Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale 1 osoba podająca się od was "Znaleziątko", wlazła oferując pomoc, na serwer którego jestem ownerem.
Po krótkim przepytaniu uznano iż się nadaje, początkowo było ok po czym zaczęła się rządzić, krytykować, odmówiła pomocy, a gdy zebrała ochrzan od mojej HeadAdminki zaczęła rozwalić nam budowlę.
Więc lepiej dobierajcie sobie ludzi lub uważajcie kto się za was podaje/podszywa i robi wam przy tym antyreklamę ;)

godnew.jpg
  • Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ktoś (członek ekipy lub ktoś podszywający się pod niego) wszedł na ich serwer, powyklinał adminów po czym na hackach zniszczył budowle zbudowane przez w.w.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Byłeś blisko, miała "kidmoda" (szukaliśmy osoby do administracji) a początkowo było to ogarnięte i nie robiło problemów, więc uznano że na "próbe" może być. Na szczęście zanim go dostała zrobiliśmy backupa, więc udało nam się to odratować.
Ale sam fakt że ktoś robi wam antyreklamy ^^. i kto wie czy potem to nie wbije na inny serwer i nie zrobi tego samego znowu przyciemniając wasz serwer.
+podało nam to linka do was, więc stwierdziłem że warto zawiadomić kogo sobie dobieracie lub kto się podszywa.

godnew.jpg
Opublikowano

Co tam nick jak z minecraftsp może być każdym. Lepiej niech poda IP tej osoby to będzie łatwiej znaleźć tą osobe i porozmawiać z nią :]

Opublikowano

No i znowu rozmawiamy kompletnie po za tematem,

w.w nie podał żadnego dowodu, więc możliwe że to troll nabijający posty....

@Pitbull

Wiemy już o co ci chodzi z tymi po za tematami :c

Przepraszam :c

A co do konkursu...

Powodzenia wszystkim! :c

Niedługo koniec jak mniemam

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Otóż co do konkursu to nie mam dla was zbyt miłych informacji. Otóż sam konkurs jest organizowany za zgodą pukawki, gdyż konta ViP to są praktycznie podarowane wam pieniądze, gdyż pół roczne konto jest równowarte ok. 70/80zł. Łącznie wszystkie konta Vip mają wartość (nie licząc dożywotniego) ~500zł (tak trochę na oko liczone rzecz jasna) niestety do konkursu zgłosiło się jedynie 5 osób i jeżeli do końca miesiąca liczba osób nie wzrośnie do 12/3 będę zmuszony przerwać konkurs. Oczywiście Ci co są już w konkursie otrzymają nagrody pocieszenia. Cóż... inaczej tego się nie da zrobić.

Co do samego incydentu to wystosowałem odpowiednią wiadomość do Savant'a

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pitbull pytanie to są jakieś zapisy na to? Bo ja chce brać udział, ale nie nadeśle teraz tych tematów do zadań tylko myślałem by wysłać już wszystko pod konieć konkursu...

Opublikowano

eee.. 2 dni 0 postów obudźcie się ludzie

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Chyba tobie @up... My poprostu grzecznie czekamy.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@2up

Dokładnie tak jak powiedział @up

Przez Spam PitBull i Darecki zamykają temat, może jak się uspokoimy to nie zamkną :c

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Hahah, wiedziałem, że nastanie cisza :D

Btw mam pytanie odnośnie środków transportu.

Czy wszędzie będą to latające statki? Bo chodzi o to, że chcę taki umiejscowić w mojej wiosce, ale nie wiem czy będzie to dotyczyło wszystkich lokacji.

Temat ten na pewno był poruszany tylko nie pamiętam już przez tą długą nieobecność :/

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Pitbull zaraz 150 strona może dodasz jakieś nowe screeny czy cokolwiek z serwera?

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Pytanie (jeśli było, to sorry):

Zauważyłem, że strona serwera jest w języku angielskim i ma to być serwer międzynarodowy. Zastanawia mnie więc, czy będzie tylko język angielski, czy będą też inne języki, w tym polski?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...