Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam kilka pytań odnośnie tego serva(zeus) :

1. czy bot jest dozwolony

2.ile kosztuje 100 silków przez paypala

3. jak wyglada gospodarka na serverze(wartosc golda)

1. Bot dozwolony ale amx 2 clienty na IP

2. 100 nie kupisz ale 90 jest za 21.10 zl

3. Prema+ (225 silkow) chodzi aktualnie od 1.8 do 2b

Opublikowano

moze wie ktos czemu mi bot nie wykrywa kordow w alexandri ?

nie wazne po restarcie juz hula ;]

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

szukam ogolnie dobrej guild moj nick DryGin

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Mam pytanie czy tylko ja nie mogę wbić na heaven? Ściągnałem clienta z torrentów i pisze mi, że jest jakiś uptade ale inni grają ...

Ma ktoś rozwiązanie?

Poniższe zdanie jest fałszywe.

Powyższe zdanie jest prawdziwe.

Opublikowano

Ja normalnie moge wbijać, lepiej ściągnij ze strony http://www.4shared.c...enOnline.html

Jeśli masz jakiegoś bota albo loadera to możliwe że zrypał gre ja tak miałem

@edit Ma ktoś może DZIAŁAJĄCEGO loadera do play sro i odrazu jak to konfigurować bo ściągnąłem edx loader 5 ale nie wiem jak to skonfigurować żeby działało

Opublikowano

Żadnego porządnego serwera z capem 90 i eu/chn nie da rady znaleźć, więc wbije na Zeusa. Zobaczymy co tutaj ciekawego się kroi. :)

PS można mieć max 2 chary na bocie, a czy moge w tym czasie odpalić jeszcze stallkera?

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Żadnego porządnego serwera z capem 90 i eu/chn nie da rady znaleźć, więc wbije na Zeusa. Zobaczymy co tutaj ciekawego się kroi. :)

PS można mieć max 2 chary na bocie, a czy moge w tym czasie odpalić jeszcze stallkera?

2 max, nie interesuje nikogo czy bocisz czy nie ;p

Opublikowano

Po tym jak 2 moje poprzednie guild okazaly sie niewypalem postanowilem z kolegami zalozyc wlasna tak ze jesli ktos byl by zainteresowany to guild DeluXe (tak tak byla na innych priv.) rekrutuje aktywnych graczy , jesli ktos zaczyny sawoja przygode na Zeusie to jestesmy w stanie pomoc w wbiciu lv , karawankach , itp PM w grze do Jurant , Dantes1337 , _Mysterious_ , Leonidas .. guild powstala dzis tj 27 lipca. i ma 2 lv jak narazie i rosnie zapraszamy ... szukamy tez PL uni PM jurant w tej sprawie

Edge-1.png
Opublikowano

Może ktoś przesłać zdjęcie skonfigurowanego loadera już albo coś bo naprawde mbot mi nie działa a chcę włączyć 2 konta żeby podexpic bo mam bowa 108lvl

Rekrut
Opublikowano

Też nie mogę się zalogować, no coś im szwankuje. Pewnie przygotowują się na powiększenie capacity na Zeusie i coś im się pochrzaniło.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...