Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem iż gdy sie loguje i juz jestem w grze chodze postacia to dostaje dc i nic nie wyskakuje mi w ibocie jaki to blad i tak jest za kazdym razem

dodam ze wczesniej ibot dzialal bez zarzutu jakis miesiac temu :P

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po chwili jak sie loguje dostaje dc miejsce nie ma znaczenia i tylko dc dostaje na ibocie

patrzylem bez bota normalnie wszystko dziala a z botem dc

z tego co zauważyłem kilka postów niżej ktoś ma taki sam problem jak ja że mu nie dziala ibot na xianie

jak patrzylem na innych servrach to nie dostaje dc

moze wie ktos o co w tym biega?:P

Opublikowano

Witam, mam mały problem z botkiem. Jak wiadomo 26.04 wyszła nowa wersja bota z oznaczeniem v1.1.7 . Mam nietypowy problem, otóż odpaliłem 5 botów i tylko na jednym w others data wyskoczyło mi to: Zdjęcia . Niby nie duży problem, ale jednak nie wiem czemu się tak dzieje. Teoretycznie powinno się to pokazać we wszystkich botach, lecz tylko w jednym to działa. A może było to już we wcześniejszych wersjach, lecz mi nie działało? Pamiętam, że po którymś update pojawiła mi się druga zakładka "Others data", lecz wygladała on tak: Zdjęcia Jakieś sugestie?

Opublikowano

Mam problem client mi w ogole nie chce odpalac, daje Run Client w bocie wyskakuje silkroad guard, laduje sie moze do 40% i tyle.. nic wiecej sie nie dzieje silk sie nie wlacza..Kto wie jak to naprawic? sys win 7 64bit

Opublikowano

to jest nowa funkcja dla stallu chyba cos pisalo na ibotforfun.blogspot.com

Tak, czytałem o tym, lecz nie wiem czemu tylko w jednym bocie mi to działa, a nie w 5. Wrócę do domu, to zainstaluję biblioteczki i może będzie działać.

Shetzki, uruchom przez edxsilkroadloader.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NETERROR jest rozwiązanie takiego problemu......

Chcę się podzielić moim spostrzeżeniem co do problemu net Error jesli komuś taki komunikat wyskakuje w momencie odpalania silka. Mam na to swój sposób ....

1. Instaluję silka (normalnie)

2. kopiuję go na inną partycję

3. w kopii silka wgrywam potrzebne mi programy typu (bot itp.)

4. ustawiam tak żeby wszystkie dodatkowe programy ruszały z kopii silka

Tak ja to od dłuższego czasu robię ale to nie koniec....

jak jest update to tylko robię go na oryginalnym sro potem go kopiuje do folderu z KOPIĄ sro jeśli mi wyskakuje net error w ciągu tygodnia to tylko sprawdzam czy niema update uruchamiając oryginalny sro i kopiuję go ponownie ...

Jest to trochę zajmujące czasu bo kopiowanie zajmuje ok 15min ale zawsze w razie jakiegoś błędu kopiowałem sro i błąd znikał

Opublikowano

witam. ibot dzialal mi poprawnie dopóki nie wylaczylem silka. teraz gdy probuje sie zalogowac, jest napisane od razu Auto Relog Error w ibocie. normalnie tez sie nie moge zalogowac bo jest napisane ze jest inspekcja. po prostu gdy wpisuje passy, to po 15s wyskakuje auto relog error. co zrobić?

Opublikowano

Mam taki problem, gdy wbijam na silka z uruchomionym botem zawsze po 2~ min dostaje dc, przeinstalowalem juz silka i bota 2 razy, lecz zadnych skutkow, mozna cos z tym zrobic ?

Opublikowano

Wie ktoś może jak na tej nowej wersji ustawić aby bot akceptował przyjęcie do party?

mylove.gif

Opublikowano

tez macie w tym bocie tak ze po 5 probach wbijania bot informuje "autologin stopped work"? ja od wczoraj tak mam

3-8 prob i ta informacja i do dzis nie wbilem

Opublikowano

mam pytanie czy da sie w ibocie zapetlic robienie questa (chodzi mi o questy w alex) bo widze ze sa jakies dodatkowe okna do skryptu od questa ale nie wiem gdzie (o ile mozna) dodac zeby postac sama oddawala a potem ponownie brala questa od NPC

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...