Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up.

Nie wiem jak ty to zrobiłeś, ale nie widziałem na s13 wolnego spotu z generałami.

A jest ich tam coraz więcej!

Pozatym dropia tam ładnie ulepszacze (na s13 100k sztuka :D) i czasem antyk poleci.

Ja tam wolę pustynię :D

525ffffff.png
  • Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sa to moze dlatego ze ja gram na s23 a tam ci dropnie czasem antyk a na generalkach to leci nietylko jelon ale i fmsy wiec sam sie domysl co jest bardziej oplacalne i flagi dropia jak szalone mi 73 w dzien a 1 po200k unas

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam wsystkich. niepolecam prebywania na pustyni wedlug mnie jest to zbedne gdyz na generałach w m2 jest2-3 razy lepszy exp a dotego dropia flagi (73 w 1 dzien) jelonki czesto fmsy(mi7 w 1 dzien) marmurki poli i inne cenne polecam spot generalkow

To mi znajdz wolny spot na generalach... siedem fmsow w jeden dzien, hahah jakie bajki ;] A z generalow marmury nie leca... chyba na pustyni nie byles ze sadzisz ze lepszy exp na generalach jest, flag nikt nie kupuje bo na chuj to komu, zelaki w v2 dropia +5, a nie widze innego zastosowania tego badziewia

Wiec najpier zobacz co i jak z ta pustynia a pozniej komentuj

Opublikowano

flagi kupuja bo uklepszaja bronie 2 reczne od25-40 sa wymagane2 flagi schodza w tempie 50-60 na dzien po200k (umnie) fmsy dropnelo7 niechcesz niemusisz wiezyc tylko ty natym stracisz marmurki leca z dzikich slug a ich jest tez sporo a tak wogole bylem na pustyni i slaby exp i drop dropnelem antyki ale co z tego jak po1kk a fmsy 3-5kk wiec sam widzisz roznice niewidzisz zastosowania dla tego badziewia wejdz na metin2wiki i poczytaj bo widze kolego ze lekko niedoedukowany jestes

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up najpierw to ty idź do szkoły i ucz się ortografii a nie komentujesz. xD

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

to z tą pustynią jest troche przesadzone mam 34lvl 247deffa 7,5k pż i padam jak suuka^^ chmura sie dlugo laduje i przez ten czas mnie dedaja ;/ ale masz tego +....

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Na pustyni siedziałem od 30 lvl'a :)

Ale, nie tam gdzie wskazał nasz kolega, tylko kawałek dalej (spot bez łuczników :D)

Obecnie mam 47 i jest okey ^^

525ffffff.png
Opublikowano

Ej dobilem 41 mam chmurke na m szybki na 19 i kilka pkt w inne rozdane

276 obrony 280-305 ataku.

Na czym mam expic, w v1 padam jak szmata, przy lurowaniu 1 komnacie.

8k hp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

paryfek jesteś zaje***ty :) Mam dopiero 18 lvl a już wymiatam :) Jak narazie tylko 1h i 18 lvl

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Poradnik Super mam już 41lvl i gram niecałe 2 dni (jest to mój życiowy rekord xD) Ale nie daje sobie jeszcze rady na ppustynie (cały spot :/)\

Ale jest jeden wielki - tego poradnika: Nie można znaleźć na rynku KU Trująca Chmura xD

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ludzie jak wam nie idzie na pustyni to odejdzcie kawałek dalej gdzie nie ma łuczników. I narzekacie że wam nie idzie w v1. PISAŁO żeny nie włączać lurowania w v1

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

@up -,-

ja to samo mówiłem chyba 3 strony temu, ale paryfek mowi że w 30min da się je zanulować, A CO Z POLOWANIAMI?

Opublikowano

co wy z tymi misjami klikniecie ctrl + q i all znikają ja do 61lvl nie wykonałem ani jednej misji al muszę zrobić kilka żeby uriela odblokować

ps

29839753225115765089.jpg

troche dllugo ale jak od 0 to i tak nieźle a eq kozy +9 um 5 lwia tarcza+9 kolcza+9 srebrna+9 buty 2k hp naszyjnik 1.5k hp i 4% na 2 reke ebonki +8 z jakimiś chujowymi bonami i mam 75kk na funkcje +8

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

TuT jest bardzo fajny i dziękuje za niego bo mogłem w krótkim czasie wbić duży LVL tylko problem w tym, że teraz jest ciężko ze znalezieniem czegokolwiek na ninje ;/ funkcji szukam już od 3dni, aby kupić KU szczególnie chmure poluje na nowo otwierane sklepy bo inaczej nie ma szans

Opublikowano

ja juz 51 lvl, a gram kalendarzowo 8 dni : ) (ok, 3 dni non stop ;) )

525ffffff.png
Opublikowano

TuT jest bardzo fajny i dziękuje za niego bo mogłem w krótkim czasie wbić duży LVL tylko problem w tym, że teraz jest ciężko ze znalezieniem czegokolwiek na ninje ;/ funkcji szukam już od 3dni, aby kupić KU szczególnie chmure poluje na nowo otwierane sklepy bo inaczej nie ma szans

U mnie tak samo, ale mam juz 67lvl i dropnalem kamyk z experta ;] i wymienilem kamyka za stal+4, w ogole tego nikt nie ma

A co do chmurki u mnie to samo

aadafafa

Opublikowano

Ja zrobilem ninje wbilem 30lvl i jest:

Klasa Ninja

Czas gry 27h (1d 3h 44min) (POLOWE CZASU SZUKALEM EQ :( )

Level 30

Serwer Monastyr

a surka bez DMG

Klasa Sura

Czas gry 126h (5d 6h 45min)

Level39

Serwer Monastyr

:)

Opublikowano

Ja dziś sie za expa wziąłem w 3h 8lvli wbiłem (z 20 do 28) mam 8kk oswajanie i 2 marmury w eq to co droższe ;] jak narazie dzis 30 bedzie xD jutro zostawie jak do szkoły pójde ;P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...