Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wiekszosc z tym modow to Turki a oni jak zobacza ze taki Polak jest lepszy od turasa to odrazu polaka zbanuja za "gold bots" nie wiedzac nawet co to znaczy ja tam nie zamierzam grac :)

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Server fajny (mówię o Zeusie) ;) Gram od dzisiaj, można znaleźć free farm na low lvl. A co do wbijania to ustawcie sobie Mbota żeby wbijał ;) Kod jest ten sam przez cały czas ( 7 ). Polecam - mój nick: JaramSie. Zostaję do 100FF ;) Zapraszać, pisać etc.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

dobra to ze niezamirzasz grac zostaw juz dla sb :P , zauwazylem ze dropiac itemy z mobow 100+ lv niektore z thiefow maja bronie 11d :P 27395336881569027937_thumb.jpg

To nie jest przypadkiem cap 100 <_< bo z tego wynika że nawet jak dropniesz 11D to i tak je nie założysz.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Serwer ok, ale niestety niekiedy sa problemy z logowaniem jak np dzisiaj, nie da sie zalogowac... Ciagle ataki DDos i inne.

Gram od poczatku,byla fajna gildia Marvel, lecz lider polecial w kulki i myslal ze kazdy bedzue no lific i odbijemy fortece, nie kazdy chodzi na taxi i mial 100 lvl -.- rozwiazal guild i juz nie wiem co potem sie stalo.

Teraz jest duzo innych fajnych ,gdzie nie klada nacisku na wymagania. Co do serwa to polecam, bo raty sa bardzo dobre.

Opublikowano

Zmienili captcha i już nie ma non stop "7", tylko losowe dwucyfrowe liczby. Nieciekawie, bo mbot tego nie ogarnia. Fak.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Serwer ok, ale niestety niekiedy sa problemy z logowaniem jak np dzisiaj, nie da sie zalogowac... Ciagle ataki DDos i inne.

Gram od poczatku,byla fajna gildia Marvel, lecz lider polecial w kulki i myslal ze kazdy bedzue no lific i odbijemy fortece, nie kazdy chodzi na taxi i mial 100 lvl -.- rozwiazal guild i juz nie wiem co potem sie stalo.

Teraz jest duzo innych fajnych ,gdzie nie klada nacisku na wymagania. Co do serwa to polecam, bo raty sa bardzo dobre.

Polecam poczytac pare postow wstecz bo masz zerowe pojecie o sytuacji.

@ Co do captchy, przeciez od poczatku byli przeciwko botowaniu wiec robia all by to utrudnic.

Opublikowano

miłosz ty kmiocie, wpisz 42 i za którymś razem ci się lognie a przecież po 3x zlym wpisaniu jest ban na 3 minuty tylko, a 42 ma największą częstotliwość.

tam wyżej do gościa co dostał bana, mod nie może banować, także albo pierdolisz głupoty, ale miałeś odpalonych więcej niż 2 chary (zawsze po dostaniu ss'a sprawdzane jest IP i przypisane do niego konta, które są online)

anza, nikt nie odchodzi raczej, w nocy jest 1,9k ludzi (wcześniej było po 1,6k-przed powieszeniem slotow), w godzinach szczytu ponad 2k osób, także jest ok, po prostu trzeba było jakoś wyeliminować problem z full serverem w godzinach szczytu.

izzy, jeżeli któryś z modów spamuje na globalach, wyzywa innych graczy, zachowuje się nieodpowiednio to po prostu zostanie oddalony (w ostatnim czasie 3 osoby )

supremeLogo1.gif

Opublikowano

wg statystyk wynika, że 42 jest najczęściej, zresztą nie było robione 1-100 tylko są liczby, które dodano, jest ich mniej niż 20. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

miłosz ty kmiocie, wpisz 42 i za którymś razem ci się lognie a przecież po 3x zlym wpisaniu jest ban na 3 minuty tylko, a 42 ma największą częstotliwość.

Nie krzycz. :(

Też jakoś na 42 nie wpadam za często, ale spróbuje, zobaczymy.

E:

skoro mniej niż 20, to logowanie nie powinno zajmować długiego czasu, dzięki. :)

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Polecam poczytac pare postow wstecz bo masz zerowe pojecie o sytuacji.

Dobrze, poczytałem. Ok.

Ale i tak kładłes zbyt wielki nacisk na gre, wymagania co do lvla i aktywnosci.. Nie da sie stworzyc super gildii w 2-3 dni, a wy odrazu na FW poszliscie.. -.-

Co bylo to bylo i mineło. Trudno ze tak wyszlo, bo gildia bez pewnych rzeczy i podejmowanych dezycji zapewne istniała by do dziś...

Opublikowano

Dobrze, poczytałem. Ok.

Ale i tak kładłes zbyt wielki nacisk na gre, wymagania co do lvla i aktywnosci.. Nie da sie stworzyc super gildii w 2-3 dni, a wy odrazu na FW poszliscie.. -.-

Co bylo to bylo i mineło. Trudno ze tak wyszlo, bo gildia bez pewnych rzeczy i podejmowanych dezycji zapewne istniała by do dziś...

90 lvl w tydzien na takich ratach to nie sa spore wymagania, a aktywnosc to chyba zwyczajne, sporo bylo chetnych a gildia pelna, lepiej wziac aktywnego gracza niz trzymac takiego co wbije raz na 2 dni na 1h.

chcialem zapytac czy dziala tu bot mbot pod vsro ?

Dziala

Mam problem z clientem, odpalam i pokazuje mi ze jest inspekcja. umie ktos temu zaradzic?

Odinstaluj hamachi.

Opublikowano

Mam takie pytanie. Ludzie często piszą, że sprzedadzą/kupią silki.

W jaki sposób to działa? Chodzi im o to, że powiesz co chcesz i Ci kupią czy w jakiś sposób można przekazać silki? Jeżeli tak, to w jaki?

Opublikowano

Mam takie pytanie. Ludzie często piszą, że sprzedadzą/kupią silki.

W jaki sposób to działa? Chodzi im o to, że powiesz co chcesz i Ci kupią czy w jakiś sposób można przekazać silki? Jeżeli tak, to w jaki?

Skladasz zamowienie, on kupuje to za silki i np wystawia na stallu. Silkow nie da sie przekazac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...