Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chmurka bije wiecej razy bo jest kiepska a zasadzka walnie 4 razy a itak bedzie wiecej niz z chmurki to bylo po 1 . a po 2 to czym sie chwalisz 47?? :O a i jeszcze jest po 3 . nierealne wbic w 2 dni 50 :O chyba cie powalilo :D

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

chmurka bije wiecej razy bo jest kiepska a zasadzka walnie 4 razy a itak bedzie wiecej niz z chmurki to bylo po 1 . a po 2 to czym sie chwalisz 47?? :O a i jeszcze jest po 3 . nierealne wbic w 2 dni 50 :O chyba cie powalilo :D

Oj i tu się mylisz..

Opublikowano

Poradnik jest dobrze napisany.

Dzięki niemu "expienie" klasą ninja jest dużo łatwiejsze i efektywniejsze.

Bardzo dziękuję autorowi i życzę dalszych sukcesów w pisaniu poradników, z których użytkownicy MPC Forum będą zadowoleni :rolleyes:

Pozdrawiam

A highbrow is a person educated beyond his intelligence...

Pozdrawiam

Opublikowano

W sumie to poradnik nawet ciekawy xD, ale dlaczego chmurka nie zasadzka? Oczywiście + leci...

Super sposób! Polecam! Sam w 3 dni staram się wbić 55 i po 14h mam 38 z dobrym EQ!

Kto mi minusy daje :( ?

Ja

chmureczka ponieważ bije więcej niż jednego moba/gracza

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny poradnik :) Napweno wyprobuje :D +

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Super poradnik + ;]

Mam problem z easy metkiem...

zrobilem all z tuta od Andrzeja i gdy załaczam easy nic sie nie dzieje, nawet jak otwieram go przez administratotra...(instalowalem i odinstalowalem kilka razy i nic)

Prosze o pomoc bedzie +/- co kto woli

PS: wiem ze zly temat sorki...

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

ja jeszcze do tego tutka proponuje dodac zeby od 30-34 nie isc odraqzu na pustynie tylko isc na ezotu bo tam leci czesto eq +pz mi np. w 1h recznego expa spadl ebonitowy naszyjnik +1k pz skorzane kozaki +1k pz i ebonitowe kolczyki +3 i ulepszylem je na +6 i juz mam w chuj dobre eq a i jeszcze kupilem sobie zbroje na 9 z +1k pz i srebrna branze +7 wymienilem za 2 riby ktore lootnolem ;] i teraz mozna spokojnie isc expic na pustynie xD ;] tylko dobije tam 33 zeby moc zalozyc ebonitowe kolczyki i naszyjnik

xddddj.png

Opublikowano

mam pytanie ;p czy dam rade ninja 30 lvl kozy +8 sr 7 kolcza +7 5katna +7 kolce na 1 lv +6 czer. ubranie mrowki +7 bez kd i naszyjnikiem 1k hp? posiadam 253 defa i 4.2k hp :D

jak co prosze o propozycje korekty eq moze wbije kolcza na +8 i butki z 1k hp kupie ;)

Opublikowano

mam pytanie ;p czy dam rade ninja 30 lvl kozy +8 sr 7 kolcza +7 5katna +7 kolce na 1 lv +6 czer. ubranie mrowki +7 bez kd i naszyjnikiem 1k hp? posiadam 253 defa i 4.2k hp :D

jak co prosze o propozycje korekty eq moze wbije kolcza na +8 i butki z 1k hp kupie ;)

NA v2 nie ale ustaw exp bota na dzikusy ( przez noc masz 34/35lvl) albo idz na bo i w godzinke na dmg hacku masz 36lvl lecisz potem na v1 szpony i od 40 na v2.Ja osobiscie polazlem na 45lvl z 7k pz i ogarnialem szpony :D pelerynka>death>i cyk chmurka +16% lvla.A potem sam lurowalem nozami

sygn.png

Opublikowano

Ja na 30 lvl niemoge se poradzić w tym miejscu mam 242 defa koziki +4,Czerwone ubranie +6,Bojąwą+9 i takie tam ... a hp mam 5,5k co musze żmienić eq za mało defa co zrobić ???

Opublikowano

Ja na 30 lvl niemoge se poradzić w tym miejscu mam 242 defa koziki +4,Czerwone ubranie +6,Bojąwą+9 i takie tam ... a hp mam 5,5k co musze żmienić eq za mało defa co zrobić ???

To znajdź sobie mniejszy spot..

bialachmurka.jpg
Opublikowano

ja niechce iśc na Bo. teraz też tam sobie nie radze daje bota tam i tak teraz mam 7,5k hp 315defa (koziki spalił na +8 ) nóż szczęscia +6 (53-59) i tam nei radze sobie znaczy radze tylko ze skillami jak wale ich an skille

np chmurką to idą na skilla (chmurka m3) to co jeszcze zmienic może biore za dużego spotka ?? (radze sobie tylko na tych skorpionach i pająkach i tam mam full hp ale na tych wielkich pająkach nie czemu ?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...