Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Hmmm... Czyżby nastąpiła reaktywacja "Marvel"? Po upadku RiseAbove a mianowicie rozwiązaniu guild przez Mudonje z powodu jego zabrania golda z FW(tak zabrał całe 41b, które miał podzielić na guild). Zobaczyłem, że dużo osób z RiseAbove przeszło do guild, która nie wiadomo kiedy się pojawiła. Oczywiście chodzi o Marvel. Jeśli chodzi o mnie to jestem w tej guild, jest international i są normalni ludzie. Polecam ciągle grę na servie oraz guild Marvel. :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

jak można być w gildii ,która ma sfastykę jako grafikę ?

Mudonje zachował się jak chuj prawda - w dupie mam ten 1b aczkolwiek...

Rekrut
Opublikowano

@UP: Ja również nie przejmuję się tym 1b, lecz jak dochodziłem do Marvel to nie mieli i nie mają żadnej sfastyki jako grafikę. Może kiedyś mieli, lecz teraz jakoś tego nie widzę ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

^up

True, sfastyka usunięta , GM zbanowany teraz przejął ją EvilSoul.

btw. no to mamy inspekcje tygodniową :D

Opublikowano

Będzie rollback :) prawie każdy odzyska konto i itemy (ROLLBACK) szkoda ja 1b strace bo zarobilem wczoraj troche ^^.

Info z fejsbuczka.

PS. ciekawe ile będzie trwała

gdzie pisze o rollbacku bo nie widze ? na tym fb

Opublikowano

"Hello,

We are glad to announce you that everything is safe now. Everybody that lost items will receive them back.

You will onlly have to change your password, for the last time.

Also, amazing prizes,gifts and rewards are planning to come in the next weekend.

Thank you for your understanding !"

Jest tylko napisane ,że osoby które straciły itemy odzyskają je więc nie jest to równoznaczne z rollbackiem - chyba.

Opublikowano

Niestety dzis nie otworza servera

The servers will be online tomorrow, on 16th August at 20:00 Server Time. For those that have forgotten their emails, simply acces the website when is online and change your password.

If you remember your email, please check it for a password reset email.

You don't have to worry about if you have forgotten your email. When the website is online you can easily change the password.

After this update there won't be any possible way to hack the accounts.

Thank you for your patient.

Opublikowano

PlaySRO

The servers will be online tomorrow, on 16th August at 20:00 Server Time. For those that have forgotten their emails, simply acces the website when is online and change your password.

If you remember your email, please check it for a password reset email.

You don't have to worry about if you have forgotten your email. When the website is online you can easily change the password.

After this update there won't be any possible way to hack the accounts.

Thank you for your patient.

-Serwery będą włączone jutro o 20.

-Nie będzie żadnego "rollback'a"

-Gracze, którzy zapomnieli o swoim e-mailu, będą mogli zresetować email, oraz hasło na swoim koncie

-Co do tego, że nie będzie hacków, nie jestem w 100% przekonany, chyba, że mają każdemu zamiar wygenerować nowe hasło i wysłać na e-mail. Przedmioty też mają być przywrócone, ale też nie zabiorą przedmiotów hackerom. Więc kto się wzbogacił ten nic nie straci, to samo dotyczy waszych zdobytych przedmiotów wczoraj do momentu kiedy serwery zostały wyłączone.

EDIT# a jednak ...

Yes there will be a short rollback. As we said everybody will receive everything back. We are simply making our security stronger now, thast why everything is offline.

/gif

Opublikowano

Ta jeszcze rollbacka brakowało, robi się syf pomału- o tym co dzieje się na fw to już nie mówię. Byłem w Action i śmiech, unia trolluje- kompletne zera z tym że kilku ogarniętych ludzi można było znaleźć ale większość dzieciaków, po wygranym fw przez unie taki spam, nie wiem co oni chcieli od GW skoro ich było mniej i przynajmniej nie robili z siebie pajaców^^. CO do gildi Marvel nie wiem kto tam siedzi ale spotkałem kilka osób i hmm... ogarnięci ludzie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja bym proponowal utworzyc guild ogarnietych polakow .. Dzisiaj mialem to zrobic, bez dzieci ktore pytaja co to Fw i astral jakby co to pm w grze Soldier!!! Doszlo na serw kilka osob z SSE jak i Lyssa ogarnieci ludzie juz zgodzili sie dojsc do guild wiec kto chce to czekam na pm , mam nadzieje ze znajdzie sie nas wiecej . Pozdrawiam ;)

Opublikowano

ja bym proponowal utworzyc guild ogarnietych polakow .. Dzisiaj mialem to zrobic, bez dzieci ktore pytaja co to Fw i astral jakby co to pm w grze Soldier!!! Doszlo na serw kilka osob z SSE jak i Lyssa ogarnieci ludzie juz zgodzili sie dojsc do guild wiec kto chce to czekam na pm , mam nadzieje ze znajdzie sie nas wiecej . Pozdrawiam ;)

to napisales -.- next pl guild brawo jeszcze z 5 moze? znowu na 1miech ?

Opublikowano

to napisales -.- next pl guild brawo jeszcze z 5 moze? znowu na 1miech ?

nie na 1 miech chcę utworzyć na dłużej mam już kilka chętnych osób kto chce dojdzie ja nie będę zmuszał, ale wole być w polskiej guild niż np w Action czy Divinity ...

Opublikowano

jakbys wiedzial tych pl guild bylo z 10+ gadasz ze chcesz ja utworzyc na wiecej niz 1miech hmm juz to slyszalem xD

poczym padla w tydzien czasu znam jedna NAVITE jakos tak i sie trzyma tyle ze z 10 max playerami bo reszta of bo 80% pl siedzi w international z tego wzgledu ze pl gildie to niewypaly i jak to widac co po ludziach ze z turkami wiecej idzie sie dogadac niz z polakami a pytanie czego? to juz ci odpowiem polaki sa nie wychowane tylko burdy itd zaraz wyzywaja innych graczy z byle gowna nawet o ks jednego moba na spocie

a co do gildi to Good Luck moze wypali moze nie nie mnie jest to oceniac ale pisze jak jest i sie bd tego trzymac :D jeszcze raz gl

Rekrut
Opublikowano

jakbys wiedzial tych pl guild bylo z 10+ gadasz ze chcesz ja utworzyc na wiecej niz 1miech hmm juz to slyszalem xD

poczym padla w tydzien czasu znam jedna NAVITE jakos tak i sie trzyma tyle ze z 10 max playerami bo reszta of bo 80% pl siedzi w international z tego wzgledu ze pl gildie to niewypaly i jak to widac co po ludziach ze z turkami wiecej idzie sie dogadac niz z polakami a pytanie czego? to juz ci odpowiem polaki sa nie wychowane tylko burdy itd zaraz wyzywaja innych graczy z byle gowna nawet o ks jednego moba na spocie

a co do gildi to Good Luck moze wypali moze nie nie mnie jest to oceniac ale pisze jak jest i sie bd tego trzymac :D jeszcze raz gl

Oj masz rację. Nie raz jak się spotykałem z ludźmi z "CiemnejStrefy" to poprostu sam flame i wyzwiska od tego, że nas na silki nie stać(to był nasz Devil) ale... Dziwi mnie to, że coraz mniej unii się robi na serwie. Może w sumie i mają rację żeby odejść z tego serwa, bo to co Elder i te jego zabiezpieczenia nam fundują to tylko nerwy. Osobiście zostanę tu jeszcze chwile, serwer upadnie to zrobią z niego cap 110 i może wtedy ludzie się skuszą.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

powiem tak czasem sie wstydze ze jestem Polakiem jak widze takie cos to az hmm ..... nic nie powiem nie ma co sie dziwic czego Polaki maja co raz to gorsza opinie na serverach

i z tego co widze nie tylko ja mam takie poglady

Rekrut
Opublikowano

powiem tak czasem sie wstydze ze jestem Polakiem jak widze takie cos to az hmm ..... nic nie powiem nie ma co sie dziwic czego Polaki maja co raz to gorsza opinie na serverach

i z tego co widze nie tylko ja mam takie poglady

No dokładnie... Tak samo jest z tym płakaniem nt. Repose Network. Na Zeusie po prostu jak mówię, że jestem z Polski to odrazu się pytają czy nie jestem pojebany jak większość itd. Ostatnio mi gościu powiedział, że paru "Polaków" go wkurwiali, na koniec go pk'nęli i oczywiście oscamowali. No poprostu kurde masakra...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

"pk'nęli i oczywiście oscamowali", gadaj jeszcze więcej takich śmieci. Zamiast polskiej gildi zróbcie international, lepiej na tym wyjdziecie. Btw. podajcie swoje nicki, bo w grze spotkałem może z paru Polaków tylko. Ze swojej strony polecam "Marvel".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...