Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

nie mówię tu o całej Guild tylko o nie których osobach z niej. No ale chyba Reprezentują Guild więc tak to napisałem , może poprostu źle się wyraziłem lub źle mnie zrozumiałeś. Nie bronie się , tylko chciałbym wytłumaczyć kilka spraw i dojść do porozumienia. Tak jak mówiłem wyżej tak i sądzę teraz , Są ludzie wporządku ale Są też ludzie ( polaczki , noobki ) w guild Saint no i trochę szkoda tego ze tacy ludzie reprezentują w jakimś stopniu guild.

Tak tak Ewenement idź graj na następnym serwerze po czym komentuj każdą spotkaną osobę i płacz na alchemię.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Tak tak Ewenement idź graj na następnym serwerze po czym komentuj każdą spotkaną osobę i płacz na alchemię.

ty ale nie mów mi co ja mam robić dobrze? ;]komentuje tych co na to zasługują... i nie spinaj się tak :] rozróżniasz płakanie a narzekanie? chyba nie

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

mam problem, ściągnąłem osiris client i jak włączam to wyskakuje mi, że jest inspa.. ktoś wie co jest nie tak? dodam, że client do heaven mam to samo -.-

Opublikowano

mam problem, ściągnąłem osiris client i jak włączam to wyskakuje mi, że jest inspa.. ktoś wie co jest nie tak? dodam, że client do heaven mam to samo -.-

Na pewno włączyłeś normalnie clienta a nie przez bota? Bo update było ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Przecież masz automatyczny przelicznik... 21 Silków.

beztytuuohl.png

* Do gildii SainT - Skończyłem grę na tym serwerze, po prostu 110 FF, FB +5 all i nie ma co robić, więc możecie mnie wyrzucić z gildii. // Concrete

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

no lipa trochę , nudny server również skończyłem grę :) zobaczymy Artemis jak się prezentuję heh

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Osiris może nie tyle nudny ,co źle dobrany exp do dropu sonów, alchemi i job rate..

- Z joba idzie bardzo dużo zarobić,nawet samemu można jechać z sm do alex (ok 45m zysku na 1 karawane a robi się ją max 20 min)

-Alchemia na pewno x1 nie jest.. może nie jest jakoś wybitnie duża ale na pewno nie x1..(itemów +8/9/10 bez adv jest już troche)

-exp x50.. fail ,Max lvl spokojnie można wbić w 3 dni w dobrym pt i przez kolejny miesiąc dropić novy.(GL)

-Do tego ceny silków z kosmosu ,nie dość że silki drogie to jeszcze podnieśli ilość silków za np. premke ,grap peta etc.(Jak by było im mało kasy z 3 serverów gdzie non stop zajętych jest 70% slotów)

Chyba łatwiej zdobyć egy bron niż nove bo w tym czasie co ludzie bocili 24/7 w pt myśle ze takie party chodząc na 3/4* fgw by karty na 1 egy uzbierało... Podobnie z egy setem.

Wystarczy dużo kasy (np z karawan) i skupowanie silverów i goldów.(Dużo osób chodzi do joba i nawet spora część sprzedaje coiny.)

Nie mówię że w kilka dni można złożyć cały egipski set ale zanim wydropi/kupi się poszczególne itemy do son seta trochę coinów można uzbierać.

Server byłby fajny z takimi rejtami ale gdyby był exp max x15 i zmniejszone zyski z karawan, wtedy może by się tak szybko nie nudził.

Ekipa z playsro chyba chciała zrobić coś ala miniiSro ale przesadzili z expem x50,zyskami z karawan,i alchemia.

Stony i elki dropią jak szalone.

Nie wiem czy dobrze myśle ale do tej pory chyba tylko nova staff wypadł bo ludzie dalej płaczą o drop sonów na forum playsro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...