Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdź w drugą zakładkę w ibocie, później w zakładkę Inventory. Tam będzie twoja lista itemów, znajdź pierwszą broń i kliknij Set 1st Weap, później znajdź drugą broń i kliknij Set 2nd Weap. Później wejdź w zakładkę ze skillami i dodaj wszystkie buffy w odpowiednie miejsca.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nie wiem co sie stalo z moim ostatnim tematem (napisalem go jakis czas temu i zniknal bez echa) dotyczacym tego czy bot potrafi grajac rogalem lub wizem wylaczyc sobie XE/LC jak bedzie klepal giga?

i czy jesli to nie jest mozliwe czy jest jakis sposob na to; bo jak myslalem o tym, to jesli by bot zmienil bron to automatycznie mu sie ten buff wylaczy i czy nie ustawie zeby buffil sie nim na giga to czy nie wlaczy go do konca klepania giganta.

Opublikowano

Nie da się wyłączyć tego buffa jak klepie giga. Jak zmieni broń to później chyba i tak włączy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nie wiem co sie stalo z moim ostatnim tematem (napisalem go jakis czas temu i zniknal bez echa) dotyczacym tego czy bot potrafi grajac rogalem lub wizem wylaczyc sobie XE/LC jak bedzie klepal giga?

i czy jesli to nie jest mozliwe czy jest jakis sposob na to; bo jak myslalem o tym, to jesli by bot zmienil bron to automatycznie mu sie ten buff wylaczy i czy nie ustawie zeby buffil sie nim na giga to czy nie wlaczy go do konca klepania giganta.

Osobiscie odpowiadalem na ten temat, pilnuj swoich tematów.......

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

to jesli podasz mi linka do tego tematu to przyznam sie do bledu i przeprosze bo poki co to nie mam go nawet w moim profilu jako zaczety nowy temat...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Może ten ostatni bot ze złym portem odpalasz, zapotaj screena ewentualnie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam .

Mój problem polega na tym ,że czy odpalam ibota czy ribota to wyskakuj mi "...requesting user confirmation..." i na tym kończy się wbijanie . Mogę co najwyżej próbować dalej wbić naciskając enter lub kliknąć exit .

CL z ribota też sobie nie radzi, bo wyskakuje mi co jakiś czas"connecting please wait" i tyle ( czy to .dll od nestle czy oryginalny pod rusro 1.017 ) .

Co do tych którzy myślą ,że da się to załatwić prostym "poka ustawienia z loadera" ... Jestem pewien że wszystko mam ustawione według tutorioali ( czy to chodzi o isro czy o rusro ). Wszystkie elementy potrzebne do odpalenia oczywiście mam i reinstalowałem je po kolei . Nic to niestety nie dało .

Z góry dziękuje za pomoc .

Opublikowano

Czy wam tez jak odznaczycie żeby nie atakował party mobów to i tak ich nie atakuje? Poprzednio miałem zaznaczone to po prostu je omijał a teraz zaznaczyłem to on sobie tylko zaznacza party moba i nie podchodzi do niego tylko stoi i odpala imbue w miejscu ciagle. Jakiś BUG czy coś źle robie? Mam również odznaczone żeby nie atakował mobów które atakują innych jakby to miało coś pomóc. Pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki^^ z góry THX.

Ach głupi ja... nei przyjżałem sie... on ma przy skillach oddzielne ustawienia na party/gianty. Mądrze mądrze. Teraz po prostu tam trochę pozmieniałem i powinno być ok. To dla potomnych jakby jeszcze ktoś miał z tym problem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam taki problem ze mi sie w miescie zacina albo przy storage albo przy Drug store, wkurza mnie to bo zostawiam na noc wstaje rano i licze ze troche % do przodu a ten stoj 6 godzin przy sklepie;/

Wie ktos moze czym to jest spowodowane?

Opublikowano

tak mam zawsze aktualna wersje

dzis doszedl nowy problem mianowicie nie chce mi przerzucac broni z subklasy aby sie bufnac (recovery division) i spowrotem przelozyc na warlock roda i expic, bufuje tylko jak ma lock roda i expi a RD mi sie przydaje, jak to rozkminic?

Opublikowano

mam problema opisanego w tym punkcie:

13.Wlacza sie Silkroad i dostajesz big laga , dc ?

Alt+Ctrl+Del > sro_client.exe > prawoklik > ustaw koligację na 1 procesor

robiłem tak jak było napisane, nie było żadnego skutku, a jak spróbowałem użyć teraz skilla, to runtime error 5 mi wyskoczył...

mam win 7 jbc. <_<

Opublikowano

tak mam zawsze aktualna wersje

dzis doszedl nowy problem mianowicie nie chce mi przerzucac broni z subklasy aby sie bufnac (recovery division) i spowrotem przelozyc na warlock roda i expic, bufuje tylko jak ma lock roda i expi a RD mi sie przydaje, jak to rozkminic?

2 zakladka w bocie zaznacz bron do subklassy i kliknij set as 2nd weapon, nastepnie 4 zakladka tam masz buffs wez secondary dodaj buffy sub klasy i zaznacz always on

@up zajrzyj tutaj ps. odpalasz ze zgodnoscia jako admin?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

nie, ale spróbuję i dam edita lub napiszę posta...

@edit

lol?! na Alpsie działało spoko, było wszystko ok, a na titanie (na postaci, na której chciałem bocić) znów to samo... <_<

uruchamiam bota przez admina i edx'a przez admina i nie działa...

na dodatek zamiast port 16000 to co kolejne uruchomienie port zwiększa mi się o 10 - 16000, 16010, 16020 itd. :angry:

ocb?!

Opublikowano

PILNIE PROSZE o pomoc

z rana bot dzialal idealnie jak wrocilem z wykladow to dc bylo a teraz jak chce odpalic gre odpalam edx loader potem bota wpisuje poprawnie IP 16000 cisne Launch w edx i na ibocie wyskakuje mi "Runtime error 5 Invalid procedure call or argument"

O co tu biega? ibota juz z 8 razy wypakowywalem na nowo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...