Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam problem wyskakuje mi caly czas i na wszystkich serverach playsro ze jest inspekcja, ale tak naprawde jej nie ma co zrobic ? wie ktos ?

Opublikowano

Polsko-international Guild RelaX Przyjmuje Ogarniętych ludzi do gry ;] Przyjmiemy ludzi tylko takich którzy mają doświadczenie w grze

Nick Ewenement

pozdrawiam

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

czy ktos moze cos wie wiecej na temat tego imortal rangi ? mialem 2x 100 lvl na zeusie a na zadnym koncie go nie mam dziwna sprawa.

Opublikowano

Mam pytanie mam problem , nie mogę zrobić konta , jak robię piszę mi że mam zrobione konto ale na pocztę nic nie przychodzi ,

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam pytanie do osób, które załapały się do first 500.

Ku mojemu zdziwieniu udało mi się zalogować/stworzyć postarać jako jeden z pierwszych pięciuset graczy. Jednak nie jestem pewien, czy prezenty, które otrzymałem są kompletne - chodzi mi dokładnie o awatar. Z czego powinien się składać? Dostałem tylko akcesoria + część główną, bez hełmu. Martwię się, że nie dostałem ostatniej części przez to, że nie miałem miejsca w inventory.. I tu tkwi moje pytanie. Czy Wy też dostaliście tylko dwie części, czy powinienem zgłosić się do supportu PlaySRO o przyznanie mi kawałka awataru, który nie dotarł do mnie przez głupi błąd?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, powinny być elementy Avatara. Dress + Accesory + Helm.

A dokładnie to to wszystko:

• 10.000.000 Gold
  • 50.000 SkillPoints
  • 3 Days Grab Pet
  • 1 Attack Pet
  • 1 Avatar Dress
  • 100% Experience Ticket
  • Transport & Vehicle pets
  • Various Scrolls for PvE & PvP

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

W takim razie ja mam tylko dress + accesory.. Muszę napisać do supportu servera. To nie z mojej winy ale z ich winy też nie, także mam nadzieję, że mi dadzą hełm. Dzięki za odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Guild RelaX Rekrutuje do Guild doświadczonych graczy.

nick w grze Ewenement

możecie śmiało pisać pozdrawiam...

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Guild RelaX Rekrutuje do Guild doświadczonych graczy.

nick w grze Ewenement

możecie śmiało pisać pozdrawiam...

I po co spamujesz? Napisałeś już raz to ludzie zobaczą, nikt nie chce dojść do twojej guild że tak spamujesz? Ogólnie od startu servera do wczoraj był jeden unique event (chyba), który był w sumie lipny bo wizki z najwyższym lvlem brały wszystko.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Bo eventy z unkatami na privach sa bez sensu, normalne ze wizy zbiora all, jedyne co korzysci maja to jak ktos ma kumpla i ten go podtaxi ;]

Opublikowano

I po co spamujesz? Napisałeś już raz to ludzie zobaczą, nikt nie chce dojść do twojej guild że tak spamujesz? Ogólnie od startu servera do wczoraj był jeden unique event (chyba), który był w sumie lipny bo wizki z najwyższym lvlem brały wszystko.

człowieczku mały , raz napisałem o mojej Guild a ty się już spinasz :] wyluzuj troche :]...

BTW Inspekcja jest?

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Game Alert: Servers are offline for weekly maintenance for aprox 60 minutes. Thank you ! Jak byś zaglądał na strone to byś był na bieżąco

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Wchodzę na ich stronę w News piszę

Notice: Osiris is now online. With a small hickup the server is now perfectly stable. Note, if you were in the first 500 and you haven't received your bonus, don't worry, you will. Because of the massive growing population in the first seconds small database confusions might have appeared. We wish you all good luck & have fun !

dopiero na górze się zczaiłem.. że piszę o alercie.. pojebani mogli normalnie napisac lol..

Wchodzę często ale nie jestem wzrokowcem wybacz

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ile czekaliscie na maila z aktywacja? gdyz czekam juz dluzszy czas. zarejestrowalem 2 konta jedno na Gmail drugie na wp. i nic nie widac ani tutaj ani tutaj. ktos wie ocb?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...