Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w piątek bez bugów . Nie wytrzymali presji serwerów które dzisiaj ruszają Te*** i Sher** :) w sumie bez szans.

Presji, ahahahhahahahahahhaa.

Boże ludzie trzymajcie mnie.  :v

I wymieniłeś jeszcze te dwa gó**a hahahaha, leże.

____

Serwerek wydaje się być fajny, raczej zajrzę.

­

Opublikowano

Presji, ahahahhahahahahahhaa.

Boże ludzie trzymajcie mnie.  :v

I wymieniłeś jeszcze te dwa gó**a hahahaha, leże.

____

Serwerek wydaje się być fajny, raczej zajrzę.

­

Dziekujemy serdecznie i zapraszamy :) Widac wlasnie jak to ludzie przychodzili tu z tamtego serwera i co to oni tu nienawypisywali, co to za bugi my mielismy. Teraz widac kto ma bugi i jaka kto ma wiedze na temat naprawiania:)

syg2.png

Opublikowano

Betka juz jest zamknieta dla nowych testerow.... Sorki

Jako, że serwer kolegi nie stanie, a pisałem, że gdyby nie on to bym zagrał, mogę śmiało powiedzieć, że zawitam na 100% i zaproszę paru kolegów

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Jako, że serwer kolegi nie stanie, a pisałem, że gdyby nie on to bym zagrał, mogę śmiało powiedzieć, że zawitam na 100% i zaproszę paru kolegów

Śmiało zapraszamy  :)

Opublikowano

Proponuje start w środę

Nie no nie ma takiej opcji:) Dlatego akurat w srode? Start normalnie w piatek:P

Beta open czy zamknięta?

Nie ma opcji wejscia na bete , juz wszystko zostalo poprawione, delikatne zmianki zostaly:) Zapraszam na start w piatek...

syg2.png

Opublikowano

Planujecie może jakiś konkursik na FB lub jakiś Znajdź GM'a, albo OX  ? :)

Fajnie by było na starcik zgarnąć jakieś  SM'ki . :D

Opublikowano

Jak przedstawia się sytuacja przy pracy?

Przygotowani do startu? :)

Opublikowano

Jak przedstawia się sytuacja przy pracy?

Przygotowani do startu? :)

Administratorzy pracują cały czas aby wszystko grało. Dzisiaj zostały przetestowane niektóre mapki, blackmarket, vipshop, is i tym podobne.

Na pewno wystartuje w piątek. Jak byś nie wiedział kiedy to na stronie głównej jest oficjalna data

Jutro oczkuj mojego posta w którym wyjaśnię pare rzeczy ;)

Kappa.

Opublikowano

Ta cała grafika będzie zmieniana na prezentacje?

Bo serio, trudno wziąć projekt na poważnie z tak "przesłodzoną" grafiką :D

Zamiast standardowo dać jakieś ramki czy coś, to taką "kupę" za przeproszeniem dajecie.

Opublikowano

Grafika na 100% nie zostanie zmieniona.

Trudno wziąć projekt na poważnie powiadasz? No powiem Ci kolego że się mylisz. Użyłeś słowa standardowo, powiedz mi czy lepiej iść z rozwojem czy ze standardowymi gównianymi ramkami gdzie wszystkie prezentacje wyglądają tak samo? Grafikę całą wykonał jeden z administratorów po to aby wyróżniała się na tle innych. Dlatego nazywanie prezentacji "kupą" jest osobiście nie szanowaniem trudu włożonego w prezentacje. 

Standardów tutaj nie znajdziesz na serwerze, wszystko jest zrobione z myślą na przód aby to właśnie jak najdalej uciec od standardów. Niektórzy uważają że prezentacja to gówno, a większość że jest inna i przyjemna. Tutaj sam musisz zdecydować. Ale jeżeli po prezentacji potrafisz ocenić serwer, nawet nie grając na nim od początku bety, to na to już nic nie poradzę.

Powiem Ci tylko że serwer jest wyśmienity i jak najbardziej Ci go polecę, więc im nas więcej tym lepiej ;)

Ps. Ja biorę projekt na poważnie ponieważ administracja poświęciła mase czasu i trudu aby taki serwer powstał. Właśnie taki który się różni od innych. Lepiej jest to uszanować i dać szanse czy robić jak 90% społeczeństwa, oceniać po okładce? :) 

Pozdrawiam Degi.

Kappa.

Opublikowano

Po przeczytaniu prezki moje pytanie odnośnie nazwy "Monstrum" zostało zaspokojone. Ten serwer już nawet nie wygląda jak metin. Do tych maszyn do gry brakuje jeszcze tylko klasy "menel" a u handlarki różnościami wina za 3k yang. Ten serwer jest w c**j przedobrzony. Wylewa się z niego nowością a nie widać zwykłego metina. Ostatni set biżuterii jest naprawdę c**jowy(zwykłe eq smoka?), proponowałbym zamienić go z eq na 120, byłoby lepiej. W sumie ciężko było mi się połapać czy oglądam prezentację prywatnego serwera metin2. Tyle z mojej strony. Nie będę nawet klienta ściągał bo pewnie podczas włączania patchera będę musiał grać w 20 mini gier. A i słowo, które daliście w przykładzie "wisielca" nie istnieje. Żadna z wymienionych liter, nie tworzy zdania po uzupełnieniu. Jedynce co pasuje to gdyby drugą litrę zamienić na "A" zamiast "E" a jako trzecie wstawić "L", dopiero wtedy tworzy się jakie słowo, które istnieje. Jeśli według was "trudne słowa" to słowa, które nie istnieje to raczej nie będzie możliwym wygrać w tego całego wisielca. 
Nie polecam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jako 1 z Beta testerów mogę powiedzieć że serwer jest niesamowicie urozmaicony,dopasowany,przetestowany oraz rozbudowany!!... zabawy w grze będzie aż do znudzenia..nie ma szans aby ktokolwiek nie miał co robić. i się nudził teraz tylko czekać na start! ;) 

Opublikowano

Po przeczytaniu prezki moje pytanie odnośnie nazwy "Monstrum" zostało zaspokojone. Ten serwer już nawet nie wygląda jak metin. Do tych maszyn do gry brakuje jeszcze tylko klasy "menel" a u handlarki różnościami wina za 3k yang. Ten serwer jest w c**j przedobrzony. Wylewa się z niego nowością a nie widać zwykłego metina. Ostatni set biżuterii jest naprawdę c**jowy(zwykłe eq smoka?), proponowałbym zamienić go z eq na 120, byłoby lepiej. W sumie ciężko było mi się połapać czy oglądam prezentację prywatnego serwera metin2. Tyle z mojej strony. Nie będę nawet klienta ściągał bo pewnie podczas włączania patchera będę musiał grać w 20 mini gier. A i słowo, które daliście w przykładzie "wisielca" nie istnieje. Żadna z wymienionych liter, nie tworzy zdania po uzupełnieniu. Jedynce co pasuje to gdyby drugą litrę zamienić na "A" zamiast "E" a jako trzecie wstawić "L", dopiero wtedy tworzy się jakie słowo, które istnieje. Jeśli według was "trudne słowa" to słowa, które nie istnieje to raczej nie będzie możliwym wygrać w tego całego wisielca. 

Nie polecam.

Pozdrawiam.

Twój post jest raczej nie na miejscu, co do biżuterii mamy w rękawie jeszcze inne sety, które będą planowane w dalszych aktualizacjach serwera, jeżeli spora liczba osób już wykuje maksymalnie całą biżuterie pomyślimy o dodaniu kolejnych setów w raz z podniesionym maksymalnym lvlem  . Więc nie jest to ostatni set biżuterii jaki będzie na serwerze . Co do Literaków to działają one prawidłowo sam osobiście sprawdzałem, słowa są poprawnie zbudowane tylko trzeba trafiać prawidłowe literki :) Po czym stwierdzasz w naszej prezentacji, że serwer nie przypomina metin2 ? bo, jeżeli po zmienionych miastach m1 to pozostawię to bez komentarza . Systemy, które znajdują się w grze mają urozmaicić rozgrywkę na serwerze. A to, że serwer nie przypomina standardowych serwerów metin2 to chyba tylko zaleta . Poza tym z tego co widziałem w Twoich postach to żaden serwer aktualnie Ci nie pasuje, więc taka rada ode mnie postaw własny serwer i zrób sobie go jak tylko będziesz chciał wtedy będziesz zadowolony w 100% :) Pozdrawiam Cię serdecznie i tak czy owak zapraszam na start serwera w piątek, może zmienisz swoje zdanie i przestaniesz wypisywać głupoty :)

Opublikowano

Nie polecam.

Pozdrawiam.

W życiu większej głupoty nie czytałem .

Puknij się gościu w czoło może zmądrzejesz . Widać, że nie zapoznałeś się dokładnie z komentarzami .

Tak w skrócie gdybyś czytał komentarze administracji byś wiedział, że mają w planach kolejne aktualizacje zwiększenie lvl oraz dodanie setów .

Ale cóż się dziwić, samemu się nic nie potrafi zrobić to lepiej krytykować prace innych .

Jeżeli chcesz grać na standardach to na c**j tutaj wg zaglądałeś gościu to ja Cię nie rozumie :p

Opublikowano

Do czego mapa handlowa jak jest dom aukcyjny

Do sklepów, nie każdy będzie chciał wystawiać w domu aukcyjnym dlatego sklepy także muszą zostać. 

Tak samo do handlu między graczami może być ;)

Wiesz dom aukcyjny to jest tylko taki dodatek jak ktos nie chce w nim handlowac to zawsze zostaja stare metody! :)

Nie polecam.

Pozdrawiam.

Dlaczego tak ostro :( Nie denerwuj się, spokojnie. Wejdź na starcie, zobacz jak się gra i dopiero potem napisz komentarz odnośnie serwera. 
Serdecznie Cię pozdrawiam!

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...