Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm to dziwne z tym banowaniem botow (afk'erow), dzis kumpel rozmawial z moderatorem ( w grze) powiedzial mu ze mozna botowac 24/7 ...

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie wyczytałem ze na Zeusie bardziej interesują ich GB niż normalni gracze obtujący. Więc jest git :) ( to oczywiście tyczy tylko Zeus'a, Apollo i Heaven maja inny regulamin dotyczący botowania).

Opublikowano

Ten jeden wielki elder to juz niszczy ten serwer tak samo ja te turasy

-zakazali bocić euro 8/8 a chinole mogą 24/7 + moga byc afk załosne to jest teraz musze sie pilnowac by bana nie dostać

-zmiejszyli jeszcze bardziej sox drop bo turasy sie poplakaly ze mi dropimy a oni nie.

ciekawe co jeszcze wymysli powoli niszczą ten serwer.

Opublikowano

@izzy

Niszczą bo zakazali Ci bocić oraz nie bedziesz miał sox dropów co minute ? haha dobre to sobie. Co do botowania dla euro to bardzo dobrze, bo chinczycy nie maja gdzie expic (nie ma spotow dobrych) a zbytnio euro pt nie chca brac chinczykow do pt z tego wzgledu ze mniej expa leci. Wiec jak dla mnie wszystko ok i nie niszcza serwera.

@edit

Nie wiem gdzie ty to wyczytales ze euro chary nie moga botować w party: http://goplaynetworks.com/forum/showthread.php?1975-How-can-you-BOT-on-Heaven-Apollo-!&highlight=heaven

Opublikowano

@izzy

Niszczą bo zakazali Ci bocić oraz nie bedziesz miał sox dropów co minute ? haha dobre to sobie. Co do botowania dla euro to bardzo dobrze, bo chinczycy nie maja gdzie expic (nie ma spotow dobrych) a zbytnio euro pt nie chca brac chinczykow do pt z tego wzgledu ze mniej expa leci. Wiec jak dla mnie wszystko ok i nie niszcza serwera.

@edit

Nie wiem gdzie ty to wyczytales ze euro chary nie moga botować w party: http://goplaynetwork...ighlight=heaven

oszem nie mozna miec 8/8 full pt euro bo gm moze to uznac za goldparty i zbanuje cale pt pisal to nawet w grze.

A sądzisz ze chce mi sie wciskać guziki caly czas? jak ktos sobie farmi sp i gm to wezmie za "goldparty" papa leci ban juz pare banow polecialo.

Po to jest euro by expilo w pt a chinole solo.

Opublikowano

@up

To nazywa sie Light Botting, botowanie dozwolone ale musisz siedziec przy bocie, jezeli gm do Ciebie cos napisze musisz odpisac jak nie - Ban. Wiem bo mialem na Heaven bana za to ze botowalem i bylem afk...

Opublikowano

Tak ale nie oszukujmy sie jest to troche chamskie ze chinole mogą 24/7 bocic na afk

Ja np nie zostawiem bota na noc ale jak np pojde do sklepu czy cos zjesc to afcze jakies 20 min i np w tym momencie gm pisze pm i ban;/

wszystko jest możliwe a jeszcze inni gracze specjalnie wołają gm'a bo np spot jest zajety.

Ale coż trzeba jakos to przeboleć

Opublikowano

Czy ja wiem czy takie chamskie, eu pt ma wiecej dropow w ciagu godziny niz taki chinczyk expiacy solo ... Wiec jak dla mnie zrobili to fair.

Opublikowano

Tak to jest akurat prawda ale europejczyk nie poexpi sobie solo na lajcie.

A takiego chinola puszcze i moge jechac na wakacje.

Jak pisalem wyżej euro jest do pt a chinole solo.

Opublikowano

No nie wiem czy na tym serwie "puscisz chinola i pojedziesz na wakacje" ciezko jest o spota solo, jest pelno eu party w rm jak i w jg cavi'e. Wiec raczej latwiej i tak jest expic eu charem z tego wzgledu ze posiada blessa i te inne duperele. No ale skonczmy ten temat bo bedzie to ciagnac godzinami.

Gildiia ChemicalCrew Rekrutuje aktywnych graczy, jest to gildiia z Esro 4. Obecnie posiadam jeszcze 1 dzien kary dokladnie do jutra 18-19 :) Piszcie do mnie po wiecej info nick w grze : Loud3r_ (Louder z esro4)

Opublikowano

Znaczy dobrze nie wiem ale jest strasznie drogo bo jakis przelicznik dziwny maja ze podzielic przez 5 czy jakos tak

Opublikowano

wiec tak silki sa drogie i to bardzo ale gm pisal cos o zmianie ceny wiec nie wiem ... jak narazie sms kosztuje 16 zl za 160 silkow co dzielimy przez 5 ( taki system ich) i daje nam to 32 silki , lecz turki sprzedaja tanio itemy z IM globali jest od zarabania to samo reversow graba mozna dostac za 450-500m a premke 1b wiec ceny nie sa kosmiczne

Edge-1.png
Opublikowano

pod względem ekonomii akurat ten serwer dobrze stoi, ceny nie są jakieś wyjątkowo zaporowe:) . Co do EU party - jak najbardziej powinni banować gold farmy.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na server Zeus.Ekonomia na serverze jest póki co dobra, bardzo dużo EU party.Drop Sunów został zmniejszony więc mam nadzieję że będzię się bardzo miło grać.

Opublikowano

Mam taki problem. Otóż gdy wyszedłem z gry, a następnie po 3h chciałem się zalogować wychodzi mi taki błąd:

can't create file transfer manager!

Maybe pack file currupted or someone is already accesing it now... try a few minutes late

Jakieś pomysły?

EDIT:

Problem rozwiązany.

Opublikowano

z wielka checia zagram na zeusie ;] licze tylko ze nie bedzie problemu wbic jak ktos pisal 2000/2000 sloty :(

W grze: Mike lub mike2006 ;] ... zalezy czy Mike bedzie wolny ;p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Od 3 dni siedze na 98 lvl'u, nie ma spotow do expienia, pt china nie ma sensu 5/6% na godzine i praktycznie 0 dropow ... po prostu masakra !

Opublikowano

z wielka checia zagram na zeusie ;] licze tylko ze nie bedzie problemu wbic jak ktos pisal 2000/2000 sloty :(

W grze: Mike lub mike2006 ;] ... zalezy czy Mike bedzie wolny ;p

Czasem w godzinach szczytu sa problemy :D ale ja juz mam sposob na wbicie za pierwszym razem ^^

Co sie stało z serverm Heaven? forum padło a client nieodpala sie;/

Nic nie upadlo, forum normalnie dziala a server chwilowo jest wylaczony.

Od 3 dni siedze na 98 lvl'u, nie ma spotow do expienia, pt china nie ma sensu 5/6% na godzine i praktycznie 0 dropow ... po prostu masakra !

Moze dlatego ze to nie server na 1 dzien...

Opublikowano

Moze dlatego ze to nie server na 1 dzien...

Starałem się zrozumieć twoją odpowiedz na mój poprzedni post ale niestety ... nie udało się, mógłbyś jakoś to rozwinąć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...