Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rock / Metal / Deathcore / Screamo [...] - ogólna dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sentyment do tego zespołu, nic na to nie poradzę  :)

• Odpowiedzi 484
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta piosenka Korna jest świetna. ;) I teledysk. Niektórych może naprawdę wesprzeć na duchu. 

Le , stary KoЯn był najlepszym zespołem nu metalowym.  ;)

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Melodic Death Metal > MetalCore

Widze, że bardzo chcesz tutaj gatunkowej wojny. Zapomniałeś dopisać "moim zdaniem". Nie istnieje lepsza i gorsza muzyka. Muzyka łączy, a nie dzieli, ale w twoim przypadku widać, że jest inaczej.

Muzyka ma nas łączyć, a nie dzielić bez powodów Czy to reggae, czy rap, czy to metal czy punk blues, jazz, funk Wszystkim tym stylom mówię Guten Tag!

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Melodic Death Metal > MetalCore

Widze, że bardzo chcesz tutaj gatunkowej wojny. Zapomniałeś dopisać "moim zdaniem". Nie istnieje lepsza i gorsza muzyka. Muzyka łączy, a nie dzieli, ale w twoim przypadku widać, że jest inaczej.

Muzyka ma nas łączyć, a nie dzielić bez powodów Czy to reggae, czy rap, czy to metal czy punk blues, jazz, funk Wszystkim tym stylom mówię Guten Tag!

Więc ktoś jeszcze pamięta o funku i ,,blues" szacun dla ciebie :).

Opublikowano

Ostatnio katuję Thrash , Heavy metalową grupę o nazwie Tormenter  ;__;

Opublikowano

Akurat wpadło mi to w ucho:

­

Asking Alexandria był lepszy z poprzednim wokalistą, ale według mnie piosenkę not the american average nowy wokalista zaśpiewał lepiej.

^ dobra nutka, dobry zespół. :) Polecam ich dyskografię. ;)

Prawda dobry zespół a ich najlepszą płytą był Stand Up and Scream.

Opublikowano

Kolejny SZTOS \m/ 

Here's how Bring Me The Horizon's lead singer destroyed Coldplay's table at the #NMEAwards! [@zoelondondj ]

xD  xD

@https://twitter.com/coldplaying/status/700104703120646144

xD

2015oli-sykes-of-bring-me-the-horizon-says-c2013

Suicide Silence zszokował jury w talent show.

LOL xD

https://www.youtube.com/watch?v=19bisfvkk84

Opublikowano

Antyradio.pl: Iggy Pop w coverze Davida Bowiego

Opublikowano

polecam dla fanów technical deathcore'u (ostrego, szybkiego deathcore'u z dużym wkładem dla instrumentów [tj. dużo blastów etc.] z samym growlem, okazjonalnym pig-squealem i gruntem).

pewnie każdy zna, co? 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

To ja też troszkę poratuję ten temat

Może taki troszkę crossover ale i tak lepsze to niż 99% tych popowo-corowych zespołów pokrou BMTH.

Świetne eksperymentalne blacki

Jebne też klasykiem bo dlaczego nie 

Opublikowano

To ja też troszkę poratuję ten temat

Może taki troszkę crossover ale i tak lepsze to niż 99% tych popowo-corowych zespołów pokrou BMTH.

Świetne eksperymentalne blacki

Jebne też klasykiem bo dlaczego nie 

Lubię Crossover metal ale jednak wolę Thrash Metal   :D

https://www.youtube.com/watch?v=om1d1uCY-FY

Opublikowano

To też jest fajne:

tylko nie za bardzo rozumiem znaczenia tego tekstu z łóżkiem "You made your bed when you worried about mine", zastanawiałem się czy to oznacza, że osoba dogadzała sobie mimo zmartwień czy jest to może odniesienie do zdrady.

­

Opublikowano

odświeżam i poszukuję! zna ktoś coś podobnego do Burzum? konkretnie do utworu Dunkelheit. rozumiem, że to jest perełka, ale nawet zespołów grających podobnego stylu jest mało  <.<

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

odświeżam i poszukuję! zna ktoś coś podobnego do Burzum? konkretnie do utworu Dunkelheit. rozumiem, że to jest perełka, ale nawet zespołów grających podobnego stylu jest mało  <.<

Może  zespół  Mayhem , może nie stylu podobnego do Burzum , ale według mnie jest prawie tak świetny jak Burzum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...