Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz mniej mi się podoba, głównie przez to iż cały czas mam błąd i nie moge wejść...

Dziwne, że nikt nic o tym błędzie nie wiem bo rozwiązanie nadal nie ma :/

Poniższe zdanie jest fałszywe.

Powyższe zdanie jest prawdziwe.

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jakos od rana sie normalnie loguje do gry i na strone mialem wczoraj przy wbijaniu jakis blad ale wszystko juz gra sam przeszedl po jakims czasie , Zapraszam do guild DeluXe PM Jurant , Leonidas

Edge-1.png
Opublikowano

Zeus zapraszam na server gospodarka (gold) trzyma sie niezle all z IM mozna za niego kupic a i o pt nie jest jakos strasznie trudno PM Jurant jesli szukal bys guild

Edge-1.png
Opublikowano

Ehh jak zupgraduja sloty do 3k to bedzie lipa, no nic poczekam sobie jak ogarna rate spawn i dadza wiecej miejsc do expienia. Chinczykiem na chwile obecna nie da rade expic...

Opublikowano

@SaSkiaa

Nie wiem czemu, ale ja gram właśnie CHN postacią i bez problemu expie sobie, 87 lv obecnie. Wingi 85/87. Cave też, ale wolę Rock niż JG cave do momentu kiedy jest to możliwe.

Zapraszam do Guild FreeFighters. Ogarnięci ludzi. Gildia jest dosyć nowa i po woli rozkręca się. Częste party na mobkach 85+.

Opublikowano

nie wiem co wy macie z tym expieniem mam 100 lv i spokojnie w b4/3 znajduje spoty zawsze ktos na nich jest ale da rade expic dzis w 6h wbilem wlasnie 100% z 100 1% do 100 99.99 i wyfarmilem troche sp ,

Zapraszam do Guild DeluXe PM w grze Jutant , Leonidas

Edge-1.png
Opublikowano

@Enno

Wbij sobie lvl 97/98 bedziesz zmuszony expic na mobach 90-94 (te spoty z najmniejszym respawnem) gdzie bedziesz mial 5/6% na 1 godzine jezeli dobrze pojdzie ;)

Opublikowano

@Enno

Wbij sobie lvl 97/98 bedziesz zmuszony expic na mobach 90-94 (te spoty z najmniejszym respawnem) gdzie bedziesz mial 5/6% na 1 godzine jezeli dobrze pojdzie ;)

Ustawiasz bota na noc i ponad pół lv wbite, więc w czym problem? =))

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Super, wreszcie mogę przeznaczyć trochę czasu na silka ^_^

Lepiej grać euro czy chn na tym servie? Idzie złapać jakieś pt czy raczej same boty?

A no i czy można liczyć na jakieś wyfarmienie sp na początek czy trzeba się samemu trudzić?

jak coś nick w grze: re4see

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

@2up to powodzenia do 100 ręcznie ? Jeśli w pt to może tak ale solo xD

A co do problemów to radze wszystkim usunąć jeśli macie hamachi bo to blokuje playsro

Opublikowano

@SoFarGone jesli chcesz to po dojsciu do mojej guild napewno ktos pomoze ci w farmieniu ,

Zapraszam do guild DeluXe ma 2 dni 10 osob i ciagle ktos nowy dochodzi , liczymy na ogarnietych graczy nie dzieci , szukamy dobrej polskiej uni

Edge-1.png
Opublikowano

Na którym serverze mniej full krall ludzi? Heaven czy Zeus

// btw. powtórze to po raz 200, nie polecam gildii deluxe, dzieciaki nie ogarniają wgl. a ich zachowanie jest takie chodźby uciekli z ośrodka dla dzieci z ADHD o zaostrzonym rygorze.

Opublikowano

Właśnie wczoraj wróciłem z wakacji i mam zamiar pograć tutaj , czy ktoś może zaoferować jakąś polską / inter gildię - dobrą i pomocną . Szukam również osoby , która może mi pomóc wytaxować się :) Napiszcie mi tutaj / gg /pw . Do zobaczenia w grze mój nick : Sh4key - czekam na wasze odpowiedzi :D

Opublikowano

Na którym serverze mniej full krall ludzi? Heaven czy Zeus

// btw. powtórze to po raz 200, nie polecam gildii deluxe, dzieciaki nie ogarniają wgl. a ich zachowanie jest takie chodźby uciekli z ośrodka dla dzieci z ADHD o zaostrzonym rygorze.

po 1 o co co chodzi ? po 2 guild ma 2 dni wiec watpie zeby ktorys z graczy ci zaszkodzil chyba ze jestes 1 z nobkow ktorzy wbili i jak narazie tylko licza na taxi po 3 podaj swoj nick bo inaczej nawet nie mam zamiaru dalej komentowac twojego zalosnego gadania
Edge-1.png
Opublikowano

po 1 o co co chodzi ? po 2 guild ma 2 dni wiec watpie zeby ktorys z graczy ci zaszkodzil chyba ze jestes 1 z nobkow ktorzy wbili i jak narazie tylko licza na taxi po 3 podaj swoj nick bo inaczej nawet nie mam zamiaru dalej komentowac twojego zalosnego gadania

+1

100% sie zgadzam, kim wgl jestes panie Xare bo niby powtarzasz sie poraz 200 a nie widzialem ani jednego twojego postu... juz cie uprzedze, nie nie jestem w gildii anzy ani nic z tych rzeczy... ale sluchanie tekstow jakis hejterow z dupy az prosi sie o pogarde.

Opublikowano

Nie jestem pewien co do tej wiad ale chyba powiekszyli liczbe slotow na servie do 3k , lecz widze ze w ostatnim czasie ubylo graczy na server da sie wbic o kazdej porze dnia ( i nocy) za 1 razem najwiecej widzialem wczoraj 1900 pareu graczy co znaczy ze powoli ludzie wymiekaja lub turki nieodpalaja 2 kont <hahhaha>

Edge-1.png
Opublikowano

Nie wiem czemu ale mbot mi nie dziala, macie jakis inny bot albo chociaz loader bo chce odpalic 2 konta. W mbocie mi pisze ze nie mam jakiegos MCVL100czy cos takiego a mam ma ktos na to sposob?

Opublikowano

Nie polecam Zeusa system banowania jest smieszny expiac 2 charami dostalem bana do 2030 roku gosciu przyszedl na spota zrobil scren shota wyslal do jakiego moda on zbanowal wszystkie chary ktore byly na tym ss wiadomo oprcz tego co robil ss. Zalosny server jak gadalem z tym Modem to zdawalo mi sie ze jest na poziomie przecietnego turka, bot jest uzywany ale nie maja pojecia co to gold bots. Jak low lvl moze expic na high mobs ? czy to jest gold farma ? zalosne wedlug nich mozna grac 1 charem na serverze a jak tak patrze to co 2 turas ma po 10 charow :)

Nie polecam tego tureckiego servera pozdro :)

1325845644-U48159.gif

Rekrut
Opublikowano

UP: No może czasami administracja jest wręcz okropna, jednak lepszego servera z taką liczbą graczy nie znajdziesz.

EDIT: W pierwsze 3-4 dni wbiłem 100(china nuker s/s bicheon/fire/cold) ciągle się farmie i nie mam problemu ze znajowaniem spotów, jak mi na 99 zajmą to lecę na 97 i tak jest dobrze. Wystarczy poszukać lepiej.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...