Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

umnie nie jest źle 19211882863723548458.jpg

ale musze powidziec ze na em2 o dużo wolniej lvl wbija a samemu to w 1h mozna wycisnac duzo bo do 35 na em2 do długo w chuj expi a jak ja sie wziolem to poszło jak z chuja strzelił

@edit a zapomniałem napisac ze zaczynałem od 0 tzn mialem tylko 100k bo kolaga dal ale tylko 100k :P

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Super tutek ja na privie zrobiłem ten sposób (szybszy exp) i w 3h wbiłem 74lvl z przerwami na shopka !!

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Czy moze ktos potwierdzic ze na tym dmg hacku w temacie autora bd dzialac postac ninja kobieta bo na facecie widzialem tylko sztylety i nie moglem sie ruszyc a jesli nie bd dzialac to prosze o jakis link do dzialajacego dmg hack na easy metin2 ;>

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

To zaczyna mnie wkurwiac lura se spota ale chumrka im huja robi dmg działa mam dobre eq i huj wie co robic !!!!!

Wiem ze to nobsko wyglada bo wy se radzicie a mi cos kurwa nie idzie

Chmurka nie rozwala spota !!!! i huj ie co robic selłem eq z woja zeby miec na ta jebana ninje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No no no

To może wypalić

Ale jakoś za chiny nie chce mi się na PLu grać :P

Być może to te EBoty wszedzie :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To zaczyna mnie wkurwiac lura se spota ale chumrka im huja robi dmg działa mam dobre eq i huj wie co robic !!!!!

Wiem ze to nobsko wyglada bo wy se radzicie a mi cos kurwa nie idzie

Chmurka nie rozwala spota !!!! i huj ie co robic selłem eq z woja zeby miec na ta jebana ninje

uspokój sie ze sprzedales eq +4 to nic wielkiego pobierz to

http://www.speedyshare.com/files/23800133/hack_horse_skill.rar

skana nie dam bo+50mb i wgraj te 4pliki do packa graj girl i odpalaj metka przez modkamera/obejście

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Widze że dużo osób ma problem z uciągnięciem spota... Grałem chwile ninją na PL'u i radze robić tak:

od 1lvl'a dajesz cały czas do witalności, aż będziesz miał na czysto ( bez eq ) 70 punktów, a następnie dajecie na max'a w zręczność ;) zróbcie tak, a nie pożałujecie :P

Legenda
Opublikowano

Jak widać mi też nie najgorzej poszło :) :

63480049056178868839.png

Wiem wbiłem tylko 49Lv ale 50H ładnie wyglądało więc musiałem dodać na forum :) A poradnik superowy :)

Opublikowano

Mialem przerwe w metinie 2 meisiace i juz problem.. ehm.. moze mi ktos powiedziec co zrobic jak na PL wgralem dmg hacka dla daggera mezczyzny i mi zniknela psotac.. Co zrobic? Wiem jest jaksi patch xD Ale nei wiem o co kaman xD jesli mozecie to dam ++++ ---- co tam chcecie :D Bardzo was prooosze ; ( Utknalem na 65 lv i juz mi sie nei chce, ale z dmg hackiem.. ;> ZUO! :DD

Opublikowano

usun dmg z pack i wgraj jeszcze raz patcha z 2008 roku i BD git daj + i 5

@Edit

wgraj tez DMG

Jak mam wgrac tego patcha z 2008 roku?xD

Opublikowano

mam problem , bot mi nie wraca na spota gdy mam full eq lub poty mi sie koncza to albo ich nie kupuje i nie sprzedaje eq albo idzie Bóg wie gdzie.. help

Opublikowano

Nie, odpalam normalnie...a to trzeba przez obejście ? :D może być mod Kamera ? :P

Zainstaluj em2 i rownoczesnie zainstaluje ci sie obejscie

Opublikowano

konieczny do tego jest pierscien expa ?? czy wy bijecie bez ?

Nie uzylem zadnego shitu z isu i aktualnie mam 59lvl (bylby nawet 61lvl ale musialo wylogowac mnie w nocy a zapomnialem zaznaczyc zeby automatycznie logowalo)

Opublikowano

tutek super.Ładnie opisany wszystkie szczegóły + poleciał.

Ps.widzicie jaki nooby ostatnio wkroczyły na MPC około 10 osób zostało z minusowanych za nic!!!

Opublikowano

Wbijam na postać a tam ani ninji ani wojki nie widać, co jest ?

Przeczytaj dokladnie caly moj pierwszy post a dokladnie to co w spoilerze (nie wiem czy to pomoze)

@edit i to co nad spoilerem tez, wam wszystko prosto pod nos trzeba podstawiac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...