Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generalnie gra się fajnie, ale brakuje mi (póki co, po kilku h gry):

- szybkiej zmiany chanelu,

- sklepów offline(to jest bardzo wygodne, coraz bardziej uważane za standard),

- prywatnego dt(niekoniecznie, ale widziałem, że ludzie też tego chcą więc dopiszę)

- wyboru czcionki (mała czy duża) - dla mnie na przykład przy tej dużej nie da się grać

denerwuje mnie jak do broni ze śr/um wchodzą minusowe średnie i umki... tak już być nie powinno ;)

jak coś jeszcze znajde to dopisze ;)

Zmiana ch jest ._.

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi dzienniczku, mamy 2016 rok, a niektórzy twórcy serwerów dalej nie rozumieją, że na privach powinno się dać robić dungeony typu "katakumby" solo...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Drogi dzienniczku, mamy 2016 rok, a niektórzy twórcy serwerów dalej nie rozumieją, że na privach powinno się dać robić dungeony typu "katakumby" solo...

Było już o tym pisane od dawien dawna, ale oni są tak uparci i postanowili, że dungeony na Avantador nie będą z możliwość robienia ich solowo.

Cóż, ich strata. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ja siedlisko odrodzonego wodza zrobiłem solo. Co prawda trwało to około 40minut i nie ubiłem końcowego bossa zabrakło marmura.

Spoty na tym dungu są porozrzucane na całej mapie po jednej grupce i lataj ubijaj takie całe wieki ;P

Opublikowano

Ja siedlisko odrodzonego wodza zrobiłem solo. Co prawda trwało to około 40minut i nie ubiłem końcowego bossa zabrakło marmura.

Spoty na tym dungu są porozrzucane na całej mapie po jednej grupce i lataj ubijaj takie całe wieki ;P

Nie jest zbytnio udany ten dungeon, dlatego omijam go szerokim łukiem :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ja Helerem Szamanem robie Solo Katakumby o.O

Oczywiscie zajmuje to dluzej ale robie Solo ;x 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ja Helerem Szamanem robie Solo Katakumby o.O

Oczywiscie zajmuje to dluzej ale robie Solo ;x 

Nie da się wejść na drugie piętro bez grupy  :yay:  Nie wiem jak pozostałe raidy ale ten na elit. 9 ogonów i odrodzonego wodza są zrobione jak robota Pana Wiesia : na odp...  :v

Zamiast tego mogli zrobić standardowe przepustki na prywatne dt i ww. Kocham ww. Oddajcie ww. Oddajcie Lwów  T_T

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Nie da się wejść na drugie piętro bez grupy  :yay:  Nie wiem jak pozostałe raidy ale ten na elit. 9 ogonów i odrodzonego wodza są zrobione jak robota Pana Wiesia : na odp...  :v

Zamiast tego mogli zrobić standardowe przepustki na prywatne dt i ww. Kocham ww. Oddajcie ww. Oddajcie Lwów  T_T

Jak nie jak wszedlem.. OOoo to buga znalalem o prosze hah <3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak nie jak wszedlem.. OOoo to buga znalalem o prosze hah <3

Wystarczy mieć pt - druga postać moze być wylogowana, ważne żeby "wisiało" pt w lewym górnym rogu ekranu. 

Takie dungi w pt mogą być jak najbardziej. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer - co moge powiedzieć po tych dwóch - trzech w sumie dniach grania... 

Serwer jest rewelacyjny. Gra się naprawdę świetnie, a sama gra, co rzadko się zdarza od długiego czasu bawi, i sprawia przyjemność. Graczy jest naprawdę dużo, widziałęm ze odpaliła też reklama, i przybywa ich coraz więcej - o spotach / bossach można pomarzyć bez walki o nie momentami. 

Jedynie do czego mogę się lekko dojebać - drop momentami, czasami z dungów , czy choćby na spotach jest nieadekwatny do wysiłku jaki trzeba włożyć w przykładowo zrobienie tego dunga. Niektóre są naprawdę czasochłonne, a po jego zakończeniu , jak widzi się klika perełek.. :) Czasami czuć zawód , i myśli się - nie opłaca się męczyć... Ale można przywyknąć. Z czasem potrafi to cieszyć. 

Ilość ulepszaczy jaka jest potrzebna , a fakt iż dropią z mobów na spotach - i często trzeba kilka godzin poświęcić na ich zebranie - nie jest może jakiś problemem, bo później jest satysfakcja że ulepszyło, czy zrobiło się itemek, ale szansa na drop tych ulep z mobów mogła by być troszkę większa. 

Do tego ponoć nadchodzące sklepy offline i kilka innych rzeczy , o czym admini mówili na forum - jeszcze bardziej napawa optymizmem. Kwestia dropu - to mogło by być poprawione lekko, przynajmniej w kwestii ulepszaczy - o czym już na forum próbowałem pisać. 

Ogólnie - serwer polecam z czystym sumieniem. Ale ktoś kto jest leniem, ma problemy w domu, i myśli że tu dostanie wszystko na tacy - niech lepiej omija go szerokim łukiem.

Serwer do trudnych nie należy. Jest to Medium , z elementami easy - ale gra sprawia ogromną przyjemność i nie czuć tej trudności kiedy już zacznie się grać. Gra wymaga trochę czasu, i przyłożenia się do niej jeśli chce się mieć eq i to w miarę dobre - ale jak już wyżej napisałem - ten wysiłek za każdym razem zwraca się w postaci satysfakcji z fajnych itemów czy często rewelacyjnych dropów - jak pety , itemy których niedostanie się nigdzie indziej ( IS itp ), i które są najlepsze na serwerze. Ale jak mówię - wymaga to trochę wysiłku i cierpliwości. 

I jeszcze jedno - epickie walki o metka w DT - świetne :D Mimo ze wielu narzeka iż DT nie jest prywatne to uważam iż nie ma takiej potrzeby :D

I jeszcze jedno - ktoś kto próbuje grać na hacksach - jest banowany bez gadania. I widać ze GMowie siedzą całymi dniami żeby tego pilnować i czyścić serwer z takich niedorozwojów, którzy tylko uprzykrzają ludziom grę. 

Ostatni raz tak dobrze grało mi się u @Endymion ( jak napisze nazwe serwera ktoś to zreportuje..) mimo ze jego serwer jest bardziej wymagający i trudniejszy... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

widzialem ze na bron do expa (90 lvl) ulepszacze sa przesadzone ;/ 
na +7 (3x orkowa maczuga + tam perla, proszek i cos jeszcze) udalo mi sie od 85-95 dropnac 2 maczugi (bijac w wiekszosci na rekawicy te moby) 
na +8 (3x legendarny pamietnik) 000 tyle udalo mi sie zdobyc na rekawicy oczywiscie ;/ (zostalem tym zmuszony ulepszac w dt i spalilem ;/)
na +9 nie wiem ale pewnie tez jakies **** 

drop run do przetwarzania szmelcu to jest porazka ;/ od poczatku gry udalo mi sie zdobyc 2 runy na PD'ka  (bijac metki dropem)

system wedkarstwa jest niedopracowany ;/ lowilem ryby mialem jako 3 rybe karasia, ktory okazal sie byc 21,37kg bestia ..
kolejnymi rybami byly sumy, karpie, teczowe pstragi, wegorze.....(mialem ich 3x eq) i zadna z tych ryb nie byla ciezsza ?
aktualnie w rankingu wedkarstwa nawet mnie nie ma a dalej mam wiekszosc ryb ;/
te ryby powinny miec w opisie napisane ile kg maja ;/

na 1 odslonie wydawalo mi sie ze ten serwer jest bardzo dobry (exp lecial spoko, runy zmianki itd. rowniez) aktualnie zamiast polepszyc serwer .. pogorszyli go ..

Opublikowano

widzialem ze na bron do expa (90 lvl) ulepszacze sa przesadzone ;/ 

na +7 (3x orkowa maczuga + tam perla, proszek i cos jeszcze) udalo mi sie od 85-95 dropnac 2 maczugi (bijac w wiekszosci na rekawicy te moby) 

na +8 (3x legendarny pamietnik) 000 tyle udalo mi sie zdobyc na rekawicy oczywiscie ;/ (zostalem tym zmuszony ulepszac w dt i spalilem ;/)

na +9 nie wiem ale pewnie tez jakies **** 

drop run do przetwarzania szmelcu to jest porazka ;/ od poczatku gry udalo mi sie zdobyc 2 runy na PD'ka  (bijac metki dropem)

system wedkarstwa jest niedopracowany ;/ lowilem ryby mialem jako 3 rybe karasia, ktory okazal sie byc 21,37kg bestia ..

kolejnymi rybami byly sumy, karpie, teczowe pstragi, wegorze.....(mialem ich 3x eq) i zadna z tych ryb nie byla ciezsza ?

aktualnie w rankingu wedkarstwa nawet mnie nie ma a dalej mam wiekszosc ryb ;/

te ryby powinny miec w opisie napisane ile kg maja ;/

na 1 odslonie wydawalo mi sie ze ten serwer jest bardzo dobry (exp lecial spoko, runy zmianki itd. rowniez) aktualnie zamiast polepszyc serwer .. pogorszyli go ..

Ja się nie zgodzę. Łowienie jest przyjemne, z ulepami nie mam żadnego - nawet najmniejszego problemu. Jedynie co - to troche więcej pereł by mogło dropić. Exp i runy lecą nadal świetnie :)

Serwer zdecydowanie świetny, a z reklamą widać coraz więcej graczy :D

2pza0c5.png

Opublikowano

Ja się nie zgodzę. Łowienie jest przyjemne, z ulepami nie mam żadnego - nawet najmniejszego problemu. Jedynie co - to troche więcej pereł by mogło dropić. Exp i runy lecą nadal świetnie :)

Serwer zdecydowanie świetny, a z reklamą widać coraz więcej graczy :D

No łowienie jest super ;p Trzeba obczaić, bo różni się od łowienia na globalu. Ale można wyłowić naprawdę kozackie rzeczy ;) 

CO do pereł - zgadzam się, natomiast ulepy - no tu jest różne ;p Jak ktoś goni za lvl będzie miał problem. Bo trzeba się dłużej zatrzymywac na mapach i trochę jednak dropić na spotach żeby je mieć, ale sam drop / szansa mógłby być nieco zwiększony, bo dropić przez 4 godziny czasami głupie brochy - ma się ich zaledwie 2-5 szt ;p 

7812818616.png

Opublikowano

Można coś kupić za smocze znaki ?

Z tego co wiem to jeszcze nie. Będzie jakieś koło losu cy coś i itemy za ów znaki - mówię co pisali na forum. 

7812818616.png

Opublikowano

Nie polecam serwer ze względu na to że nie jaki [GA]YolneN daje bany wręcz śmieszne mój znajomy był w topce a nie było żadnego konkretnego powodu ( beka )

Ps: za kare Yolnenku

37719128050264606531.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwer ze względu na to że nie jaki [GA]YolneN daje bany wręcz śmieszne mój znajomy był w topce a nie było żadnego konkretnego powodu ( beka )

37719128050264606531.jpg

Nie wiem czy jest się czym chwalić :D  Że rodzice dają ci hajs na hacki bo grać nie umiesz ??

Z tego co wiem, na tym serwie nie ma banó za nic :D Mój znajomy doskonale sie o tym przekonał ;p Zaczął bawić się wh, multi itp - pograł 2 godziny na serwie :) 

Więc wypłacz się dziecko do kiecki , poduszki, misia - bo tylko się ośmieszasz :D 

7812818616.png

Opublikowano

37719128050264606531.jpg

Z tego co widziałem na chacie to dostałeś bana tak szybko, że aż śmiechło pół serwa. A, zamazuje się wszystkie nicki. Z tego co widzę to twoje "ukrywanie" ich wyszło ci tak że nieumiejętnie je zamazałeś ^^ 

2pza0c5.png

Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym chwalić :D  Że rodzice dają ci hajs na hacki bo grać nie umiesz ??

Z tego co wiem, na tym serwie nie ma banó za nic :D Mój znajomy doskonale sie o tym przekonał ;p Zaczął bawić się wh, multi itp - pograł 2 godziny na serwie :) 

Więc wypłacz się dziecko do kiecki , poduszki, misia - bo tylko się ośmieszasz :D

nie chce nic mówić ale połowa społeczeństwa metin2 a nwet większość gra na nielegalnych oprogramowaniach ale ban za to ze nie miałeś przedrostka szept to jest dopiero smieszki :D

Opublikowano

nie chce nic mówić ale połowa społeczeństwa metin2 a nwet większość gra na nielegalnych oprogramowaniach ale ban za to ze nie miałeś przedrostka szept to jest dopiero smieszki :D

WIesz, taki znawca  płatnych hacków, a nie wie że po użyciu DARMOWEGO , nie kupowanego za hajs rodziców multihacka i spambota w nim nigdy na czacie nie ma końcówki "szept" , i po tym można je wyłapać :) Więc idź popłacz dalej i pozdrów kolegę :) O jednego mniej na spotach ;p 

Serwer polecam - widać, co kolega nam zaprezentował , ze administracja pilnuje, przykłada się i dba o to żeby hacków na serwie nie było :) 

7812818616.png

Opublikowano

Dokladnie, widzialem dzisiaj jak bany lecialy, az milo patrzec :D
Server sie rozwija, w porownaniu do 1 odslony - kosmos.

Nawet na metkach w piekle jest tlok, o mapach wyzej nie trzeba chyba wspominac..? :)

Jedyne czego mi brakuje - nadal - to priv dt oraz shopow offline.

Polecam.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...