odpowiedź? FULL . No sorry ale jak się bierze wszystkich oby tylko % leciał i żeby gildia full od polaków była to nie moja wina. Ja po samym nicku bym wyjebał połowe graczy.

BTW. Czy raty SOX zostały podniesione ? Jeżeli nie to dzisiaj mam dobry dzień z jednego spota 6 soxów : )).

Nie siedzial na tsie nikt z piskliwym glosem to raz, ok pomogles wszystkim, teraz wiemy ze przed dodaniem do gildii nalezy zrobic ankiete, przeprowadzic rozmowe telefoniczna i zorganizowac zjazd integracyjny. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ze to gra, w dodatku przez internet i kazdy moze byc tym kogo bedzie udawal, dopiero po czasie prawda wychodzi na jaw. Boli ze sie nie dostales? Sad...

dziala tu jakis bocik ? bo szukam nowego servera

Tak, mbot miedzy innymi.

Opublikowano

a czy dziala on na serverze z najwiekszym expem??

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Boli ze sie nie dostales? Sad...

Hahahaha bitch please.

a czy dziala on na serverze z najwiekszym expem??

Tak.

Opublikowano

@up

Po co kolejny zbędny spam. Jakby się chciało to by się przeczytało kilkanaście postów wstecz. Napisał że to będzie jego wybór, ale zobaczy jeszcze. Na pewno nie wróci pod postacią Quality, gdyż to jest nie możliwe. Następnym razem czytaj, a jak chcesz więcej wiedzieć to wejdź na ts'a i pogadaj z ludzmi :)

Opublikowano

Bo ogolnie siedzimy na innym tsie.

Jest event na zmiane pw, dostaje sie za to ponoc 6 silkow, mnie cos nie podzialal ale inni twierdza ze dostali.

EDIT

Jednak dziala ;p

Opublikowano

moze ktos mi powiedziec jak warpnac sie do jangan ? zaden teleport mi nie hula pozatym nie mam nawet normalnych znakow tylko krzaki, jak wlaczam tp w dw naciskam 2 to zamiast menu miastami teleportuje mnie do ht ?

albo do alexandri ?

Opublikowano

Elo, mam pytanko. Chciałbym zagrać na tym serwie, czy dużo jest polaków ? ; )

btw. Na jakim serwie najwięcej polaków ?

Opublikowano

a są jakieś blokady na liczbe charów chodzi mi o zeus np. 3 chary na jedno ip? :)

2 chary na IP

Elo, mam pytanko. Chciałbym zagrać na tym serwie, czy dużo jest polaków ? ; )

btw. Na jakim serwie najwięcej polaków ?

Na Zeusie jest ich sporo :]

Opublikowano

Ten serw Zeus 24/7 tak zapchany ?

Pewnie jak sie ma premke to sie wbija za pierwszym razem czyż nie ? :)

Prema nie pomaga w wbijaniu, server bedzie powiekszany ale jeszcze nie wiadomo kiedy, jak dla mnie bomba, trudno ze zapchany ale 2k osob na prywatnym servie to jednak cos :)
Opublikowano

ja gram na zeusie 31lvl teraz dalem vote silki 100 potions mam ale w grze zero jak wbilem 30lvl to nawet relog nie pomaga :s co zrobic by miec te 100 silkow w grze ?:D

18706.png
Opublikowano

@up Najpierw to te vote points lub play coins musisz wymienić na silki a więc logujesz sie na konto na stronce wciskasz "get silk" i masz wszystko ladnie opisane co masz zrobić ;) btw. nie zapomnij wybrać odpowiedniego serwera (sam zjebałem i 100 silków poszło na heaven gdzie nie gram ;/ )

@Qual 2k jest dobre przynajmniej jest ruch w jg i cieżko ubić jakiegoś unique xD ale co będzie jak powiększą do 3k i dalej będzie full? ;O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja gram na zeusie 31lvl teraz dalem vote silki 100 potions mam ale w grze zero jak wbilem 30lvl to nawet relog nie pomaga :s co zrobic by miec te 100 silkow w grze ? :D

to nie jest 100 skilkow tylko 2 silki po wymianie tzn jak masz te 100 srebnych to na stronie wymienia sie to 50 srebnych = 1 silk
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Na stronie logujesz sie na konto, klikasz Zdobadz Silki (o ile masz pl, mozesz wybrac jezyk u gory). Wybieramy server i podajemy jaka ilosc coinsow lub pointsow chcemy zamienic na silki.

5 Play Coins = 1 Silk

50 Vote Points = 1 Silk

Play Coinsy mozemy kupic lub zdobyc w eventach, Vote Pointsy jak sama nazwa wskazuje, dostajemy za glosowanie w roznych toplistach na PlaySRO. Glosujemy wybierajac w panelu Panel Glosowania i wybieramy toplisty.

Opublikowano

Na APOLLO wchodzi 9D ;D

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...