Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa :D Wielkie Dzięki Malwa powiedz mi proszę jeszcze jak zrobić by włączyć 2 konto + bo loaderem włączam do bota i postać co boci a jak bym chciał włączyć noba do farmy to jak to zrobić ??

hmmm tego to ja juz nie wiem, poszukaj gdzies tutoriala. Byl gdzies na forum :)

Opublikowano

Nie o to mi chodziło ale dzięki myślałem że da się to zrobić w taki sposób by 1x włączyć bota potem następny acount bez bot wtedy miałbym to bardziej stabilne bez mulenia itp jak jest taki sposób to prosiłbym o taką pomoc.Wielkie dzięki papasmerf10 już straciłem nadzieje na samodzielną farme a tak jeszcze jest szansa :D

Opublikowano

Tak srednio czaje o co ci chodzi. Mozesz odpalic cla(czyli sam bot i taki wirtualny client, ale nie mozesz chodzic itp[przydatne do gfow i farmingu])

tu masz tutka jak to zrobic http://www.mpcforum.pl/topic/233567-tut-ib0t-clientless/page__p__1588256__hl__%2Btut+%2Bibot+%2Bclientless__fromsearch__1#entry1588256

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam. Prosilbym o tutka jak robic scrypty na questy. Albo poprosilbym o skrypty dotyczace questow Aleksandrii. Bo nigdzie nie moge znalezc. Bardzo bylbym wdzieczny :) Pozdrawiam

P.S. Na forum stworzylem wczesniej juz taki temat. ale ni uzyskalem odpowiedzi. dlatego kieruje moj problem tutaj i licze na odpowiedz.

Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ustawiam sobie Swojego głównego chara na Taxi i na MC noob chara. Przy tym chce zarabiać więc mam oczywiście pytanie jak ustawić, że gdy mój gracz widzi nowego członka w party to daje mu automatycznie trade i akceptuje na ilość pieniędzy itp...

Opublikowano

@UP

Raczej nie da się czegoś takiego zrobić.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam.

Mam następujący problem, bot po przyjściu na spota wogóle się nei bufuje (sklle cleric: Recovery Division) Bardzo proszę o pomoc w tym temacie. Czekam na Waszą pomoc. :)

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Witam!

Wiec zaczne od tego,ze jestem nowy i jak juz cos bylo to przepraszam, ale niemoge nic znalezc(a co znalazlem to dalo sie naprawic)

wiec po licznych zmaganiach z wlaczeniem Ibota, i loadera jestem w grze i mam mianowicie problemy:

1.kiedy dojde na miejsce gdzie ma expic chodzi tylko po nim ale nie hunci potworow

2.mniejwiecej po 10 minutach wywala mnie z serwera (DC)

3. a jak wezme od kogos gotowe zapisane skrypty to po wyjsciu z miasta atakuje te posagi przed miastem na 140 lvl

Prosze o pomoc!! Z gory dziekuje! (I niechce miec glupich odp jak niechcesz niepomagaj, denerwuje mnie jak ktos sobie tylko chce nabic posty, zasmiecic forum i nadodatek gowno pomudz)!

Pozdrawiam!

Opublikowano
pomudz
to ja ci pomodze ok?

@topic

1. Opisz te zmagania ;) najrposciej odpalaj ibota i klikaj RUN CLIEnt i masz clienta i wszystko smiga :)

2. Zobacz czy tez jak odpalasz za pomoca opcji RUN CLIENT

3. Nie ma prostszej rzeczy od nagrania skyrptu w ibocie...

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Opublikowano

wiec 1 problemem bylo to gdy odpalilem ibota odrazu w miejsci gdzie jest historia co sie dzieje z postacia ii inne, byl problem"Error loading ibot.dll"

dalo sie zrobic, potem byl jakis erro 01, potem jakie error runway czy jakos tak, ale juz wszystko gra i mam poustawione, a co to tego co kolega wyzej napsal pytanie, (bo gram tylko 1 postacia) czy moge bocic bez loadera? czy loader musi byc tez, czy moze jest tylko na multi konta.

Z góry dziekuje

Opublikowano

wiec 1 problemem bylo to gdy odpalilem ibota odrazu w miejsci gdzie jest historia co sie dzieje z postacia ii inne, byl problem"Error loading ibot.dll"

dalo sie zrobic, potem byl jakis erro 01, potem jakie error runway czy jakos tak, ale juz wszystko gra i mam poustawione, a co to tego co kolega wyzej napsal pytanie, (bo gram tylko 1 postacia) czy moge bocic bez loadera? czy loader musi byc tez, czy moze jest tylko na multi konta.

Z góry dziekuje

tak: odpalasz ibota i klikasz RUN CLIENT i masz bez loadera

@up

ustaw hunting area

fallenbow.png

Opublikowano

Mam problem z ibotem gdy właczam ibota na poczatku wyskakuje mi okienko z napisem " Critical error loading main gui form"

Bot niby odpalony ale jak probuje włączyc clienta przez loadera edxLoader to wyskakuje mi dziwne okienko Error z jakimis dziwnymi rabnietymi literko-cyferkami

HELP plz

Opublikowano

Mam problem chce wejść normalnie do Silkroąda bez Clientsa przez loadera, ładuje mi się te okienko i po chwilu You Disconect from the server, mam pytanie nowy patch czy co ?

Opublikowano

dzieki, wszytsko jest , tylko jeszcze jedno jak wychodze z miasta to char bije mi te figury na 140 lvl i pada mi ;/ co zrobic, zeby nie atakowal ich, czy neima sposobu i musze wychodzic wyjsciem gdzie ich neima?;/;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...