Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rock / Metal / Deathcore / Screamo [...] - ogólna dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No, Starset miażdży. Szczególnie "My Demons", w dodatku ten utwór pięknie jest wykonany w wersji acoustic. *-*

Jeszcze ta nutka jest świetna imo:

"My Demons" to hicior. Get Scared - Buried Alive też git nutka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 484
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sądzicie  o czystym death metalu (Death,Morbid Angel itp.) ?

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

­

"My Demons" to hicior. Get Scared - Buried Alive też git nutka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ogólnie ich piosenki są fajne. 

Co sądzicie  o czystym death metalu (Death,Morbid Angel itp.) ?

Nie podoba mi się, zupełnie. Ta odmiana metalu nie dla mnie. :P Ja gustuję w rocku, screamu, post-hardcore, metal, jakieś alternative, czy electronic. :P I czasami deathcore/metalcore, ale nie każda piosenka mi się podoba. 

Opublikowano

Lubi ktoś tu Guns N Roses ?

Opublikowano

Czy tylko ja uważam że Punk Rock ma często przekaz anty-amerykański ?

Opublikowano

Czy tylko ja uważam że Punk Rock ma często przekaz anty-amerykański ?

Punk ma to do siebie, że jest anty-wszystko. Przecież punkowcy to buntownicy, więc czemu się dziwić. 

Opublikowano

Ładny kawałek

Andy jak zawsze jest sexy :makka: (Typowa Fanka BVB)

A co do tej piosenki według mnie jego solowa kariera jest lepsza od kariery w BVB.

Opublikowano

Długo już BVB nie słucham. Rebel Love Song, COFFIN i Nobody's Hero wyszły im dobrze.

Nastolatki ;-; 

https://www.youtube.com/watch?v=7JeHm9Lhjl0

Wolę fanki BVB , są mniej pojebane  :v.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co sądzicie o Heavy Metalu (Judas priest , Dio itp.) ?

Opublikowano

Długo już BVB nie słucham. Rebel Love Song, COFFIN i Nobody's Hero wyszły im dobrze.

Nastolatki ;-; 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Metallica, AC/DC, Ozzy Osbourne, Helloween - to chyba jedyne zespoły, które nawet słucham xp

Opublikowano

Nastolatki ;-; 

Metallica, AC/DC, Ozzy Osbourne, Helloween - to chyba jedyne zespoły, które nawet słucham xp

AC/DC to Hard Rock a nie heavy metal ,  a Helloween to power metal  :v.

ten  album jeśli chodzi  o  metalcore jest arcydziełem 

Opublikowano

AC/DC to Hard Rock a nie heavy metal ,  a Helloween to power metal  :v.

Żaden zespół nie utożsamia się tylko z jednym gatunkiem. 

Exodus,Testament oni są utożsamiani tylko z jednym gatunkiem Thrash metal , nie mają ani jednej piosenki która nie byłaby thrash metalowa  :v.

Opublikowano

Co myślicie o tym?  :yay:

Pozdro z podłogi xD.

BTW. Czy to nie są piosenki zespołu Dethklok (Metalocalypse) ? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------          

BTW 2 Ktoś tu w ogóle słucha MegaDeth ;_;

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------          

BTW 2 Ktoś tu w ogóle słucha MegaDeth ;_;

nope

Opublikowano

Obejrzałem nowy teledysk Slayera (You Against You) i muszę przyznać  że piosenka i teledysk stoją na   przyzwoitym  poziomie w przeciwieństwie do nowego teledysku pewnego zespołu {*kaszel BMTH *kaszel).

Opublikowano

Obejrzałem nowy teledysk Slayera (You Against You) i muszę przyznać  że piosenka i teledysk stoją na   przyzwoitym  poziomie w przeciwieństwie do nowego teledysku pewnego zespołu {*kaszel BMTH *kaszel).

No, spodziewałam się od bmth czegoś więcej, ale piosenka mi i tak się podoba. xp Ja na ogół oglądam raz teledysk i tyle, wolę słuchać niż oglądać. 

Opublikowano

Co sądzicie o bullet for my valentine (nie lubię tego zespołu ale chcę znać waszą opinie o tym zespole).

Opublikowano

Słyszałem ostatnio ,,stary" Suicide Silence i muszę przyznać że są lepsi od BMTH we wszystkim od wokalu do instrumentów (Moja Opinia).

Przykład:

Opublikowano

Słyszałem ostatnio ,,stary" Suicide Silence i muszę przyznać że są lepsi od BMTH we wszystkim od wokalu do instrumentów (Moja Opinia).

Przykład:

Tak, Suicide Silence to dobry (dla mnie) zespół... przynajmniej był, dopóki Mitch nie zmarł w wypadku [*]

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...