Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uspokój sie ze sprzedales eq +4 to nic wielkiego pobierz to

http://www.speedyshare.com/files/23800133/hack_horse_skill.rar

skana nie dam bo+50mb i wgraj te 4pliki do packa graj girl i odpalaj metka przez modkamera/obejście

eq +4 hahahah jak dla cb rib smierta zelak i ebo +9 to eq +4 to pozdro

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja mam prawie 5 dni i 51 lvl ale za to całe eq +1k hp koziki +9 i zbrojka na 26 +7 +1k pz była by na 42 lvl +8 ale zjarało z +7 na +8 nie używałem is ani allegro zaczynałem od zera xD

Opublikowano

mam 350 defa 7,5 hp i na zaznaczonym spotcie nie daje rady ;p ale znalazłem inny exp tez dobry i daje rade all

paryfek nie mam pojecia jak ty to zrobiłes ale szacun :) narazie mam 36 lev ale dzisiaj ze 40 jak dobrze pojdzie wbije

jak expi em2 to chmurka nie deda spota jak sam expie deda xD huj wie o co kaman

@edit a i pobierzcie nowego easy metina od andrzeja z mh zajebisty ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja mam taki problem, że gdy uruchomie metina z EM2 bez dmg hacka to nie pojawai mi się okna exp bota. A gdy wgram dmg hack to wgl nie widac postaci, nie moge sie ruszyc, kompletnie klapa ;/ Moze mi ktos pomoc? Probowałem zaktualziwoac Em2 to pod sam koniec blad mi wyskakuje ;/

Nie pojawia ci sie okno expota ktore? z wyborem postaci czy ta mapka? Jak mapka to nacisnij przycisk "home" na klawiaturze

A z tym dmghackiem to przeczytaj moj pierwszy post

@edit gdy aktualizuje em2 tez mam blad

Opublikowano

Polecam (jak idziemy na pustynie) kupić rękawicę złodzieja. ja kupiłam i miałam 12 antyków ;)

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

z tym eq ktore tam napisales nie ma szans na caly spot -,- mam 32 lvl chmurka m3 zasadzka na 10 286 defa koziki +8 i nie daje rady ...

pech tak chcial ze wiekszosc daje rade, tylko z 5 osob jakies problemy ma wiecznie

Opublikowano

siema ja mam taki problem zrobiłem ninje na phobosie bo tam mam kasę na eq itp.. gdy ponownie zainstalowałem metina zainstalowałem patcha 4.1 i to 2 co jest podane w 1 poście wkleiłem pc i serwandes deimos phobos sa jakby off.... co mi poradzicie na te problem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fajny poradniczek + leci :]

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

W sumie to poradnik nawet ciekawy xD, ale dlaczego chmurka nie zasadzka? Oczywiście + leci...

ee... bo jak masz chmurkę to bije więcej niż 1 moba na dh??

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

siema ja mam taki problem zrobiłem ninje na phobosie bo tam mam kasę na eq itp.. gdy ponownie zainstalowałem metina zainstalowałem patcha 4.1 i to 2 co jest podane w 1 poście wkleiłem pc i serwandes deimos phobos sa jakby off.... co mi poradzicie na te problem?

Juz dodalem to pierwszego posta

Paryfek jak mozesz oproznij skrzynke bo wiadomosci nie idzie do Ciebie wyslac.

zrobione

Opublikowano

Wymagania

Troche kasy i eq na początek

Ninja dagger z chmurką na m1 (chmurka na dmghacku bije dużo więcej niż inne skille)

DMGhack (pobierz) + EasyMetin2 (niektórym nie działa dmghack na ninjy mężczyźnie, wiec zalecam grać ninją kobietą)

NIE JESTEM TWÓRCĄ DMGHACKA I JEDNOCZEŚNIE NIE ZNAM ODPOWIEDZI NA ŻADNE PYTANIE Z NIM ZWIĄZANE !

JEŻELI CI ZNIKAJĄ POSTACIE CZY INNY PROBLEM TO ŚCIĄGNIJ DMGHACKA Z INNEGO TEMATU BO JA NIC NA TO NIE PORADZĘ, UŚWIADOMCIE TO SOBIE I MI NIE SPAMUJCIE NA PW !

Pytania dotyczące dmghacka będą raportowane, bo to zwyczajny spam

⇩Jeżeli dmghack nie działa to powinno pomóc⇩

Dobra to poradnik dla tych co nie działa DMG Hack to proste instalujemy Metina od nowa
Później instalujemy patch 4.1
A później wgrywamy ten plik

http://hotfile.com/dl/55618715/6cfb84b/Patch.zip.html

A następnie wgrywamy Plik pc do pack włączamy i powinno działać
Jeśli działa nie bądź żyła daj plusa
Zakaz kopiowania i rozpowszechniania bez mojej zgody.

by OzoneSeba

⇩Jeżeli nie działają ci serwery s16, s17, s18 i s19⇩

Ściągnij, rozpakuj i wklej TO do folderu pack.

SKAN

Przejdźmy do sedna

<font size="6">Do 30 lvla expimy kolejno na psach, niedzwiedziach i dzikusach (eq nie ważne)

Po 30 lvlu idziemy na pustynie, na zaznaczony niżej spot z autolurowaniem. W moim przypadku miałem 250 defa i 8k hp.

pustyniaf.jpg

Po wbiciu 42 lvla, ja uzbierałem ok. 100 worków z pajęczą trucizną, 40 ogonów skorpiona, 20 pajęczych sieci, 40 igieł skorpiona, 40 worków z pajeczymi jajami i pare antyków bez rękawicy złodzieja. Reasumując po tym etapie mamy potrzebne ulepszacze do zrobienia kasku na 21 lvl na +9, reszte sellamy i mamy mnóstwo kasy.

Mamy 42lvl i nasze eq mniej wiecej powinno wyglądać tak : Koziki+7/8/9 (malo ważny element), butki/naszyjnik/bransoleta z hp, okrągła tarcza +6/7, kolcza +9, ubranie zabójcy +6/9(osobiście biegałem do ok. 50 ze zbrojką na 26lvl+6, ale +1.5k pż.)

Teraz udajemy sie do v1 i expimy na zaznaczonym spocie, bez opcji auto-lurowania i tak do 50 doskonaląc cały czas eq (można tak nawet do ok. 65lvl)

60232042.jpg

STATY POLECAM WBIJAĆ NAJPIERW 60 DO WITALNOŚCI, A RESZTĘ W ZWINNOŚĆ

<font color="#F5DEB3">

fffffffg.jpg

Mój wynik

przebijtoxd.jpg

A tutaj jak matex96 sobie poradził ;]

POWODZENIA

Jeżeli wam się podoba to się ciesze, a jeżeli nie to chociaż uzasadnij..

Zakaz kopiowania bez mojej zgody.

A moge prosic o kordy [wspolrzedne] na spot na pustyni w ktorym mam rozpoczac prace bota? Z gory dziekuje  ;)

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

A moge prosic o kordy [wspolrzedne] na spot na pustyni w ktorym mam rozpoczac prace bota? Z gory dziekuje  ;)

Dodalem do pierwszego posta (w spoilerze pod mapka)

Opublikowano

Dobra cacy tylko teraz nie widzę postaci a jak wejdę na postać to widzę tylko broń ... co jest?

JEŻELI CI ZNIKAJĄ POSTACIE CZY INNY PROBLEM TO ŚCIĄGNIJ DMGHACKA Z INNEGO TEMATU BO JA NIC NA TO NIE PORADZĘ, UŚWIADOMCIE TO SOBIE I MI NIE SPAMUJCIE NA PW !

Powiedz czego nie zrozumiales, sprobuje ci wytlumaczyc

Opublikowano

Czy jest różnica czy wybierzemy kobietę, czy mężczyznę ?

Niektorym na mezczyznie nie dziala dmghack, ale mi dziala bez zarzutow

Opublikowano

Ja zaraz załącze ss"y i filmik jak wbijam 35 lv i na stronce www.metin2.pl też pokaże ;)

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...