Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

66_mail_logo.png

http://seidenkraft.com/

SEIDENKRAFT Online aktualnie posiada 2 servery:

HEAVEN

Slots: 2000

EXP: 400x

ITEM drop: 30x

GOLD drop: 17x

TRADE job: 150x

Level cap: 120

Item cap: 12 D

Alchemy: +20%

Race: Chinese & European

APOLLO

Slots: 1000

EXP: 15x

ITEM drop: 5x

GOLD drop: 5x

TRADE job: 20x

Level cap: 90

Item cap: 9D

Alchemy: 1X

Race: Chinese

Ogolnie

Fortress War Enabled

Capture the Flag Enabled

Battle Arena Enabled

Stackable elixirs/potions/pills Enabled

Vigor Potions at NPC working

Honor Buffs working

UPDATE

Nadchodzi nowy server od PlaySRO - OSIRIS

EXP: 50x

ITEM drop: 5x

GOLD drop: 5x

TRADE job: 15x

Level cap: 110

Item cap: 11 D

Alchemy: 1X

Race: Chinese & European

Planowana data otwarcia: 16 Wrzesnia, godzina 16:00

Dla pierwszych 500 osob planowane nagrody:

• 10.000.000 Gold
  • 50.000 SkillPoints
  • 3 Days Grab Pet
  • 1 Attack Pet
  • 1 Avatar Dress
  • 100% Experience Ticket
  • Transport & Vehicle pets
  • Various Scrolls for PvE & PvP

Po wiecej info zapraszam tu:

http://forum.playsro.com/showthread.php?6575-Osiris-Information

Prawdopodobnie powstanie gildia juz na poczatku, narazie jestesmy w fazie zbierania ludzi by wiedziec na czym stoimy, chetnych zapraszam do zglaszania sie.

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogram na haven ale alchemia 20% czyli ile + na 100%?

Alchemia jest jak na iSRO tyle ze prawdopodobienstwo sukcesu powiekszone jest o 20%.

Opublikowano

Tez czekam na nowy server bo cap 100 to jeden z najlepszych a ze padla lyssa to nie ma gdzie isc mysle ze bedzie sie fajnie gralo , ktos wiec czy bedzie mozliwe posiadanie rock setu czy czegos takiego lub otwarte nowe terany jak to bylo na lyssie typu temple ? cos co wykracza za cap 100 ale nie niszczy go ?

Edge-1.png
Opublikowano

Ja chętnie pogram na Heaven ^_^ , szkoda, że Lyssa padła, to był jeden z fajniejszych serverów :unsure:

Jest vote4silk? <3

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Tez czekam na nowy server bo cap 100 to jeden z najlepszych a ze padla lyssa to nie ma gdzie isc mysle ze bedzie sie fajnie gralo , ktos wiec czy bedzie mozliwe posiadanie rock setu czy czegos takiego lub otwarte nowe terany jak to bylo na lyssie typu temple ? cos co wykracza za cap 100 ale nie niszczy go ?

Nie jestem pewny, chca odtworzyc klasycznego silka za capa 100.

Pewnie zagram na cap 10, jak dla mnie najlepszy :)

Czekam z niecierpliwością, szkoda że tak późno wychodzi...

Gdyby otworzyli go wczesniej, ludzie narzekali by na bugi i kazdy inny problem, a tak maja czas na poprawki.

Ja chętnie pogram na Heaven ^_^ , szkoda, że Lyssa padła, to był jeden z fajniejszych serverów :unsure:

Jest vote4silk? <3

Jest.

a jest jakas gildia?? nick Venus_PL bo Venus jest zajete ;/

2 ostatnie zdania w pierwszym poscie :)

Korzystajac z okazji chcialbym zaprosic was do gildi ktora na owym serverze powstanie. Planowana nazwa to Marvel, ma byc to polska gildia, jesli nabor niewypadnie pomyslnie przerobimy ja na International.
Opublikowano

Z takim transferem to pobiorę dopiero za 4 dni xD.

207KB/s

Mam neta 4mb/s

DafuQ?

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Z takim transferem to pobiorę dopiero za 4 dni xD.

207KB/s

Mam neta 4mb/s

DafuQ?

Sciagaj przez torrenty, jestem ich przeciwnikiem ale w tym wypadku jest to najlepsza opcja.

Opublikowano

Potwierdzam obecność na serwerze Zeus. Gdyż grałem na JanganSro ale zbugowane. :)

@edit.

btw. Michnik myślę, że jeżeli chcemy myśleć o Fortecy to trzeba zrobić w miare też intera. Czemu? Bo mało serwerów było gdzie polska miała fortece, a jak już to z dobrą unią. A nazwa może przyciągnąć graczy, bo na Isro Marvel albo GermanElite koksił. Jbc to się zgadamy. Ale myślę że ten serwer będzie dosyć zajebisty ! Małe raty, ukochany Cap 100, więc tak z tydzień/dwa tygodnie hard expa + farmy wyjdzie. Nicku nie podaje bo później neo robią konta i zajmują i się podpinają pod kogos :)

Trzeba będzie też szybko zbić się na kase, żeby zbierać gildie do uni :). Pozdrawiam, czuje że szykuje się hard exp :)).

ps. ciekawe czy sroking pojdzie albo mbot :)

Opublikowano

Potwierdzam obecność na serwerze Zeus. Gdyż grałem na JanganSro ale zbugowane. :)

@edit.

btw. Michnik myślę, że jeżeli chcemy myśleć o Fortecy to trzeba zrobić w miare też intera. Czemu? Bo mało serwerów było gdzie polska miała fortece, a jak już to z dobrą unią. A nazwa może przyciągnąć graczy, bo na Isro Marvel albo GermanElite koksił. Jbc to się zgadamy. Ale myślę że ten serwer będzie dosyć zajebisty ! Małe raty, ukochany Cap 100, więc tak z tydzień/dwa tygodnie hard expa + farmy wyjdzie. Nicku nie podaje bo później neo robią konta i zajmują i się podpinają pod kogos :)

Trzeba będzie też szybko zbić się na kase, żeby zbierać gildie do uni :). Pozdrawiam, czuje że szykuje się hard exp :)).

Mbot dziala bez problemow. Co do gildii, napisalem jak nie zbierze sie wystarczajaca dobra ilosc Polakow to zrobimy international :]

Opublikowano

Serwer Zeus będzie posiadał nowego clienta, którego trzeba będzie pobrać? Czy będzie to po prostu dodany serwer do aktualnego clienta?

Opublikowano

Serwer Zeus będzie posiadał nowego clienta, którego trzeba będzie pobrać? Czy będzie to po prostu dodany serwer do aktualnego clienta?

Osobny client.

Opublikowano

zagram na heaven zobaczymy ; D

Mam takie pytanie bo jak wchodze na download i tam jest media pk a w nawiasie pisze jakiś error to da sie to pobrać ? czy jest może jakis osobny link do media pk ?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@edit.

hmm. powiem ci że chyba na każdym serwerze gdzie grałem przez dłuższy czas to moja gildia miała fortece(tylko dla polaków gildia)przeważnie była to Hotan Fortess.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Napewno zagram na nowym serwerze , cap 100 <3

Jak dla mnie to gildia tylko dla polaków :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

hmm. powiem ci że chyba na każdym serwerze gdzie grałem przez dłuższy czas to moja gildia miała fortece(tylko dla polaków gildia)przeważnie była to Hotan Fortess.

Serwery hamachi? xD

Opublikowano

też zaczynam gre na Zeus, co do gildii to będe się dowiadywał jak wam idzie i może dołączę ; ) nick napiszę jak zrobię chara bo jak już wyżej kolega napisał , polaczki robią konta i podszywają się pod kogoś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...