Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez wam zaczelo wyskakiwac runtime error 13 missing match?

Jeszcze przed 5ma minutami mi ibot elegancko dzialal potem sie klient skraszowal i teraz jak odpalam bota zaladuje mi sie postac wciskam start bot i wyskakuje mi ten error wlasnie co skutkuje tym ze dc mam na postaci

@ problem ktory tutaj opisalem juz rozwiazany

Jednakze chcialem zapytac czy wraz z nowa wersja tez macie problem z botowaniem w nocy? juz od 2 dni w nocy zawsze ok 1 w noc naszego czasu dostaje dc i PC stoi bezczynnie poki wstane

Jest to moze spowodowane przeinstalowaniem silkroada na dysk c? bo wczesniej mialem instalke na innej partycji dysku i tego nie bylo

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnij stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/107029-edxloader-505-29082010r-by-nuclearsun/

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

W ibocie 5 zakładka, nagrywasz skrypta(w Script Settings wchodzisz w zakładkę Record Script, później klikasz Record, nagrywasz skrypta i go zapisujesz) wchodzisz w zakładkę Current Script, klikasz Load New Train Script i wczytujesz skrypta.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Chodzi ci o ibota czy ribota?

W ibocie nie ma clientlessa.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

a ja mam problem taki ze wczoraj caly dzien bot chodzil ok i bylo git :) dzisiaj chce wlaczyc bota i ?? Run time erro 5 :) usuwalem config reinstalowalem wszystko mam aktualna wersje :) ktos pomoze ?

szogi3oy5.gif
Opublikowano

jestem przekonany ze mam ta wersje no ale sciagne i zobacze :) wiesz co najdziwniejsze ? sciagnelem niby nowa wersje i dziala O_O nie rozumiem tego ... ale dziekuje za pomoc oczywiscie daje + :) aha a powiesz mi jeszcze czy da rade zeby bot robil reconecta jezeli dostanie dc ? nie widze nigdzie takiej opcji ..

szogi3oy5.gif
Opublikowano

działa ta opcja bo sam jej używam:p wejdź wbij do gry i wtedy daj w bocie DONATE i juz bedziesz mal ustawiony serv itp tam musisz zaznaczy Auto Relog ,Auto Hide Client

wyżej zaznacz auto start bot ,auto select charakter i wpisz swój nick i tyle:p

Opublikowano

Witam

Od razu zaznaczam, że jestem zielony jeśli chodzi o boty, więc mogę nie kumać niektorych opcji.

Mam problem z podstawami. Wszystko uruchomione elegancko, bez problemów, tylko po wciśnięciu START BOT moj bot nie chce... atakować :/

Ustawilem radius, set area, bot podchodzi do moba, namierza go, ale stoi po tym w miejscu.

Jak zrobić, żeby ruszył tyłek do roboty? :P

Opublikowano

A masz ustawione 1st weapon i skile atakujące jak nie ustaw będzie dobrze :).

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

2xup trzecia zakladka w bocie taining options i tam misc filter i zaznacz walk to mob frist. Jak to nei zadziala to znaczy ze nie masz broni ustawionych wiec: druga zakladka inventory szukasz swojej broni zaznaczasz i set as 1st weapon szukasz broni TYLKO do buffowania i klikasz set as 2nd weapon

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam, otóż nie moge ukryć klienta za pomocą tego przycisku Hide Client. Nie chce robić reloga bo jestem na taxi i możliwe, że później mnie nie wezmą znów do pt. Da się jakoś w Ibocie ustawić żeby chował mi tego clienta, podczas gry.

Opublikowano

Powiedzcie mi o co chodzi z tym popier..lonym botem??!! juz tydzien moj komputer chodzi na marne w nocy bo to albo dc dostanie chwile pozniej jak sie poloze spac albo sie silk scrashuje

Dzis na domiar zlego zamiast dc dostac to sobie bot ch.j wie skad w miescie sam wcisnal STOP BOT 40 min po tym jak polozylem sie do wyra

Czym to jest do cholery spowodowane bo juz nerwow na to nie mam, moze tym ze mam konfiguracje postaci z wersji 1.071? i co nowa wersje to tylko wycinam konfiguracje do nowego folderu z nowa wersja?

Dodam tylko ze za dnia jest wszystko elegancko, nawet sie na moment nie przytnie a DC standardowo w nocy dostaje o tych samych godzinach z przedzialu 01.30-03.00. Wku.wia mnie to zajedwabiscie

TERAZ dodatkowo jak chce wcisnac start bot to automatycznie dostaje DC, bez bota jak zalaczam silka to smiga elegancko a jak bota odpale czy to z loaderem czy bez to i tak po wcisnieciu start bot dostaje dc;/

Opublikowano

To jest darmowy bot wiec nie dziwne ze sa problemy...ja osobiscie ich nie mam...

Nie pasuje to nie uzywaj. Masz aby na pewno ostatnia wersje z ibotforfun.blogspot.com ? Ja tam configa nie musze zmieniac co wersje. Jaki masz system? Odapalasz ze zgodnoscia jako admin? W nocy mozesz meic dlaego dc bo net ci sie rozpina o tych samych godzinach.

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

tak mam ostatnia wersje dzis pobralem jeszcze 1.085 c aby nie kilal event mobow, jednakze zauwazylem blad ze wraca do miasta i pomimo ze nie mam zaznaczone "dont loop" to postac stoi bezczynnie w miescie na respawnie bo nie chce mu sie zaladowac do konca "parsing charakter" dopiero po wcisnieciu stop bot a potem start bot zaladuje mu sie town script i rusza tez tak macie?

Opublikowano

Jak chcesz zeby bot sie wracal to masz miec odznaczone dont loop i zaznaczone jakas(ies) inne opcje. A jak cchesz zeby sie nie wracal to tylko zaznacz dont loop

czytaj ze zrozumieniem kolego, tyle to wiem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...