Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam tak samo, na dwoch kontach nie mam postaci, a zrobic nowej nie moge, mam nadzieje ze to tylko bug i zwroca nam postacie...

Opublikowano

Również nie mam postaci, jak i część gildii Immortals :x

Wiadome że jest to bug, bo nie można założyć postaci innych. Zdarzyło się im to po raz 2, ale myślę że po raz ostatnio. Niektórzy stracili postacie wczoraj w nocy, inni dzisiaj rano a niektórzy jakoś 30min temu.

Pozostaje tylko nam czekać :>

Opublikowano

Czy wie ktoś dlaczego po rejestracji gdy chcę odebrać wiadomość aktywacyjną ona mi nie przychodzi.Czy reje jest otwarte tylko w piątek ?

mVwTt.png

Rekrut
Opublikowano

~ a co do serwera "Osiris" - nie nie musisz martwić się nie będę grał. Bo jak wiem już, kilka dużych korporacji zgłasza playsro.com do joymax'u .(zbyt duże zyski na grze). - niektóre serwery już zostały zamknięte przez JOY. Więcej infa na epvp, dla chętnych niech poszukają.

I pewnie w niedalekiej przyszłości będzie to samo z PlaySro, więc nie gram tam, nie ładuję kasy oraz nie wpajam bezsensownego zużycia prądu. Pozdrowienia na tym serwerze w Jedwabnym szklaku .

Również nie mam postaci, jak i część gildii Immortals :x

Wiadome że jest to bug, bo nie można założyć postaci innych. Zdarzyło się im to po raz 2, ale myślę że po raz ostatnio. Niektórzy stracili postacie wczoraj w nocy, inni dzisiaj rano a niektórzy jakoś 30min temu.

Pozostaje tylko nam czekać :>

Humph? Jednak grasz, ojejciu w końcu marnujesz prąd. Co do tematu ze zniknięciem postaci to u mnie na 1 koncie(narazie tyle mam) to wszystko działa od rana bez zarzutu.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ten Server Osiris jest jakieś popierdolony :],,,, w alexandria co drugi typ chodzi w +9 broni ;]

na stallach sa powystawiane po 6 broni na +6

a ja kurwa nie mogę zrobić +5 xD,,,, Zmarnowałem już 200 elixirow weaponow , mam avatar lucky wiec nie wiem naprawde co jest grane. Jest nawet typ co ma +11 widziałem osobiście.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

No u mnie w guild gościu robi +10 bez premki... No ale w końcu to wszystko zależy od farta. Ja osobiście jeszcze nie wbiłem +6 staffa marnując już 2-3 staffy z 3+ immo

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Siemka.Znalazło by si ęmiejsce w guild dla mnie bo pykam tu ale nie mogę ogarnąć jakiejś ekipy ? :P

Opublikowano

chyba nienormalny server xD skoro niby alchemia x1 a jest jak jest. nie wiem od czeego to zależy ale mi sie jakoś nie podoba. Zresztą te wkurwiające polaczki z Guild Saint... ohhh jak jak ich nienawidzę gorzej niż Turki. Oczywiście mówię o nie których bo znam i wporządku ludzi.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Siedzę bardzo rzadko hehe. A dlatego bo tak jak mówiłem są wporządku ludzie z którymi da się porozmawiać :) ty i pare innych osob mozna liczyc na palcach.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Ewenement... Jeszcze nie spotkałem się z żadnym debilem w tej guild. Tam się każdy wydaje w porządku, znam pare osób i naprawdę nikt prócz Ciebie nie mówi o nich źle. Żeby nie było to nie jestem u Quala w guild. ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano
Ewenement... Jeszcze nie spotkałem się z żadnym debilem w tej guild. Tam się każdy wydaje w porządku, znam pare osób i naprawdę nikt prócz Ciebie nie mówi o nich źle. Żeby nie było to nie jestem u Quala w guild. ;)

Bo jeszcze nie poznałeś tych o których ja mówię. Słuchaj podam ci przykład :) Wchodzę z swoim Pt 109 lvl moby expic. patrze Czysty spot , z 4 osoby leżą AFK bo padli nie wiem dlaczego. Expimy sobię 10 min.. nagle jakiś frajer z Guild Saint przychodzi Ressa tych 4 typków, i wyzywa mnie od Turków bo niby wwaliłem się mu na spota xD każe mi schodzić ale nadal wyzywa, w końcu jego Pro noob party ożyło i zaczęło nam Ksuć ^^ nie mówię że każdy z Guild Saint jest noobem ale podejrzewam że sporo osób niestety jest. Chcesz mnie krytykować bo mówię prawdę ? spoko , ale daj konkretne argumenty jeżeli się nie zgadzasz ze mna lub jeśli masz dowody że źle mówię zapodaj je.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Bo jeszcze nie poznałeś tych o których ja mówię. Słuchaj podam ci przykład :) Wchodzę z swoim Pt 109 lvl moby expic. patrze Czysty spot , z 4 osoby leżą AFK bo padli nie wiem dlaczego. Expimy sobię 10 min.. nagle jakiś frajer z Guild Saint przychodzi Ressa tych 4 typków, i wyzywa mnie od Turków bo niby wwaliłem się mu na spota xD każe mi schodzić ale nadal wyzywa, w końcu jego Pro noob party ożyło i zaczęło nam Ksuć ^^ nie mówię że każdy z Guild Saint jest noobem ale podejrzewam że sporo osób niestety jest. Chcesz mnie krytykować bo mówię prawdę ? spoko , ale daj konkretne argumenty jeżeli się nie zgadzasz ze mna lub jeśli masz dowody że źle mówię zapodaj je.

Nie chcę Cię krytykować, ale mówię że jeszcze się nie spotkałem z żadnym "chujem" z tej guild. Ty mi piszesz o dowody? Dafuq... Przecież to ty osądzasz tą guild o nic. Podaj np. screena jak Cię wyzywają. Walka o spota? To już się robi trochę dziecinne, nieprawdasz? To tylko gra nie musisz o nią płakać bo ktoś zajął twoje żałosne miejsce w grze...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie ma co siedziec w tej gildii, 0 guild warow, 0 pvp 0 wypadow na thiefke czy trade'a po prostu NIC, bot bot bot. Quality zrobil sobie przerwe od silka, dal gm'a randomowi jakiemus (moze i jego kolega) ale siedzac dzis z 5h na silku nie widzialem go online ... do tego wiekszosc spoko ludzi odchodzi... No nic ja rowniez dzis postanowilem odejsc, pozdrawiam.

Opublikowano
Nie chcę Cię krytykować, ale mówię że jeszcze się nie spotkałem z żadnym "chujem" z tej guild. Ty mi piszesz o dowody? Dafuq... Przecież to ty osądzasz tą guild o nic. Podaj np. screena jak Cię wyzywają. Walka o spota? To już się robi trochę dziecinne, nieprawdasz? To tylko gra nie musisz o nią płakać bo ktoś zajął twoje żałosne miejsce w grze...

Ok źle zrozumiałem , przyznaję się bez Bicia. Co do dowodów nie wiem czy w tej chwili je zdobędę gdyż przestałem grać na tym zjebanym serverze.

hmm Guildie osądzam o noobostwo i polaczkowanie :]... Walka o spota? ja tylko dałem przykład jaki się zdarzył, Dla mnie jest to dziecinne bo jak tylko wbiłem na spota zaczęły się wyzwiska z Strony Guild Saint :] że turk itp , oni zaczęli płakać i wyzywać, ja tu się nie zachowałem jak dziecko i nie należy mieszać mnie po między słowa dziecinne-dziecinnada.

Leza bo czekaja na clera, w pewnym sensie wbiles sie na spota, ale jak juz Air powiedzial to dziecinada bic sie o spota.

Leżą to niech leżą :] to co ja mam czekać 30 min żeby się dowiedzieć czy mogę expić xD? Nikt się wtedy nie odezwał jak się pytałem, dopiero po 10-15 min jak zaczęli ksuć , zaczęli wyzywać :] Nie mów mi że wbiłem się na spota , bo to trochę śmieszne moim zdaniem xD. jak już mówiłem Nie Biłem się o spota, spytaj się w guild że zmieniłem po jakimś czasie spota bo już miałem dość wyzwisk z strony Saint :] Pro Guild...of Polaczks

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

jeszcze niedawno mowiles ze pare osob a teraz cala gildia, caly Ewenement, czuje sie atakowany to broni sie jak sie da :]

nie mówię tu o całej Guild tylko o nie których osobach z niej. No ale chyba Reprezentują Guild więc tak to napisałem , może poprostu źle się wyraziłem lub źle mnie zrozumiałeś. Nie bronie się , tylko chciałbym wytłumaczyć kilka spraw i dojść do porozumienia. Tak jak mówiłem wyżej tak i sądzę teraz , Są ludzie wporządku ale Są też ludzie ( polaczki , noobki ) w guild Saint no i trochę szkoda tego ze tacy ludzie reprezentują w jakimś stopniu guild.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...