Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy da sie zrobic tak zeby ribot atakowal najpierw zwykle moby pt, a dopiero pozniej mocniejsze? np bije pt giganta, a zwykle pt moby bija mnie rowniez i chcialbym zeby bot najpierw je ubil, a dopiero pozniej bil giga.

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jak wczoraj taxowalem kumpla na ongach to najpierw pozabijal normalne moby pt lub nie potem gp bil (nie mialem nic zaznaczone w opcjach ataku)

Opublikowano

Ja jak wczoraj taxowalem kumpla na ongach to najpierw pozabijal normalne moby pt lub nie potem gp bil (nie mialem nic zaznaczone w opcjach ataku)

Ja mam tak samo, jak bije giga i podleci jakiś zwykły mob to najpierw bije zwykłego a później giga.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

To tak samo, najpierw zabija moby o mniejszym hp.

rSRO

29980.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, sciągłem najnowsza wersje ibot, zainstalowałęm wszystkie pakiety potrzebne do działania bota, odpalam Ibot ikonke daje Nie, wyskakuje tabelka "Critical error loading main gui form" a po jakiejs chwili ibot się sam wyłańcza, co jest grane ;/ ?ani nie moge loaderem odpalic tego bo C9 wyskakuje tabelka

Opublikowano

Mam taki problem ;/ ostatnio bot mi wywalil ponad 20kk na jakis shit ;/ zamiast kupic universal phill (large) tak jak mialem ustawione w bocie to kupil te najdrozsze porification czy jakos tak :/ Wiecie moze czemu nie kupuje tego co powinien??:/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A wiec tak mam taki problem mianowicie boce normalnie wszystko łądnie pieknie bot działa bez zarzutu az po 10 min sie wyłacza. I tak w kółko pogoni 10 min i klapa:( Wiecie czym to moze byc spowodowane? Prosze o szybka dpowiedz za kazda dam +

Problem Rozwiązany :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odśwież wszystkie skille i ustaw arene.

rSRO

29980.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zrobie skrypta do DH Cave. Robiąc TP wchodzi w ściany tak jakby chciał wrócić do miasta. Co robić??;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

beztytuugn.jpg

dostaje dc zaraz przy uruchamianiu silka przez bota, przy normalnym odpalaniu clienta nie ma problemu, firewall systemowy wylaczony, tylko kwestia tego ze mam tp, livebox laczy sie przez router, system vista

Opublikowano

Jak ustawiasz loadera?

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Nie zaznaczaj world IP.

Zobacz czy w Redirect Login IP masz dobrze wpisany port.

rSRO

29980.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...