Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rock / Metal / Deathcore / Screamo [...] - ogólna dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Album The Black zapowiada się świetnie póki co ;)

­

Też jestem tego zdania. Świetne piosenki.

Co sądzicie o tym baaardzo mało znanym zespoliku?

• Odpowiedzi 484
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Preorder już zamówiony :D

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

­

Moim zdaniem  nudny growling , a instrumenty też grają nudno.

Opublikowano

­

Nudny growling , a instrumenty też grają nudno.

Dodaj jeszcze słowa "twoim zdaniem", a Twoja wypowiedź będzie kompletna. :)

Opublikowano

A walne klasyki.

Opublikowano

Rok 2016 oficjalnie rozpierdolony.

#potwierdzoneinfo

Opublikowano

Nawet spoczko są te piosenki. ;)

Lubię ich piosenki. Pomieszali kilka gatunków i wychodzą im cudeńka. :D

Lubię trochę  Ghost Town , jednak moim ulubieńcem w gatunku Electronic rock pozostanie na zawsze  Starset <3

Opublikowano

No, Starset miażdży. Szczególnie "My Demons", w dodatku ten utwór pięknie jest wykonany w wersji acoustic. *-*

Jeszcze ta nutka jest świetna imo:

Opublikowano

No, Starset miażdży. Szczególnie "My Demons", w dodatku ten utwór pięknie jest wykonany w wersji acoustic. *-*

Opublikowano

Tą też bardzo lubię. Te dwie to moja topka.

Opublikowano

Czy jestem jedyną osobą która zna na tym forum Exodus ;_;

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś fenomen zespołów typu BFMV , BVB itp. ( To nie jest hejt).

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś fenomen zespołów typu BFMV , BVB itp. ( To nie jest hejt).

BVB to Black Veil Brides jak sądzę? BFMV nie kojarzy mi się, nieważne, każdy ma inny gust i prawie każdy oczekuje od słuchanej muzyki czegoś innego. Fenomen tych zespołów może polegać na trafianiu do odpowiednich grup ludzi, którzy oczekują od muzyki tego co dają im te zespoły.

­

Opublikowano

mega :yay:

Minuta 4:25 jak on to zrobił ?

A jeśli chodzi o cover mega po prostu mega.

Opublikowano

Ktoś tu lubi  Testament ?  :v

Opublikowano

Fakt, ostatnio LP się wypala, choć kawałek "Burn It Dawn" wypadł świetnie. Co sądzicie o Slipknotcie?

Ze Slipknota toleruje tylko jeden utwór Wait And Bleed

Wszyscy  piszą że najlepiej bawią się przy rock , jestem chyba jedyną osobą którą najlepiej bawi się przy death metalu  :yay: .

Pogadaj z @554461402688252517908.png Arlesem i jego depresyjnym death metalem xD

To mi jeszcze wpadło w ucho z tego gatunku :D

Nowe lp ssie mocno, z nowych płyt mi osobiście (z 3 albumów lel) przypadło jedynie Lost in The Echo, kiedy taką Meteorę czy Hybrid Theory mogę słuchać bez końca.

LP teraz ssie po całej linii. Wiem, że nie można być na topie przez całe życie, ale no wielka szkoda. 

AC/DC to klasyk, który każdy powinien znać. 

Prawda, każda osoba lubiąca i słuchająca rock powinna znać, a czy się komuś podoba to już inna historia. Ja go nie lubię. 

Dla mangozjebów podsyłam fajny kawałek :)

­

Opublikowano

ktoś coś?  :pls:

Ronnie James Dio <3.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co sądzicie o  zespołach  pop punkowych (Green day , blink-182,The Offspring) itp. według mnie jest to zwykła komercja i muzyka dla zbuntowanych małych dziewczynek.

#PunkRockMasterRace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...