Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zebym kogos obrazal, ale na mpc nie robilbym polskeij gildii :D osobiscie odpuscilem se Zeusa, dalem sie namowic starym ziomkom z iSRO na Apollo, wpadli na pomysl by powspominac stare czasy jak kiedys gralismy only China i pograc razem :] gdyby komus sie nudzilo to PM ;] co prawda gildii nie oferuje (bo narazie jeszcze nic nie planujemy) ale doswiadczone towarzystwo z iSRO bo tego mi brakowalo na Zeusie, polowa ludzi dopiero zaczyanla przygode z Silkroadem, nie ma co sie oszukiwac, po 5 min rozmowy widac kto naprawde rozumie te gre a kto tylko tak mysli lub uczy sie mechaniki :]

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy server od PlaySRO - OSIRIS

EXP: 50x

ITEM drop: 10x

GOLD drop: 5x

TRADE job: 5x

Level cap: 110

Item cap: 11 D

Alchemy: +20%

Race: Chinese & European

Planowana data otwarcia: 16 Wrzesnia, godzina 16:00

Dla pierwszych 500 osob planowane nagrody:

• 10.000.000 Gold
  • 50.000 SkillPoints
  • 3 Days Grab Pet
  • 1 Attack Pet
  • 1 Avatar Dress
  • 100% Experience Ticket
  • Transport & Vehicle pets
  • Various Scrolls for PvE & PvP

Opublikowano

Jakbyście potrafili czytać, to zauważyli byście, że napisali na forum i na facebook'u, że otworzenie serwera może się przeciągnąć do 2 godzin, jeżeli większość graczy nie zmieni swojego hasła poprzez wysłany przez nich e-mail na wasze skrzynki.

/gif

Opublikowano

Jakbyście potrafili czytać, to zauważyli byście, że napisali na forum i na facebook'u, że otworzenie serwera może się przeciągnąć do 2 godzin, jeżeli większość graczy nie zmieni swojego hasła poprzez wysłany przez nich e-mail na wasze skrzynki.

ojeju ale cie zdenerwowalem straszne nie ?

czytalem i wiem dlatego nic nie dodalem bo bezsens sie wypowiadac juz dalej ....

btw zauwazyli bysmy? czy ktos jeszcze cos pisal ze piszesz w liczbie mnogiej wydaje mi sie ze tylko ja napisalem ze sie przeciaga -.-

Opublikowano

No to w takim razie, możesz czegoś takiego nie robić z łaski swojej? Twój post ten przed moim nie wskazywał totalnie na to, że jesteś powiadomiony o tym, że otwarcie się przeciągnie. Nabiłeś tylko bezmyślnie posta bo już musisz lecieć i grać prawda?

/gif

Opublikowano

Trochę dziwne to teraz, bo trzeba zapamiętać 3 hasła jak gdyby. Do gry, do strony i sekretne słowo :D

Ja sobie to na kartce zapisałem bo kurczę inaczej to ciężko zapamiętać.

Opublikowano

A ja mam pytanie dlaczego ciągle dostaje dc? Wcześniej myślałem że to od bota, ale nawet bez niego tak mam. Char dostaje freeza, wszystko wokół normalnie działa (czyt. gracza expią, piszą itd.), a ja stoję i się nie mogę ruszyć tylko czekam na dc/crasha, który jest po paru sekundach. I to po kilka razy dziennie. O co chodzi?!

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

więc dlaczego wszystko wokoł normalnie działa? Tzn, ja już nie nie mogę robić alee widzę co robią inni... jak coś z łączem to powinno mi zawiesić wszystko, a nie tylko mojego chara o.O

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

coś masz z łączem innej opcji nie ma.

btw. myślałem ,że ten serwer już wygasł :D

CZemu niby? ;p To nie pierwszy lepszy priv ktory upada po miechu. Juz rok stoja ich servery :]

Opublikowano

Ceny na Zeusie stają się niebotyczne... Tydzień temu premium + można było kupić za 3.5b, dzisiaj ludzie sprzedają po 13b. To jest chore.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

dokladnie. Koncze z gra na tym serverze a szkoda bo mam jeszcze aktywna premke:(( przechodze na Fuloroad :)

!!!! Grozisz MI !!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4 dni do otwarcia Osirisa, wpadne z kumplami zoabczyc jak sie zapowiada, dawno nie gralismy na 110 wiec czeka nas duzo funu.

O tyle dobrze ze wiadomo iz server nie upadnie po miesiacu, to ze ZEUS nie wypalil to nie wina gmow tylko graczy.

Oby tu bylo inaczej, jakby ktos nastawial sie na wspolna gre to PM, jakies pt czy gildie mozna by skrecic.

Opublikowano

Z tego co wiem to Od nas sporo osób przejdzie na SERVER Osiris który już nie bawem Ruszy

Zapewne Guild będzie zrobiona a Jej nazwa to Resistance

Stąd tez Prosił bym wszystkich co będą grali na Osiris, Chętnych.. Byście Wbili na naszego Team Speak 3 , Gdyż zbieramy ekipe już do pt i poza , na Właśnie ten Server.

Team Speak 3

Adress ip: ts.nighthunters.eu

Siedzimy na kanale

Silkroad*Creedy/loki*/League of Legends

Nazwa nie długo zostanie zmieniona na właściwą

Nie powinno być hasła na Kanale :) jak by ktoś miał problemy z wbiciem na Tsa to piszcie na Priv

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Ta ewe, z tym ze te sporo osob to miedzy innymi ja, adre, jay itp, a Resistance nie przypadl mi do gustu jako nazwa ;d

Qual jak coś kombinujecie to jestem z Wami jak Myth nie wypali.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

ja rownież jestem za zmianą nazwy guild i wcale duzo osob nie idzie z loki.

Z tej strony Adre dla tych co jeszcze nie wiedzą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...