Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalam ibot.exe i wszystko ładnie daje loadera i i launch pokazuje sie game guard na dole dochodzi do ok.10% po czym znika a silk sie nie odpala... tak juz dobre 20 minut czekam ...

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odnośnie : 13.Wlacza sie Silkroad i dostajesz big laga , dc ?

ja mam tylko 1 procesor (1 rdzen) i mam tego laga... to co mam zrobic ??!! plz help ;d

Opublikowano

witam mam pewien problem który jest bardzo denerwujacy mam wszystko zainstalowane

wlaczam ribota przez loadera wszystko pieknie ladnie expi tak ok 1 godz silk sie wyłącza i wyskakuje komunikat

1651564_moj-bugg.jpg

proszę o pomoc bo nie wiem jak zrobić żeby więcej się mi to nie pokazywało

Opublikowano

Witam

Mój problem z iBot polega na tym, ze gdy bot teleportuje sie do miasta ze spota stoi w miejscu spownu i sie nie rusza. Po wcisnieciu start bot znowu zaczyna kupowac i idzie na spota, po kolejnym tp znowu trzeba wciskac start bo inaczej bot sie nie ruszy ze spownu. Jak rozwiązac ten problem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otoz bot ladnie mi wczytuje postac oprocz nicku. Nie zbiera golda i nie robi repotow. Jakies 10min wczesniej wszystko ladnie, pieknie smigalo. Usuwalem go i wypakowywalem spowrotem nic nie dalo ma ktos jeszcze jakies propozycje?

Opublikowano

Mam to samo co Pan wyżej...

Oprócz tego nicku, z nickiem w porządku. Ale nie podnosi żadnych dropów... Nie wiem co jest nie tak, nawet q items nie podnosi, niezależnie od tego co bym ustawił żeby podnosił w ustawieniach...

Opublikowano

dlaczego mi wyskakuje takie cos przy wlaczeniu bota prosze o jak najszybsza odpowiedz

592a1504838ec_post-55347-126989200235_thumb.jpg

Život Je Boj45480272.jpg

Opublikowano

Wyskakuje mi ciągle to Run Time 13 usowam konfiguracje nie mam zadnych questow nie mam jakis masek od rogua zaznaczylem Patch seed i Redirect Login IP i Redirect World IP i to wszystko prubuje ciagle cos naprawiac ale nadal to wyskakuje HELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...