Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bomba , mam beta acccess , i naprawde serwer dobry, pare malutkich bugow bylo wykryte i sa juz poprawione , ciagla komunikacja z administracja serwera jest. Mysle ze jak dojdzie reklama to bedzie bomba listopadowa jezeli chodzi o serwer ;)

Opublikowano

Dobra juz z poczatku powiem ze na pewno wbije :P , Wszystko bardzo mi sie podoba najbardziej to Prestiz, a jesli chodzi o runy mogly by byc na stale jak amulety wkoncu sa to bardzo podobne rzeczy, wiec jestem za runami na stale i mysle ze byloby to dobre rozwiazanie :D , a Serwer BOMBA!!!

Opublikowano

Dobra juz z poczatku powiem ze na pewno wbije :P , Wszystko bardzo mi sie podoba najbardziej to Prestiz, a jesli chodzi o runy mogly by byc na stale jak amulety wkoncu sa to bardzo podobne rzeczy, wiec jestem za runami na stale i mysle ze byloby to dobre rozwiazanie :D , a Serwer BOMBA!!!

Ciesze sie ze ci sie serwer podoba:) Zyczymy sukcesow na starcie:)

syg2.png

Opublikowano

Ciesze sie ze ci sie serwer podoba:) Zyczymy sukcesow na starcie:)

Miło że zbanowaliście mnie na forum miałem wam jeszcze coś ciekawego do powiedzenia co zapewne by wam się przydało. Nick DraG poczekam jeszcze trochę jak nie to trudno :) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Może tutaj mi ktoś z Administracji wyjaśni, dlaczego nagle na forum mam taki komunikat, serio ja tego nie rozumiem? xD

Mam tak na jednym IP.

"Nie masz uprawnień do tego!
[#2000]

Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum. Zostałeś zbanowany na tym forum.

Potrzebujesz pomocy?"

yLrWtP3.png

Opublikowano

Może tutaj mi ktoś z Administracji wyjaśni, dlaczego nagle na forum mam taki komunikat, serio ja tego nie rozumiem? xD

Mam tak na jednym IP.

[#2000]

Potrzebujesz pomocy?"

Pół forum zbanowali :)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Oj nie czepiaj sie powiedzmy że to co tu jest przedstawione to 40% tego co jest w grze

Nie czepiam się, pytam tylko ile to jest "mniejsza połowa" ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Serwer bomba , mam beta acccess , i naprawde serwer dobry, pare malutkich bugow bylo wykryte i sa juz poprawione , ciagla komunikacja z administracja serwera jest. Mysle ze jak dojdzie reklama to bedzie bomba listopadowa jezeli chodzi o serwer ;)

Nie nazwalibyśmy tego bugami dlatego ,że są to drobne sprawy estetyczne i jakieś mniejsze sprawy które poprawiamy na bieżąco .

Czy adminem tego serwera jest Deco?

?;p

Nie

Mam tak na jednym IP.

[#2000]

Potrzebujesz pomocy?"

Wszystko już wyjaśniliśmy sobie na PW :)

Opublikowano

Nie nazwalibyśmy tego bugami dlatego ,że są to drobne sprawy estetyczne i jakieś mniejsze sprawy które poprawiamy na bieżąco .

Nie

Wszystko już wyjaśniliśmy sobie na PW :)

No dużo itemkow z IS nie przychodzi na konto w grze , bug z VIp shopem , i moim zdaniem za mało opisane itemy z IS ( od ktorego poziomu itp itd.). ale mysle ze na spokojnie to poprawicie. i te zmianki dodacie normalnie do handlarza :)

++ M1 tradycyjnie dajcie. bo to strasznie wygląda.

Opublikowano

No dużo itemkow z IS nie przychodzi na konto w grze , bug z VIp shopem , i moim zdaniem za mało opisane itemy z IS ( od ktorego poziomu itp itd.). ale mysle ze na spokojnie to poprawicie. i te zmianki dodacie normalnie do handlarza :)

IS 100% bedzie smigac jak trzeba:) VIP shopa sprawdzalismy z chlopakami i normalnie otwiera jedynie trzeba w pierscien kliknac przed otwarciem:)

syg2.png

Opublikowano

Jestem święcie przekonany ,że nie puścili by takiego zarąbistego serwera z niesprawnym ItemShopem w końcu ludzie muszą otrzymywać zamówione przedmioty :)

O m1 już pisali ,że będzie przeprowadzona ankieta dla graczy . Te miasta wyglądają mega ,chociaż jakaś nowa admina niż te same standardowe m1 :)

Opublikowano

tylko zobaczyłem 6 skille i nara :D ehhh już nie idzie znaleźć nic w starych klimatach :(

The past has gone

Opublikowano

tylko zobaczyłem 6 skille i nara :D ehhh już nie idzie znaleźć nic w starych klimatach :(

Ale dlaczego ci 6 nie pasuje? Co to za roznica czy masz 5 czy 6? Mimo wszystko zapraszam cie na start:)

syg2.png

Opublikowano

IS 100% bedzie smigac jak trzeba:) VIP shopa sprawdzalismy z chlopakami i normalnie otwiera jedynie trzeba w pierscien kliknac przed otwarciem:)

tylko ze jak klikasz w pierscien to on znika. wiec za kazdym razem mam kupowac nowe pierscienie? 850 sm za 2 . + kupilem teraz kolejny raz I nie doszly mi nowe. wiec prosze nie pisz mi ze dziala poprawnie jezeli nie dziala. I gdyby mi sie to na official zdarzylo to bylo by nie za ciekawie.

Opublikowano

prezentacja i serwer wzięty z pokemonów, co to za tęczowy s**t? Nie polecam widać, że ludzie tworzący "serwer" mają po 10 lat jak fascynują się mangą i innymi tęczowymi jednorożcami xD

VsxuB58.png

Opublikowano

tylko ze jak klikasz w pierscien to on znika. wiec za kazdym razem mam kupowac nowe pierscienie? 850 sm za 2 . + kupilem teraz kolejny raz I nie doszly mi nowe. wiec prosze nie pisz mi ze dziala poprawnie jezeli nie dziala. I gdyby mi sie to na official zdarzylo to bylo by nie za ciekawie.

Pierscien VIP shopa dostajesz 2 , jeden znika, jeden zostaje ci w ekwipunku... Is na start serwera bedzie poprawiony i nic znikac nie bedzie:)

Wlasnie trwaja prace nad IS...

prezentacja i serwer wzięty z pokemonów, co to za tęczowy s**t? Nie polecam widać, że ludzie tworzący "serwer" mają po 10 lat jak fascynują się mangą i innymi tęczowymi jednorożcami xD

Witaj przyjacielu:) Jedni fascynuja sie jednorozcami a drudzy cyraxami z mortal combat xD

Zycze ci milego dnia kolego:)

syg2.png

Opublikowano

Pierscien VIP shopa dostajesz 2 , jeden znika, jeden zostaje ci w ekwipunku... Is na start serwera bedzie poprawiony i nic znikac nie bedzie:)

Wlasnie trwaja prace nad IS...

Witaj przyjacielu:) Jedni fascynuja sie jednorozcami a drudzy cyraxami z mortal combat xD

Zycze ci milego dnia kolego:)

Mi oby dwa znikly , gdy kupilem kolejna skrzynke z pierscieniami nie doszly. :( .

Byla ta przerwa? I wprowadziliscie zmianki do normalnego jakiegos npc? bo bym sobie potestowal wieczorem dzis

Opublikowano

Mi oby dwa znikly , gdy kupilem kolejna skrzynke z pierscieniami nie doszly. :( .

Byla ta przerwa? I wprowadziliscie zmianki do normalnego jakiegos npc? bo bym sobie potestowal wieczorem dzis

Nie bylo poniewaz byl problem w BHS dzis w nocy i serwer mial brak dostepu do internetu z serwerowni...

Dzis nie wiem czy bedzie poniewaz dzis bedzie kupowany dedyk juz pod oficjala i trzeba ustawic wszystko na cacy:) Ale mozliwe ze bedzie:)

Bedziemy testowac dzis nowy IS wieczorkiem.

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...