Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z agbotem, ibot nie widzi mi silka, to znaczy loguje sie na konto, a bot widzi, że serwer zajęty albo nie działa... co mam zrobić

Opublikowano

mam problem z agbotem, ibot nie widzi mi silka

Po 1. coś ci się kolego działy chyba poj*bały

2. Twoja wypowiedź jest bez sensu albo nie umiem czytać ze zrozumieniem?

A tak na temat teraz, jeśli komuś wyskakuje runtime error 13 podczas bicia mobów, tak jak mnie się to przed chwilą zdarzyło:

1. Wejdź w folder ibota\init

2. Znajdź plik *.ini z nazwą chara

3. W tym pliku jest taki "klucz": "[buff_All]", na samym końcu tego klucza, czyli po "Buff_All_ID_2nd_CheckAgain=0" dopisz: "Buff_All_ID_1nd_Delay=2000"

4. Zapisz i uruchom bota ;]

5. Idź sobie spokojnie do dziewczyny lub zajmij się rodziną (opcjonalne)

Btw. Wam też bot świruje coś z buffami (iSRO)? Albo przy załączonym event buffie (np. speed 100% za te serca)?

Opublikowano

Siema mam maly problem z ibotem wlaczam normalnie ibota, loadera, wlacza sie gra i po chwili dostaje DC pomoze ktos ?

Opublikowano

Siema , moze ktos mi powiedziec gdzie moge znaleźć to :

c) WAŻNE: Otoczone wieloma znakami ### IPHS!!! Tam znajduje sięadres IP. Trzeba go wpisać w odpowiednie miejsce w folderze z botem -> folder INIT -> r_iphs

Chodzi mi o te IP gdzie moge to znaleźć ?!

A to jest z tego poradnika Ibota pod sro-r : http://www.mpcforum....__fromsearch__1

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem, gdy postać wraca do miasta to tylko stoi. Nagrałem skrypt, chodzi ale jak padnie/wróci do miasta to stoi w miejscu bez repota ani powrotu na spot.

Ed. Gdy teleportuję się do miasta muszę kliknąć "start bot" żeby działało. "Dont loop" mam ODZNACZONE. Jakaś metoda ?

Spróbuj usunąć wszystkie pliki z ustawieniami twoich postaci i ustaw bota od nowa , jeszcze nie słyszałem żeby nie ruszał Town skrypta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam taki problem że wcześniej przez ostatni miesiąc po ispekcjach wszystko ladnie było, po dzisiejszej się zepsuło i mam taki problem:

beztytuuP_rnrhnsq.PNG

Użyłem Media Patchera i dalej mi to wyskakiwało. Ip zmieniłem w bocie i dalej nie działało. Postanowiłem sciagnąć najnowszą wersje zrobiłem co trzeba i nic. Potrzebuje pomocy.

Opublikowano

Witam, mam taki problem że wcześniej przez ostatni miesiąc po ispekcjach wszystko ladnie było, po dzisiejszej się zepsuło i mam taki problem:

beztytuuP_rnrhnsq.PNG

Użyłem Media Patchera i dalej mi to wyskakiwało. Ip zmieniłem w bocie i dalej nie działało. Postanowiłem sciagnąć najnowszą wersje zrobiłem co trzeba i nic. Potrzebuje pomocy.

Trzeba czekać na nową wersję ta która jest , pochodzi z poprzedniego update . Nic innego nie zrobisz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trzeba czekać na nową wersję ta która jest , pochodzi z poprzedniego update . Nic innego nie zrobisz

Aha ! , a ja myslalem juz ze znow cos zle zrobilem ;p , bo to samo mam xD

• 6 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam nie moge nigdzie znaleść opisu tego błedu..... posiadam obecnie najnowszego ibota z oficjalnej strony... robie wszystko wedlug tego TUTa http://www.youtube.com/watch?v=KPnxG4pvF5U wszystko okej ale podczas uruchamiania media patchera wyskakuję mi taki bład a dokładniej to wtedy gdy naciskam search fo addres moz emi ktos pomóc ?? wklej screen. http://kosarox1.wrzuta.pl/obraz/ac7nyEBYqWv/blad

widze ze cisniecie z odpowiedzia...... maskarycznie wam to idzie forum upada sie znaczy. 0 pomocy?

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...