Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajcie , ja mówiłem o starej ekipie :) ci co siedzą na Tsie gadałem z nimi , mówili mi że będą na Creedy grać ale też i na Osiris , więc problemu nie będzie bo mamy Tsa i dogadanie się to tylko kwestia paru chwil. a Nazwa Guild ? przyjęła się Resistance bo od dawna w takiej gramy, Jeżeli macie inne zdanie i chcecie zmiany Nazwy to kwestia Ugadania się :) mozemy zrobić to tutaj lub na Tsie :) tylko pm me. Ja bym proponował Total Conrol ^^ pewnie kojarzycie ją a jak nie to trudno :P ale mi TotalControl odpowiada. Ja mogę objąć mastera Guild jak byście chcieli i zająć się logiem i innymi sprawami typu rekrutacja , GN , loga unii , unia , logo guild. Kwestia tylko tego ile osób będzie grało na Osiris i czy będziecie chcieli :) bo mi to rybka , a wiecie że w miare aktywny jestem. Więc CZekam na wasze propozycję , jestem na tsie jak by co

@EDIT

Fajnie by było zebrać starą Ekipe z tsa :) tak żeby nas znowu było z 30 typa :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Hmmm również wbijam na Osiris. W sprawię PT to miałbym prośbę. Dla tego co zostało komuś pare slotów w pt, napiszcie mi na PM kogo mam zrobić to się od razu dogadamy.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Mysle ze dzis mozna powoli zbierac sie an tsie i robic przymiarki na party, bo bedzie wiecej nzi 1.

Podam dzis IP jakiegos sensownego tsa.

Opublikowano

I znów będzie powtórka z Zeus'a. Powiedz mi jaki jest sens Michnik? Obiecywałeś coś z czego wyszło gówno. Zapraszałeś ludzi na ts'a , a później się z swoimi kumplami zamknąłeś się w jednym party, oraz subie w ts'ie. Ktoś wbił i odrazu leciała salwa z ryjem "wyjdz stąd". Teraz wbijam na ts'a , pytam się w co grają a Ty znów z ryjem. Niby pro gracz?:) OK.

~ a co do serwera "Osiris" - nie nie musisz martwić się nie będę grał. Bo jak wiem już, kilka dużych korporacji zgłasza playsro.com do joymax'u :).(zbyt duże zyski na grze). - niektóre serwery już zostały zamknięte przez JOY. Więcej infa na epvp, dla chętnych niech poszukają.

I pewnie w niedalekiej przyszłości będzie to samo z PlaySro, więc nie gram tam, nie ładuję kasy oraz nie wpajam bezsensownego zużycia prądu. Pozdrowienia na tym serwerze w Jedwabnym szklaku :).

Opublikowano

Przez szkołe za mało czasu jest na gre,ja pasuje. Jak będą jakieś wolne dni,to pewnie wbije raz,albo dwa na ts'a ;)

Opublikowano

Tak wyplacz sie teraz kenwood bo powiedzialem ze na Osirisie nie ma u mnie dla ciebie miesjca.

Co do tsa ;] wchodzicie i robicie burdel na kanale, nikt was nie prosil o wbijanie, po to ide z kumplem na osobny kanal by w skupieniu moc zagrac, potrzebujemy komunikacji a nie gadek z byle kim bo mu sie tak zachciewa, ale pokazales swoj poziom inteligencji wywalajac nas bo przeciez jak mozna nie odpowiedziec na pytanie wielkiemu adminowi "w co gracie?".

Nie wiem, moze masz problemu w realu, nie wnikam, ale nie probuj wywyzszac sie w necie z powodu glupiego admina :) dorosnij.

I znów będzie powtórka z Zeus'a. Powiedz mi jaki jest sens Michnik? Obiecywałeś coś z czego wyszło gówno.

Czy ja cos obiecuje lub obiecywalem? Nigdy nie powiedzialem ze bedziemy wieczna szczesliwa rodzinka ktora bedzie bic wszystkich na pvp... chyba za wiele ta gra znaczy dla ciebie... Ja tylko probuje polepszyc sposob w jaki ludzie beda spedzac czas na serverze, nikogo nie zmuszam. Dla mnie zawsze warto sprobowac, uda sie lub nie, nikt zlotych gor nie obiecuje.

Zapraszałeś ludzi na ts'a , a później się z swoimi kumplami zamknąłeś się w jednym party, oraz subie w ts'ie. Ktoś wbił i odrazu leciała salwa z ryjem "wyjdz stąd".

A kanal tsa to logiczne ze jak siedzimy w 8 i kazdy chce cos powiedziec i wbije nagle kolejne 4 to robi sie jeszcze wiekszy burdel, jesli ty to lubisz to spoko, nie ktorzy wola komunikacje od przekrzykiwania sie. EOT

Opublikowano

nie lepiej żeby wszyscy siedzieli na 1m Tsie ? wspólnym? ;/ myślę że rodacy powinni się trzymać razem a nie odpierdzielać

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

I znów będzie powtórka z Zeus'a. Powiedz mi jaki jest sens Michnik? Obiecywałeś coś z czego wyszło gówno. Zapraszałeś ludzi na ts'a , a później się z swoimi kumplami zamknąłeś się w jednym party, oraz subie w ts'ie. Ktoś wbił i odrazu leciała salwa z ryjem "wyjdz stąd". Teraz wbijam na ts'a , pytam się w co grają a Ty znów z ryjem. Niby pro gracz? :) OK.

~ a co do serwera "Osiris" - nie nie musisz martwić się nie będę grał. Bo jak wiem już, kilka dużych korporacji zgłasza playsro.com do joymax'u :).(zbyt duże zyski na grze). - niektóre serwery już zostały zamknięte przez JOY. Więcej infa na epvp, dla chętnych niech poszukają.

I pewnie w niedalekiej przyszłości będzie to samo z PlaySro, więc nie gram tam, nie ładuję kasy oraz nie wpajam bezsensownego zużycia prądu. Pozdrowienia na tym serwerze w Jedwabnym szklaku :).

Ty i tak nie masz co ladowac kasy na silki bo i tak max pograsz 2 dni tyle do twojego posta.

A do marvel nikt cie nie zapraszał to ze guild nie wypalila to nie znaczy ze michnik ma kazdego z osobna przepraszac

Opublikowano

nie lepiej żeby wszyscy siedzieli na 1m Tsie ? wspólnym? ;/ myślę że rodacy powinni się trzymać razem a nie odpierdzielać

Moze i moglo tak byc, ale kenwood wbil i wywalil mnie i jaya za to ze nie odpowiedzielismy mu na pytanie "w co gracie?"

Dziekuje za takiego tsa ;] znajde se lepszy lub kupie.

Opublikowano

Ja równierz zamierzam zagrać na tym serwie, jak dacie jakieś info to i zawitam na waszego tsa i coś tam się odezwę. Na razie brak czasu i porządki małe ze sprzętem to nie pojawię się u was. Czekam na start serwera, potem można kombinować :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ja gram Warrior/cleric nick Ewenement. Prawdopodobnie zrobię Guild TotalControl :) w ostateczności dojdę do jakiejś

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

TotalControl niestety mi się źle kojarzy z pewnym gm'em który obiecywał wspólną grę, wspólne przygody itd... a wychodziło, źe kończył grę po 2 dniach. Nie wiem czt masz, macie coś z nim wspólnego(...) nauczono mnie, że 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi :) (nie mam tutaj na myśli kobiet )

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Ja również zaczynam od jutra gre na Osiris. Mam nadzieje że wreszcie będzie jakiś konkretny serwer serwer bo jak narazie to wszystkie serwery priv to porażka dla mnie ale ten zapowiada sie ciekawie. Chętnie wbije na waszego ts'a i dołącze do gildi mam nadzieje że będzie limit na IP z tego co słyszałem to na playsro były limity, a czy dalej są ? Bo według mnie to jest świetna opcja a najlepiej jak limit jest 2 konta na IP :). Mój nick w grze będzie Tayzone i najprawdopodobniej będzie warlock/cler a drugi char to pewnie jakiś chinol str :). Prosze o jakieś IP TS'a czy coś w tym rodzaju bo sie nie orientuje jak to działa za moich czasów w silku takie coś nie działało a jak działało to nie korzystałem z tego. Do zobaczenia na szlaku!

Opublikowano

Jutro serwer startuje, a więc będzie jakaś Polska gildia Osiris? Jeżeli tak, to prosiłbym o przedstawienie GameMastera oraz nazwę guild w sprawie kontaktu na serwerze.

@Down

To chyba nie ten temat.

Co do Repose, to nic się nie zmieniło przez te 2 czy 3 tygodnie.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

narazie się naradzamy bo ja chce zrobic guild i kolega wiec musimy sie jakos dogadac

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

TS 91.228.198.115

Kanal [24] praktycznie na samym dole, niestety mnie nie bedzie dzis, chyba ze w nocy po gali.

Podaje poprostu z wyprzedzeniem.

Nick podam po zalozeniu postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...