Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expieniee Ninja Dagger Od Zera

paryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra all fajnie działa tylko......... na em2 od andrzejtka wersja 5.1 działa ale gdy skończą się poty nie wraca na expowisko.... a na EM2 z officjala gdy wgrywam dmg i patch bo ten dmg od paryfka mi nie działa to pisze że to jest tylko przeznaczone dla wesji metin2.pl (gdy włączam botka) proszęęęę o pomoc !!!!!! wynagrdzoęęę !!!

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do autora, starczy mi na pustynie jak mam takie eq (czy nie padne o to chodzi):

Czer mrówki +9 kd speeda/defa +3

Kozy +9 bez kd sr.16%

5 katna +7

Kolcza +7

Buty+1k hp

Ebony +8

Naszyjnik +1k hp

branza +1k hp

Razem mam 8.5khp 306 defa i z chmurki na m1 (omg 2 raz nie wbilo na m2 xD) bije po 700*6-9 ;p?

Opublikowano

up

nie jestem autorem tego tutka ale mogę ci powiedzieć że dasz rade ja próbowałem wcześniej bez dobrego eq (bez bonow do pz, 200 coś defa) nie szło mi gdy dorobiłem eq od razu szybko się expiło a eq miałem podobne do twojego więc śmiało dasz rade ^^

PS.

na 40 lvlu już w v1 ogarniałem po 2-3 grupki

Opublikowano
Tak napewno daj ss to uwierze )

Nie dam Ci ss, poprostu gdzies kolo godziny 22 ide na s24 w m1 patrze koles wali niedziwiedzie z pięści i wiecie one tak jakby znikaly i sie pojawialy(nie wiem jak to wytlumaczyc, poprostu tak jak walisz moby na 1 hit)

Nie musicie Wierzyc, mnie to jednym słowem je*** poprostu mowie co widzialem <_<

Opublikowano

Siema

Dopiero zaczynam bawić się z EasyMetin2 i DMG hackiem. Pobrałem tego dmg hacka, co mam z nim zrobić? Za podpowiedź + albo - (co kto woli) i 5.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Chwila. Pobrałem plik co dał w temacie. Jest to 1 plik o formacie .htm Dodatkowo muszę pobrać PC i PC2?

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Tak, musisz pobrać pliki PC dla woja i sury i PC2 dla szamana i ninji tu masz link do tematu z DMGhackiem

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/page__p__1162362__fromsearch__1#entry1162362

Zainstaluj jeszcze patcha 4.2

http://www.mpcforum.pl/topic/205573-updatedl-patch-42-dla-metin2/

Opublikowano

SUPER TUT ale mam pytanko po ile sellac te itemki z pustyni i jak zrobic dobre eq bo cos malo kasy leci<>

Ale ++ jest

ODPOWIE KTOS ??????????????? ^^

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...