Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem, że nie mogę włączyć clienta, tak jakby stał się płatny i dopiero po zapłaceniu można było z niego korzystać... Pobrałem wszystkie pliki z tematu tutorial i gdy włączam to nic się nie dzieje... Nie ma jak włączyć clienta...

Ktoś może pomóc?

Pozdrawiam

Opublikowano

hmm to ja mam taki problem ze jak bot dojedzie na spota i chce użyć recovery division to zmienia bron jak poje.. i nie wlaczy tego... nieraz dc przez to dostanie. Mam ustawione 1st i 2 st może to wina wersji bota? nic może dziś będzie nowa to zobaczymy:p

Opublikowano

zaznaczam:

Redirect Gateway Server [v] 127.0.0.1 16000

Redirect Agent Server [v] 127.0.0.1 16000

I wyskakuje mi :

ServerSignatureError 01 idzie dalej .....

i wyskakuje :

You have been disconnect from the server.

HELP ! ;'p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Po dluzszej przerwie w silka postanowilem na nowo w niego pograc. Sciagnalem bota i wszystko ladnie smiga. Mam jednak maly problem z pingiem. Nie wiem czym to moze byc spowodowane, ale wynosi on srednio 800ms i mam lekkie opoznienie w silku. Gdy gralem wczesniej nie bylo takich problemow (rok temu). Czy moze to byc spowodowane zmiana systemu z XP na win7? Wynik z speedtest to 14180869.jpg .Jest to dosc irytujace, wiec prosze o pomoc. Byc moze polecicie mi jakis program lub cos podobnego.

Nie, w innych grach typu cs, ROM nie mam zadnych lagow.

Opublikowano

Witam ponownie.

Dalej mam lagi w silku, udało mi się zmniejszyć ping do ~ 450 Ms. Jak na mój gust to dalej sporo. Zastosowałem pewien wpis w rejestrze, co pomogło w połowie.Macie jeszcze jakieś lepsze pomysły? Dodam, ze rok temu jak grałem na XP w siłka zero lago, a jak zmieniłem dysk i zainstalowałem WIN 7, to zaczęły się lagi. W innych grach mam bardzo niski ping.

Opublikowano

Witam.

Mam parę problemów i chciałbym żeby mi ktoś pomógł.

1 - Bot czasem nie dochodzi do storage podczas robienia loopa w const.

2 - Bot czasem zwiesza się w trakcie loopa w okolicach grocery shop w const.

3 - Bot czasem zwiesza sie przy stable w const

4 - Bot co jakiś czas zwiesza się na jakiś czas na spocie i nic nie robi.

Opublikowano

Mam problem odpalenia clienta przez loadera. Kiedy włączam start po chwili jest crash. Proszę o pomoc.

@edit juz dziala ale mam klopot z bufami poniewaz gdy sa ustawione nie bufuje sie i nie wiem jak robic zeby zmienial bron

Daje+ za pomoc

Opublikowano

Witam

Mam problem z clientlessem wbudowanym w ibocie. Przed update wszystko ładnie śmigało. Mogłem odpalić w ten sposób kilka botów bez problemu. Dziś jednak po update mam napisane, w logu bota iż jest to stara wersja clientlessa. Na jedną postać mogłem się zalogować, jednak na drugą w cl już nie. Pamiętam, jak kiedyś wystarczyło edytować jakiś plik i cl już działało. Może mi ktoś powiedzieć jaki to był plik i co tam trzeba było zmienić?

EDIT: papasmerf10, dziękuję za info.

Opublikowano

Mam problem włączam bota potem loader po czym czekam chwile włącza się client po czym próbując się zalogować disconect albo run-time error 5 invalid procedure call or argument próbowałem wyczytanych sposobów umieszczonych tutaj i dalej d.....

Opublikowano

Witam. Prosilbym o tutka jak robic scrypty na questy. Albo poprosilbym o skrypty dotyczace questow Aleksandrii. Bo nigdzie nie moge znalezc. Bardzo bylbym wdzieczny :) Pozdrawiam

P.S. Na forum stworzylem wczesniej juz taki temat. ale ni uzyskalem odpowiedzi. dlatego kieruje moj problem tutaj i licze na odpowiedz.

Opublikowano

sciągłem nowego ale nie ma tam całości plików bota ale tylko sama ikonka startowa po której jak włączam pokazuje się błąd

Opublikowano

sciągłem nowego ale nie ma tam całości plików bota ale tylko sama ikonka startowa po której jak włączam pokazuje się błąd

Sciagnij wersje bez c najpierw a potem ta c przekopiuj do foldera z botem.

Opublikowano

Działa :D Wielkie Dzięki Malwa powiedz mi proszę jeszcze jak zrobić by włączyć 2 konto + bo loaderem włączam do bota i postać co boci a jak bym chciał włączyć noba do farmy to jak to zrobić ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...