Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

UP: Chodziło mu pewnie o to, że nie ogarnął ludzi na FW... Każdy robił co chcial, wyjebali nas z unii przez jego głupotę. Rozwiązał gildię i prawdopodobnie przestał grać po tygodniu. Quality poprostu to co zrobiłeś było żałosne. Pewnie nie odeszłeś tylko new chara zrobiłeś, żeby nie było flame na Ciebię. Ale z resztą wyjebane w to mam, chcę żebyś wiedział, że zachowałeś się jak ostatni baran.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak przypuszczalem, Polskie gildie w silku juz dawno nie mają sensu, nigdy sie nie uwolnicie od Polaczkuff_PL. Dlatego zarpaszam do gildii Internation ChemicalCrew (Gildiia z esro4) piszcie do mnie w grze Loud3r_ Chwilowo off za 2-3h bede w grze ;)

Rekrut
Opublikowano

No nie wiem. Chcę coś osiągnąć a jak widać w guild Polaczkuff_PL nie da się...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Starałem się zrozumieć twoją odpowiedz na mój poprzedni post ale niestety ... nie udało się, mógłbyś jakoś to rozwinąć ?

Mowisz ze ciezko z expem, na tym ten server polega, zebys musisal troche wlozyc pracy a nie pograc 1 dzien i miec 100 ff ;]

UP: Chodziło mu pewnie o to, że nie ogarnął ludzi na FW... Każdy robił co chcial, wyjebali nas z unii przez jego głupotę. Rozwiązał gildię i prawdopodobnie przestał grać po tygodniu. Quality poprostu to co zrobiłeś było żałosne. Pewnie nie odeszłeś tylko new chara zrobiłeś, żeby nie było flame na Ciebię. Ale z resztą wyjebane w to mam, chcę żebyś wiedział, że zachowałeś się jak ostatni baran.

Dales do pieca lol... Moja glupote powiadasz? Mowilem wyraznie nie bic serca, unia pisala to samo, to ze Polacy w stadzie zachowuja sie jak dzikie bydlo to juz nie moja wina :) gildii nie rozwiazalem, znalazlem chetnego nastepce i zwyczajnie zrezygnowalem z tej funkcji. Co do flejmu to ja oberwalem za wszystkich bezmyslnych polaczkow bo kazdy wiedzial kto byl masterem. Akurat ci z ktorymi po tym wszystkim rozmawialem, zrozumieli sytuacje wiec nie wiem czego sie czepiasz.

Najlepiej g*wno zrobic a potem miec pretensje do innych :]

Opublikowano

A ty chyba umiesz tylko hejtować tak samo jak w guild co macie do quala on chcial dobrze a wy jak idioci nie sluchaliscie jego poleceń bylo wyraznie mowione nie bijemy serca to co robily polaczki z marvel ? bily i zniszczyly

Albo bylo mowione ze idziemy srodkiem to wy sobie idziecie bokiem myslicie ze ktos chce byc masterem dakiej guild ? przez was qual zostal z hejtowany przez caly serwer i to wylacznie to z waszej winy ja z qualem czesto zakladamy razem guild i nigdy nie bylo takich problemów bylismy jedni z lepszych.

A marvel róznilo sie tylko tym ze byly w nim osoby z MPC gdzie 3/4 nie umie grac i nie wie co robic w guild co dzien ktos sie kłócił itp mial ciągle jakies problemy i nic sie wam nie podobało.

Bylo paru naprawdę fajnych ogarniętych ludzi i cieszę sie ze ich poznalem a reszta

szkoda gadać.

Qual zrozumiał ze nie ma co dalej tego ciągnąc bo nad polaczkami nie da sie zapanować jak widać tak wiec oddal mastera i zrezygnował

odpowiedzcie sobie sami byl sens ciągnąc dalej te guild ? potem jak wychodziliśmy przed jangan to nas tłukli albo bluzgali.

Rekrut
Opublikowano

UP: No dobra ale zrozum, że co to za master jak nie umie ich powstrzymac od bicia serca. Dobra dobra może nie koniecznie do konca jego wina, ale po co rekrutowac takich graczy co nie sluchaja sie i nic nie ogarniaja? Kompletny bezsens! A tak wgl. to wy dalej gracie pod innymi nickami czy sobie odpusciliscie Zeusa?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

UP: No dobra ale zrozum, że co to za master jak nie umie ich powstrzymac od bicia serca. Dobra dobra może nie koniecznie do konca jego wina, ale po co rekrutowac takich graczy co nie sluchaja sie i nic nie ogarniaja? Kompletny bezsens! A tak wgl. to wy dalej gracie pod innymi nickami czy sobie odpusciliscie Zeusa?

Naprawde myslisz ze nie mialem co robic na fortecy tylko sie drzec? Powiedzialem wyraznie, nie bijemy serca, na czacie i na tsie, czat mialem zielony od spamu unii by nie bic serca, polaczki poszly za rzadza zdobycia fortecy nawet na chwile, wtedy otworzylem oczy, zrozumialem ile warci sa gracze z mpcforum (sa wyjatki oczywiscie). Btw, gildia byla tworzona dla graczy mpc, w ciagu tygodnia nie mialem jak poznac na tyle ludzi kto ogarnia a kto nie, bo kiedy? W party? To byla nasza pierwsza forteca i wykazaliscie sie umiejetnosciami, jakbym mial wywalic tych "nieogarnietych" to musialbym chyba wywalic 60-80% osob... gdzie w tym sens? Twoja teoria jest bledna.

Jeszcze jedno, gildie tworza gracze, nie master. Jak gracze sa do dupy, to nawet dobry master nie pomoze.

Rekrut
Opublikowano

No dobra, wywaliłbyś 80% osób(bez przesady) zrobiłbyś guild international i nie byłoby żadnego problemu. Ale nadal nie odpowiedziałeś na pytanie czy nadal grasz.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Czyli nie grasz na Quality ale nadal grasz? Nie no super słyszeć ogólnie nic do Ciebie nie mam, może troche przegiąłem z tą winą mastera. :P

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Jak by nawet gral to na jego miejscu ja bym juz na tym qualu nie gral bo zniszczona reputacja niestety mastera kazdy zna ...

Opublikowano

jak to wiz, pożyczcie go. Taxne sobie chara ^^

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Widzę że to wszystko się posypało. Ja już od kilku dni nie mogłem grać z przyczyn technicznych. Ale widać już było po zachowaniu kilku członków, że zaczyna się dzieciarnia robić. Qu starał się ogarniać to jak mógł tylko, tzn, podczas kłótni uspokoił wywaleniem, kto chciał to odchodził na własną rękę. Ale powiedzcie jak miał sie zachować podczas FW? Co miał wstać od kompa, iść do każdego i przysłowiowo "wpierdolić komuś" . Nie, bo to była świeża ekipa, i nie wiedział kto i jak wygląda. Jedynym porozumieniem był TS, na którego i tak większość nie zaglądała. A poznałem tam tak samo jak napisał "izzy" - wielu spoko ziomków :).

Najgorsze jest to, że większość z was może grać na swoich postaciach a Qu już nie bo jak czytałem up'y to ma zepsutą reputacje. Postawcie się w jego osobie, i zobaczcie ile musiał wziąć na siebie. Raczej od nowa już nie zdoła odbudować gildi, bo zaraz jakieś hejty z MPC napiszą że to Qu pod nowym nickiem, więc jeżeli postara się wrócić na serwa to jedynie pod nowym nickiem ze swoją zgraną paczką. Współczuję Qu raz jeszcze, bo to była niezła ekipa :D Oraz była spoko gildia, pod niektórymi nickami, bo większość to tak za przeproszeniem: NIE OGARY ! ;c Pozdrawiam :)

Opublikowano

no Marvel ladnie dupy dalo ale tylko wyjatki

Dlatego wole guild international bo z polakami sie nieda !!! burda rozpierdol itd... a gdzie kultura ?

jedynie to szkoda mi mastera..

Rekrut
Opublikowano

Zgadzam się. Niektórzy byli naprawdę spoko, ale nieraz jaka tam dzieciarnia była to aż masakra... Napiszesz coś w sensie żartobliwym to zaraz jakiś Banan/Ziombel czy jak im tam z ryjem skaczą, od dzieci wyzywają a wychodzi, że sami mają 13-15lat. Ja rozumiem jakąś młodą osobę(14 lat), która nie spina nie zaczyna da się lepiej porozmawiać niż z jakąś starszą osobą... Mam nadzieję Qual, że wrócisz nawet i pod innym nickiem. Wspólnie da się wszystko naprawić.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Zgadzam się. Niektórzy byli naprawdę spoko, ale nieraz jaka tam dzieciarnia była to aż masakra... Napiszesz coś w sensie żartobliwym to zaraz jakiś Banan/Ziombel czy jak im tam z ryjem skaczą, od dzieci wyzywają a wychodzi, że sami mają 13-15lat. Ja rozumiem jakąś młodą osobę(14 lat), która nie spina nie zaczyna da się lepiej porozmawiać niż z jakąś starszą osobą... Mam nadzieję Qual, że wrócisz nawet i pod innym nickiem. Wspólnie da się wszystko naprawić.

Jedno mnie szmieszy wpierw hejtowałeś quala gdy zobaczyles ze kazdy stanął po jego stornie zrobiłeś to samo bo pewnie nie chcesz byc wyjątkiem i prosze cie nie mow ze inni maja 13-15 lat bo sam sie tak zachowywałeś w guild.

Rekrut
Opublikowano

Nie nie nie... Może i wpierw miałem dla niego za złe, ale po rozmowie z paroma ludzmi(nie tylko z guild) doszedlem do wniosku, ze on we wszystkim nie zawinił. Wręcz przeciwnie mam za przeproszeniem w dupie czy wyjątek czy nie, poprostu wyrażam swoją opinię a co nie mogę? Ja zachowywałem się jak 13-15 lat? No sorry ale nie każda osoba w takim wieku zachowuję się okropnie( a czasem nawet lepiej niż jakaś starsza osoba ). Ale ja niestety w takim wieku nie jestem, jestem dorosły a to, że jakieś wyjątki z guild się czepiali jak nie miałem humoru to czasami można wybuchnąć.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

No nie wiem czy czasami :) i owszem to prawda nie raz 13-14 latki zachowują sie dojrzalej niż pełnoletni.

btw przemyśl czasem cos 3 razy zanim cos napiszesz lub powiesz.

Rekrut
Opublikowano

Heheheh nie no spoko ale nadal nie dostałem odpowiedzi czy dalej gracie ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

ja tma nie wiem jak było na tym fw ale to co czytam to niezle polaczki sie zachowali quality bardzo dobrze zrobił i jeszcze quality napisz napw to pogramy razem bo niema tu z nikim grac albo na jakims innym servie

20110420163717.jpg
Opublikowano

Hm... czytając Wasze posty niektóre sprawy nie są dla mnie jasne.

Chciałbym się dowiedzieć czy zostałem wyrzucony z Marvel tylko dla tego, że nie wbiłem 90lv czy dlatego, że gildia już nie istnieje?

Wchodząc dzisiaj do gry nie miałem gildii to pomyślałem od razu, że pewnie zostałem wyrzucony bo nie byłem na FW(ale tak jak pisał Quality by wcześniej podać przyczynę jeżeli ktoś nie będzie, to napisałem przyczynę) albo za to, że nie miałem jeszcze 90lv.

Dopiero po przeczytaniu wnioskuje, że coś się wydarzyło na FW.

Co do samej guild to ogólnie wszystko było ok. Aktywne rozmowy na guild chat, pomoc była. Pomijam te niektóre kłótnie między graczami.

Opublikowano

AiR ładnie zmieniasz zdanie to muszę przyznać bo jak czytałem hejt a później inne twoje posty to doszedłem do takich samych wniosków jak izzy. Pytasz czy jeszcze grają, strasznie się narzucasz - będą chcieli to do cb napiszą bo pewnie nick znają... Sam pisałem Qualowi ze mnie nie bd a ze zaszałalem dłużej to dzisiaj patrze nie ma guild ale Szefunio mi napisał, że gildia się rozpadła z powodu tego że nie obroniliśmy fortecy (dla mnie cos takiego wydalo sie śmieszne i pomyślałem, że to jakaś dziecinada ale czytając posty tutaj jednak sytuacja jest inna i zmieniłem zdanie). Guild chat był troszkę śmieszny (nie byłem długo w guild bo raptem 3dni) np sytuacja z typkiem co napisał, że qual moze go wywalic bo raczej nie dobije lvla z powodu normalnego życia (coś mu tam wypadlo- mniejsza z tym) po czym został "zhejtowany" właśnie na guild chat... Sorry ale to było troszkę na niskim poziomie dojrzałości.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...