Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz ujawnic swoją chytrą metodę:D Czy to cos typu stary bug wirka ze screenem?

Mozesz pisac , neosy i tak nie czytaja wszystkich stron :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny pordniczek .

Lap + ; )

Przyda sie ; dddd

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

MOGĘ DODAĆ , ŻE TO EXPIENIE NA PUSTYNI MOŻNA POŁĄCZYĆ Z MEGA ZAROBKIEM ... KUPUJEMY MASKI KOLCZE +5 ( SELLAJĄ Z V2 ) DO 50K Z DROPU Z PUSTYNI MAMY OGONY SKORPIONA NA JEDNĄ MASKE 2 OGONY NA 5 HEŁMÓW OKOŁO 3 ULEPSZA 2 PALI NA S 24 MASKI KOLCZE +5 CHODZĄ 30K A OGONY SKORPIONA 20K (SZT.) CZYLI 70K A MASKA KOLCZA +6 200K CZYLI 3x 200K = 600K A 5x 70K = 350K :) ZA 5 HEŁMÓW JESTEŚMY 250K DO PRZODU JAK Paryfek BĘDZIESZ MÓGŁ DODAJ TO DO 1 POSTA :)

Opublikowano

Tut fajny...;) Ale mam taki problem wale sztyletem ninją(kobieta) w dzikiego psa wlane raz i mnie wywala...Co mam zrobic.? ;/

beznazwy2k.jpg

Opublikowano

A tutaj mój rekord ;D

-----------------------------

beztytuunz.png

Wiem że troche słabo ale jestem dziewczyną ;dddd

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

Działa:D xD w 2 dni zarobilem 200kk i 51 Lvl teraz mam Koziki +9 z kd +3 Zabujce +9 kolczata+9 okregla+7 srebna+9 ebo +8 :) Dzięki Wielkie masz "Plusa"

Hmmm...

Opublikowano

a janie widze postaci i zmiast mojej ninji widać tylko miecz xDD help wynagrodzę

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Szkoda ze nie przypna tego tuta tylko dlatego ze nie pisze "by dawmar", chyba ze przypina sie tylko skopiowane tutki ?

W tym temacie nie padla zadna negatywna odpowiedz na 10k wyswietlen a tamten skopiowany tut od razu byl przypiety gdy wbil z 1k wyswietlen.. brawo mpc

aadafafa

Opublikowano

Działa:D xD w 2 dni zarobilem 200kk i 51 Lvl teraz mam Koziki +9 z kd +3 Zabujce +9 kolczata+9 okregla+7 srebna+9 ebo +8 :) Dzięki Wielkie masz "Plusa"

Gz eq :) A co do tematu to 5* i plusy w każdym poście.

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

Możesz mieć nawet na P, to nie robi różnicy ;] ....

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

A jeszcze pytanie bo mam ninje 42 lvl zaczolem grac przed tym poradnikem i ma mzasadzke i wirujacy na m a trujaca na 7 zaczac od nowa czy nieoplaca mi sie boja niemam nic niemam oprocz eq ;p

Zacznij od nowa.

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

Reinstal metka i zainstaluj innego DMG hacka. Ja zainstalowałem tego w temacie Klaskaj'a i wszystko ładnie śmiga.

ok stary zrobie tak jak mowisz i dam edita narazie łap +

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

a tam ten dmghack z tematu Klaskaja dziala tylko na woju przynajmniej mi) pozdro... nikt mi nie jest w stanie pomóc? gdzie mam tego patcha wkleić.?? tak chaotycznie jest tak opisane ze niektorzy moga nie wiedziec ocb. wynagrodze

Opublikowano

Mam problem z em2 , gdy wrzuce pliki do pack , wlacze metka przez em2 , zaloguje sie , wystartuje to nie pojawia mi sie okno em2 . Prosze o pomoc , z góry dzięki ;D Poleci 5 + sików

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...