Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh.. czy tez tal macie ze gdy walicie z chumrki a atakuje was np z 15 - 20 mobow to wszystkie potwory sotaja ze skilla? :D jak jestem na zaprzysieznionych i atakuje mnie ich ze 30 ,wale z chmurki i wszystkie padaja ;>

refy RMCF

Opublikowano

Mam pytanie, skoro chmurka powala spota, to czy nie lepiej walić ją mając dobry łuk w ręku? Czy lepsze sztylety?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Na tym spocie ciężko ninja czasami jest, bo tam są zwiadki a na 30 lvl nawet z dmg hackiem ciężko jest rozwalić. Chyba że na easymetin jest jakaś opcja omijania niektórych mobów?

Opublikowano

Mam pytanie, skoro chmurka powala spota, to czy nie lepiej walić ją mając dobry łuk w ręku? Czy lepsze sztylety?

sztylety nieznacznie poprawiaja dmg chmurki, nie wiem jak z lukiem, ale nawet bez broni 1k+ bije, ale lepiej sztylety bo czasem dobic zasadzka trzeba

Opublikowano

Grało się kiedyś daggerem. Leci + :P PS:Jak już wybieracie ninje to nie bierzcie Archera. Nie opłaca się!

//gif w sygnie

Opublikowano

Mam talkie pytanie czy można zrobić tego bez eq na początek ( s16 nie działa na EM a tam miałem konto i sporoo kasy :P) więc zaczynam na grymq i czy sie da to zrobic bez tego eq na początek

.Za odp dam + AlBo _____-----_______ jak wolicie :D

Jeszcze jedno czy brać przywolanie mobkow czy blokowanie ?

Opublikowano

Mam talkie pytanie czy można zrobić tego bez eq na początek ( s16 nie działa na EM a tam miałem konto i sporoo kasy :P) więc zaczynam na grymq i czy sie da to zrobic bez tego eq na początek

.Za odp dam + AlBo _____-----_______ jak wolicie :D

Jeszcze jedno czy brać przywolanie mobkow czy blokowanie ?

asdxc.jpg

Trudne kurwa, bardzo trudne otworzyc spoiler

Masz zaznaczyc przywolanie

ps. jestem paryfek, dostalem bana na miesiac

aadafafa

Opublikowano

Znałem ten sposób bo wbijałem sie w top10 na privach przez tą chmurkę :) Red las cały spocik z chmurki. Na PL nie korzystałem. Nie wiem czy to przypadek bo daggerem zawsze grałem dziewczyną ;D Nie wiedziałem tego, że więcej razy wali niż chłopak. + za estetyczną robotę :)

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

jak expie przez em2 chmurka nie rozwala spota a jak sam expie to rozwala co jest pomozecie?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

moze masz do innego metina em2 zainstalowany a do innego dmghacka

nie czaje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam sprawe do Was,A moze raczej pytanie:

Na ile starczy eq full +6?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

zalezy jakie itemki:)

A ja mam pytanie czy serio 10x ta chmurka wali ?

Full itemki :)

Wszystkie powyzej 18 lvl.

Mam jeszcze kozaki (oziki)+4 :)

EQ:

Ubr czer +4 z 1500 hp

skorzna maska+6 (zmienie na kask ale szukam narazie)

9-ostrzy+6 (kozaki +4 juz sa w bagu )

Srebrna +6(ulepszana od +0 w m1, 2 spalone na +7 :/

Drewniane Kolczyki(daja zrecznosc, szuakm z hp)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

@up...

Jak się ma sposób, który ja osobiście znam to można z chmurki w bossa

lub np. metina zapakować z 15-30 razy :D

Zdradził bym ale boje się dzieci neo chwalących się że kładą metka o 20lv wyższego metka na 2x Chmura

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

@up...

Jak się ma sposób, który ja osobiście znam to można z chmurki w bossa

lub np. metina zapakować z 15-30 razy :D

Zdradził bym ale boje się dzieci neo chwalących się że kładą metka o 20lv wyższego metka na 2x Chmura

mozesz ujawnic swoją chytrą metodę:D Czy to cos typu stary bug wirka ze screenem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...