Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paryfek mam pytanie potem jak wyexpie już ninje na tym dmg hacku to jak go usunac czy cos takiego . zebym tego na pvp nie używał ... po prostu mam od nowa metina zainstalowac czy coś???

Ja mam jednego metka do expa a drugiego do pvp

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o własnie o to mi chodziło . dzięki paryfek .. ladnie śmiga sciągnałem jeszcze pc2 to na facecie dziala ... + dla cb ;) o boże i bym zapomniał jeszcze byś mógł powiedzieć jakim buildem leciałeś .. standard 2zręczność : 1vit , czy najpierw maksowałeś zr. a potem do vita all?

Opublikowano

o własnie o to mi chodziło . dzięki paryfek .. ladnie śmiga sciągnałem jeszcze pc2 to na facecie dziala ... + dla cb ;) o boże i bym zapomniał jeszcze byś mógł powiedzieć jakim buildem leciałeś .. standard 2zręczność : 1vit , czy najpierw maksowałeś zr. a potem do vita all?

Najpierw wszystko w zr ale mialem duzo hp, mozesz isc full wit bo szybko wbijesz 58 lvl (2 x 90)

Opublikowano

mi cos nie idze exp na pustyni musze po 1 grupce brac bo deda eq mam czer mrowe +7 5 katna +7 skorzana +6 buty max pz 1k fms +6 sr 16 bo kozami jeszcze gorzej ;p

doradzcie jak to zrobic mam ogołem 295 defa i 6,7 hp i deda jak biore auto lur pomocy :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mi cos nie idze exp na pustyni musze po 1 grupce brac bo deda eq mam czer mrowe +7 5 katna +7 skorzana +6 buty max pz 1k fms +6 sr 16 bo kozami jeszcze gorzej ;p

doradzcie jak to zrobic mam ogołem 295 defa i 6,7 hp i deda jak biore auto lur pomocy :)

To sciagnij dmg hacka

Opublikowano

To sciagnij dmg hacka

mam dmg ale na facecie bije chumrka 1 lub 2 moby

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

heh... miałem zamiar tak samo expić tylko czasu za wiele nie mam :) łap +

Ja tez czasu nie mam i dlatego tak expie o.O

mam dmg ale na facecie bije chumrka 1 lub 2 moby

Omg wy jakies problemy macie... mi jakos normalnie chodzi

Opublikowano

Ja tez czasu nie mam i dlatego tak expie o.O

Omg wy jakies problemy macie... mi jakos normalnie chodzi

a mozesz mi napisac mniej wiecej jakie eq kupic na 30 lev oprocz zbrojki bo mam lwia mrowke +9 ;p

Opublikowano

a mozesz mi napisac mniej wiecej jakie eq kupic na 30 lev oprocz zbrojki bo mam lwia mrowke +9 ;p

kolcza+9 i jakies koziki +7/8/9, reszta to szkoda kasy (chyba ze nie bedziesz expic wg mojego tuta)

Opublikowano

kolcza+9 i jakies koziki +7/8/9, reszta to szkoda kasy (chyba ze nie bedziesz expic wg mojego tuta)

no własnie chciałem expic wg twojego tuta bo fajny ;p ale mi nie idzie moze zrobie babe i zobacze czy dmg działa jak trzeba xD

a kozy ze sr czy um ?

Opublikowano

no własnie chciałem expic wg twojego tuta bo fajny ;p ale mi nie idzie moze zrobie babe i zobacze czy dmg działa jak trzeba xD

To dopiero tarcze na 41lvl kup/zrob na +7 i zbrojke na 42+6/9 (nie wydawaj za duzo kasy, takie eq starczy)

Dopiero od 61lvla kupuj/rob eq (funkcja i tarcza na 61+9)

@edit a sztylety dopiero smocze noze, reszta to niemal to samo co koziki

Opublikowano

To dopiero tarcze na 41lvl kup/zrob na +7 i zbrojke na 42+6/9 (nie wydawaj za duzo kasy, takie eq starczy)

Dopiero od 61lvla kupuj/rob eq (funkcja i tarcza na 61+9)

dobra thx wydaje mi sie ze ten dmg nie działa jak powinien robie babe i juz sprawdzam zara napisze czy działa

na babce miod malina ;p szkoda tylko czasu na wbicie 32 lev ;(

Opublikowano

Poradnik dobry leci +

Mam 30 lvl 232 defa ale 5,5k pz i nie daje rady na spocie na pustyni :/ co radzilibyście ?

Opublikowano

Poradnik dobry leci +

Mam 30 lvl 232 defa ale 5,5k pz i nie daje rady na spocie na pustyni :/ co radzilibyście ?

Wiecej defa

NIE WIEM JAKIE WY EQ MACIE, ALE LEPIEJ DAWAJCIE FULL WIT NA POCZATKU...

Opublikowano

Mam taki problem z easy metin2 gdy włączam easy normlanie i gdy daje start gry to wyskakuje mi hack shield START SERVICE ERROR(errorcode=202) co z tym zrbic??

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

Opublikowano

ja mam problem . nie dam rady spota uciągnać na pustyni .

mam 271 defa i 31 lv , 6.5k hp .

co mam zmienic ? kupic bojowa +9 zeby defa troche wpadlo?

nie mam jeszcze kolczej +9 ,

ile mniej wiecej defa trzeba na ogarniecie spotu na pustyni

Opublikowano

ja mam problem . nie dam rady spota uciągnać na pustyni .

mam 271 defa i 31 lv , 6.5k hp .

co mam zmienic ? kupic bojowa +9 zeby defa troche wpadlo?

nie mam jeszcze kolczej +9 ,

ile mniej wiecej defa trzeba na ogarniecie spotu na pustyni

macie wszystko w pierwszym poscie

nie wiem co wy zle robicie ;f macie chmure na m1 i dmghacka ?

Opublikowano

A ja wszystko próbuję i co te pliki na dmghack zassam podmienie to coś się rąbie albo mnie wywala albo postaci nie widać i stoi w miejscu....help??

Obrazki,jakieś "dowartościowujące" cytaty,na kij to komu? Ja wole sam napis,który widnieje tu,w dole

Popatrzyłeś sobie? Szczęśliwy? Jeśli to czytałeś,wiedz,że zmarnowałeś kilka sekund/minut z życia ^^ Dziękuję za uwagę

Nick na serwerach: ExTeuS/FilozoF

Objawia się złośliwość i głupota ludzka...piszesz że chcesz +,dają all - ,a jak chcesz - ,dają all +...jak łatwo można na tym zyskać ^^ A że i tak nikt sprawiedliwie plus/minus nie daje,to powiem wam coś...prawda boli! A ja mówię bolesną prawdę,prosze bardzo,nawalajcie oceną jaką chcecie,wali mnie to! ;]

Opublikowano

niby czmu nie lepiej rozwijać postać normalnie czyli jak powinno byc twórcy metina pokazali jak najlepiej rozdawać staty czyli 2x zręcznosc 1x siła nie podważajcie ich decycji xD :P

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...