Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania

Troche kasy i eq na początek

Ninja dagger z chmurką na m1 (chmurka na dmghacku bije dużo więcej niż inne skille)

DMGhack (pobierz) + EasyMetin2 (niektórym nie działa dmghack na ninjy mężczyźnie, wiec zalecam grać ninją kobietą)

NIE JESTEM TWÓRCĄ DMGHACKA I JEDNOCZEŚNIE NIE ZNAM ODPOWIEDZI NA ŻADNE PYTANIE Z NIM ZWIĄZANE !

JEŻELI CI ZNIKAJĄ POSTACIE CZY INNY PROBLEM TO ŚCIĄGNIJ DMGHACKA Z INNEGO TEMATU BO JA NIC NA TO NIE PORADZĘ, UŚWIADOMCIE TO SOBIE I MI NIE SPAMUJCIE NA PW !

Pytania dotyczące dmghacka będą raportowane, bo to zwyczajny spam

Otwórz spoiler jeżeli masz jakiś problem.

⇩Jeżeli dmghack nie działa to powinno pomóc⇩

Dobra to poradnik dla tych co nie działa DMG Hack to proste instalujemy Metina od nowa
Później instalujemy patch 4.1
A później wgrywamy ten plik

http://hotfile.com/dl/55618715/6cfb84b/Patch.zip.html

A następnie wgrywamy Plik pc do pack włączamy i powinno działać
Jeśli działa nie bądź żyła daj plusa
Zakaz kopiowania i rozpowszechniania bez mojej zgody.

by OzoneSeba

⇩Jeżeli nie działają ci serwery s16, s17, s18 i s19⇩

Ściągnij, rozpakuj i wklej TO do folderu pack.

SKAN

Przejdźmy do sedna

Do 30 lvla expimy kolejno na psach, niedzwiedziach i dzikusach (eq nie ważne)

Po 30 lvlu idziemy na pustynie, na zaznaczony niżej spot z autolurowaniem. W moim przypadku miałem 250 defa i 8k hp.

pustyniaf.jpg

Kordy: 1020;1080

Po wbiciu 42 lvla, ja uzbierałem ok. 100 worków z pajęczą trucizną, 40 ogonów skorpiona, 20 pajęczych sieci, 40 igieł skorpiona, 40 worków z pajeczymi jajami i pare antyków bez rękawicy złodzieja. Reasumując po tym etapie mamy potrzebne ulepszacze do zrobienia kasku na 21 lvl na +9, reszte sellamy i mamy mnóstwo kasy.

Mamy 42lvl i nasze eq mniej wiecej powinno wyglądać tak : Koziki+7/8/9 (malo ważny element), butki/naszyjnik/bransoleta z hp, okrągła tarcza +6/7, kolcza +9, ubranie zabójcy +6/9(osobiście biegałem do ok. 50 ze zbrojką na 26lvl+6, ale +1.5k pż.)

Teraz udajemy sie do v1 i expimy na zaznaczonym spocie, bez opcji auto-lurowania i tak do 50 doskonaląc cały czas eq (można tak nawet do ok. 65lvl)

60232042.jpg

STATY POLECAM WBIJAĆ NAJPIERW 60 DO WITALNOŚCI, A RESZTĘ W ZWINNOŚĆ

fffffffg.jpg

Mój wynik

przebijtoxd.jpg

A tutaj jak matex96 sobie poradził ;]

POWODZENIA

Jeżeli wam się podoba to się ciesze, a jeżeli nie to chociaż uzasadnij..

Zakaz kopiowania bez mojej zgody.

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to poradnik nawet ciekawy xD, ale dlaczego chmurka nie zasadzka? Oczywiście + leci...

Super sposób! Polecam! Sam w 3 dni staram się wbić 55 i po 14h mam 38 z dobrym EQ!

Kto mi minusy daje :( ?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

W sumie to poradnik nawet ciekawy xD, ale dlaczego chmurka nie zasadzka? Oczywiście + leci...

bije wiecej razy, spot na skilla pada

@edit a w v1 jak sam expisz to po 3/4 grupki nawet

Opublikowano

Bo z chmurki na Dmg hacku bijesz ponad 10 razy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

[quote name=Cycu xD' timestamp='1282179464' post='1311827]

Ładny poradnik + się należy

Mogłeś też podać linki do Dmg i bota

sie robi

Opublikowano

Powiem tylko tyle.

Nawet jeżeli nie macie kasy na start to ninja dagger (eq+0+1+2+3) Dziewczyną exp leci jak na privie ;) wyśmienicie.

Szkoda ,że mi zbanowali przed dmg hackiem mojego ninje koziki um 13 eh... Lajtowo by było w v1 .

Poradnik "Git Majonez kur*a"

+ Za poradnik i królika w awatarze. ;D

Opublikowano

Szkoda że S5 jest zamknięty.

@top

Poradnik bardzo ładnie napisany przejrzysty i co najważniejsze napewno się sprawdza ;) W krótkim czasie na pustyni tego spotu już nie będzie bo zrobi się tam niezła grupka botów.Masz u mnie +

Opublikowano

Ciesze sie ze sie wam podoba, w ta noc w v1 botek mi wbil z 50 na 52 i jedna kulke ^_^

@edit

Fajnie by było jakbyś wrzucił download DMG hacka. Oczywiscie leci+

Jest link do tematu, bezposredniego linku nie daje, bo by mnie o kradzieze osadzano i syf by sie zrobil w temacie, zas link do em2 dalem do producenta, bo gdybym dal do tematu andrzeja i po ktorejs aktualizacji by po prostu nie spolszczyl nowej wersji to tez bylby syf, bo em2 nie aktualne :>

Opublikowano

Dobre leci + :D

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...