Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polska gildia _DominatioN_ szuka aktywnych polaków do guild na serverze Zeus, przyjemna atmosfera, sporo ludzi, gildiowe pt, taxi, pvp. ZAPRASZAM. Po więcej info pisać na GG:5409059 lub w grze nick Morfier

Opublikowano

W nocy czasu polskiego (2:40). Serwer został powiększony o kolejne 1000 slotów. Raczej już nie będą go powiększać, jak narazie capacity utrzymuje się od 1500-1700, wiec spokojnie można wbijać. Dało się wbijać jak było 1000/1000, wiec i teraz też z łatwością wejdzicie, gdzie macie 300 slotów + free :) .

Opublikowano

Siemanko.Wie ktoś co się dzieje z serwerem teraz ?

Na stronę można się zalogować a na serwer pisze że złe passy :P co jest ?

Opublikowano

Kominikat z Play Sro :

Dear players, because of recent amount of hacks we strongly encourage you to keep your accounts secret and secured. Despite recent rumours, no database was leaked since 12 June. We strongly advise you to re-check your accounts and change your passwords and emails to avoid future problems. Thank you.

Widać hakerzy i DDosowcy nie próznuja...

Opublikowano

Widziałem, że media.pk2 jest nowe? Ale nie wiem w jakim celu. Jeżeli jakieś błędy wystąpiły, ale związane też z zalogowaniem się do gry?

EDIT: Zmieniłem hasło i normalnie mogę zalogować się do gry. Albo to pomogło, albo w tym czasie coś naprawili.

Opublikowano

Pewnie dużo osób chce się na nich odbić, więc nie ma się co dziwić . Moim zdaniem poradzą sobie z tym i serwer normalnie będzie stał .

Opublikowano

Bez zmiany hasła nie da się wbić na serwer czy poprostu w ramach ostrożności proponują zmienić hasło ?

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na Zeus'a :) Gildia international ChemicalCrew (ta sama gildia z esro4) rekrututuje graczy, na chwile obecna nie jestem w niej (kara za wyjscie z poprzedniej). Ale smialo mozecie pisac do kazdego napotkanego czlonka oraz do mnie pod nickiem : Loud3r_ (Louder z esro4) Pozdrawiam wszystkich :D

Opublikowano

Gra ktoś na tym hexp serwerze HEAVEN ?

sorry pomylilem serwery dlatego tresć usunolem.

xxx

Opublikowano

Co do serwera Apollo to nie opłaca się już grać.

ludzie już mają Sosy,Suny +10 i ciężko jest się wybić...

random.jpg

Opublikowano

rozmawiałem z supportem i powiedzieli że postarają o 3000 slotow i banowanie botterow(afk)

Fornication Under Consent of the King =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...