Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem musisz wytestowac. Ja mam blad gdy bot wroci do miasta badz padnie i podchodzi do storage dostaje czesto crasha np. na 3 powrotu 1 crash logika ze odrazu dc wiec prosze o pomoc lub rade z gory dzieki

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam przeszukalem kilkanascie stron i poza samymi lamentami ze cos nie dziala nie moglem znalezc odpowiedzi na pewne pytanie otoz czy da sie w bocie ustawic atakowanie tylko 1 rodzaju mobow na spocie gdzie sa 2 rodzaje mobow np na spocie edimu/shakram aby atakowal tylko shakramy?

I jesli tak to prosilbym o wskazowki jak to zrobic bo jakos nie moge znalezc.

Z gory dziekuje za odpowiedz.

Opublikowano

Niestety nie da rady ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam, takie małe pytanko czy iBot posiada funkcję auto reconnect ? Bo kurcze na noc zostawiłem kompa i wszystkie postaćie DC dostali, no i komp chodził bez użytecznie.

Jeśli takowa opcja istenieje, jak się nią posługiwać ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@MaxiKing jest w folderze Ibit Neccessities plik vcredist.exe odpal to i zainstaluj jeszcze raz albo sciagnij od nowa ibota najnowsza wersje

@Jebacturkow jest taka opcja ale ja jeszcze jej nie ogarnelem ;/ sam szukam co i jak

Nowy_Shooter.png

Rekrut
Opublikowano

wszystko zrobilem wg instrukcji, jak odpalam silka, w miejscu wpisywania hasla i loginu mam na wejsciu DC, co zrobic??

hichigovq8.png
Opublikowano

@kax zobacz czy dobrze ustawiles Loadera :)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

tak jest taka opcja ale wydaje mi sie ze ona dziala jedynie w trybie clientless, grajac normalnie z odpalonym clientem niestety nie ma ibot takiej funkcji

Opublikowano

Ibot automatycznie bedzie je podnosil wiec nie masz sie co martwic na zapas ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

co do rusro nie mam pojecia ale ibot dziala musisz szukac dalej

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Teraz gdy się chce zalogować dostaje dc kiedy pojawia się ten obrazek.To samo było wczoraj po 16.

SweetLady.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie

Od 2 tygodni mam nowy komputer z wgranym windows 7 niby najnowsza wersja wgrana

Moj sprzet to tak w przyblizeniu:

AMD PHENOM 2 3.2 GHz (x4)

karta ATI RADEON HD 5700 series (1gb)

pamiec 8 gb ddr3

Otoz od momentu jak zapuscilem bota na tym nowym komputerze silk mi sie regularnie przycina, chwilke pobiegne i przycinka (tak co chwila na okraglo), po czym znow moge biec kawalek i spowrotem to samo.

Problem dotyczy zapuszczonego konta na bocie. Wy

wyglada to tak jakbym mial za malo pamieci w komputerze, jednakze jak wypisalem mam jej w nadmiarze bo az 8 GB.

Co moze byc tego przyczyna? loader? ibot? czy musze odpalac silka w trybie zgodnosci?

W procesach ustawialem juz silka aby smigal na 1 max 2 rdzeniach ale niestety bez skutku.

Czy tez moze to byc problem z firewallem? Czy wina jednak windowsa?

Prosze o pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś czemu ibot atakuje dimension hole (czy jakoś tak), jeżeli mam zaznaczone żeby tego nie ruszał..

Jeszcze jakies 2-3 dni temu tego nie bił ; d Pobrałem najnowszego bota, usunąłem stary config i dalej to samo ; d

Opublikowano

cz da się na ibocie włączając Clientless'a teleportować między miastami? bez skryptu bo te co są w temacie jakoś mi nie działają:

daje teleport(xx,xx) później dealy 5000 czy jakoś tak i jakby nie czyta tego skryptu.

głównie chodzi mi o to JAK się teleportować między miastami na Clientless'ie.

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cz da się na ibocie włączając Clientless'a teleportować między miastami? bez skryptu bo te co są w temacie jakoś mi nie działają:

daje teleport(xx,xx) później dealy 5000 czy jakoś tak i jakby nie czyta tego skryptu.

głównie chodzi mi o to JAK się teleportować między miastami na Clientless'ie.

ktoś zna odpowiedź na moje pytanie??

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

Opublikowano

da sie ale musisz miec JUZ nagranego wczesniej skrypta

mam nagranego skrypta. na jego początku umieszczam xx-xx do teleportowania sie z hotan do sam, daje enter i pisze dealy 5000 i dalej leci skrypt ale właśnie char nie chce sie teleportować (ma golda)

ps. i ta stronka(http://sromap.bplaced.net/sromap_02/) nie działa co pisało że tam mam mieć jakiś KOD czy cuś :P

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...